Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-08-10, 17:21
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν αναφέρθηκε καμία αύξηση ΦΠΑ!!! που το άκουσες? το μόνο που είπανε ήταν να γίνει 23% ο ΦΠΑ και στις ΔΕΠΟ δλδ τιμολόγια δεη, νερού κτλ και στα φαγώσιμα που αυτά έχουν μικρό ΦΠΑ νομίζω 11%? και είπε η κυβέρνηση ότι δεν θα το κάνει, καμια άλλη αύξηση ΦΠΑ δεν έχει ανακοινωθεί, κάθε μέρα διαβάζω εφημερίδες και βλέπω ειδήσεις (και όχι μονο STAR) και δεν το άκουσα ποτέ! που το άκουσες εσύ? μάλιστα αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει βενζινάδικα με τιμές κάτω από 1,40 το λίτρο ακόμα και 1,38! μην ξεχνάς αν γίνει αύξηση ΦΠΑ έτσι κι αλλιώς πιάνει και το υγραέριο μέσα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-10, 17:29
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για φέτος όχι, αλλά του χρόνου (που δεν είναι μακρυά) πιθανολογείται αυξηση ΦΠΑ και επιπλέον αύξηση στον ΕΦΚ στα καύσιμα....εκτός από αυτά που θα πάνε από το χαμηλό στον ψηλό συντελεστη....
Είναι πολλά τα ελείματα και δε βγαίνουν αλλιώς τα κουκιά.
Μακάρι να βγω ψεύτης ρε παιδιά, αλλά πρώτη φορά σε όσα χρόνια ζω βλέπω αυτή την κατάσταση.

EDIT: http://www.newsit.gr/default.php?pna...39319&catid=13

Nikifore καλυτερα να βλέπεις το ΣΤΑΡ γιατί πάμε για ομαδική κατάθλιψη

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marios50 : 24-08-10 στις 17:56.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-10, 17:36
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
μην ξεχνάς αν γίνει αύξηση ΦΠΑ έτσι κι αλλιώς πιάνει και το υγραέριο μέσα!
Ποιος το ειπε αυτο Νικ?
Εγω απο τοτε που ηταν 19% το ΦΠΑ εβαζα υγραεριο με 63-65 λεπτα το λιτρο οσο βαζω και τωρα δυλαδη στην Μαρκοπουλου.
Επισης οταν ανεβηκαν ταβανι οι ειδικοι φοροι στα καυσιμα το υγραεριο εμεινε ανεπαφο.

Υ.Γ το ακουσα και εγω στην Τηλεοραση συζητανε για περαιτερω αυξηση του ΦΠΑ στο 25% αλλα οχι αμεσα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-10, 18:50
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τοποθετηθηκε το συστημα,απο αποδοση δεν καταλαβαινεις διαφορα,σε λιγο καιρο θα γινει παλι κανονικος προγραμματισμος γιατι ειχα προβλημα με τον λ(αν εχει καποιος σε καλη κατασταση λ ας πει).

φωτογραφιες θα ανεβασω απο βδομαδα,σημερα θα παω χωριο να δω ποσο θα καψω αν και δεν ειναι ετοιμο το αμαξι για ασφαλη συμπερασματα.

εβαλα υγραεριο...7 ευρω 11 λιτρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-10, 18:55
NikiforosGT Offline:
Moderator

jason καλοτάξιδο! περιμένουμε φωτος σύντομα!!! λάμδα δεν έχω εγώ δυστυχώς!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-10, 18:56
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σώθηκες!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-10, 19:01
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λεγε εν καιρο λεπτομερειες. Μιας κι εχουμε το ιδιο μοτερ θα ξερω τι θα καιω πανω κατω, αν κι εσυ το πας λιγο καπως. Παντα σπασμενος εφευγες απο την πυλη του ΚΕΒΟΠ!!
Παλιά 25-08-10, 11:03
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω ότι όσον αφορά το θέμα της κατανάλωσης που αυτό είναι κυρίως που μας ενδιαφέρει και λιγότερο τα υπόλοιπα, μας κατατόπισες πλήρως, όντως είναι μεγάλη διαφορά στο κόστος, εγώ βέβαια είναι ζήτημα αν κάνω 600χλμ τον μήνα, αλλά φαντάζομαι και πάλι θα δω διαφορά στην τσέπη μου, το ότι κάνω λίγα χλμ είναι και ένας λόγος που δεν με κάνει να τρελαινομαι να βάλω. Καλό όμως θα ήταν όσοι έχετε να σηκώσετε και φωτογραφίες για να δούνε και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Αγαπίου έχει σηκώσει? ειδικά μας ενδιαφέρουν οι διαφορές 4ης και 5ης γενιάς και το πως είναι ο πνεύμονας και αυτό που λαδώνει τις βαλβίδες.
Επίσης επειδή έχω να βάλω βενζίνη από τις 6 Αυγούστου, νομίζω τωρα παίζει γύρω στο 1,45 το λίτρο, το υγραέριο τι τιμή έχει αυτή την στιγμή? έτσι για να κάνω κάτι συγκρίσεις? είχα ρωτήσει πριν το Καλοκαίρι στον Γέρακα σε ένα BP πρατήριο και το είχε 0,63! τώρα έχει ανέβει φαντάζομαι έτσι ?

Y.Γ ποιός είπε ότι η βενζίνη θα πάει 1,80 τον χειμώνα? αφού δεν περιμένουμε ούτε ΦΠΑ άλλο, ούτε φόρους! από τι θα ανέβει?
Ουσιαστικά όσο περισσότερα χλμ κάνεις τόσο πιο γρήγορα γίνεται η απόσβεση...Με 600 χλμ το μήνα που κάνεις εσύ θα το σκεφτόμουν κι εγώ για το εάν το έκανα, γιατί εφόσον εγώ κάνω σχεδόν τα 3πλάσια χλμ και θα κάνω απόσβεση σε 14 μήνες, εσύ θα πρέπει να περιμένεις 3,5 χρόνια...Βέβαια, το κιτ μπορεί να αφαιρεθεί και από το αυτοκίνητο που έχεις και να μπει στο επόμενο που θα αγοράσεις. Πάντως, νομίζω ότι με 600 χλμ το μήνα δεν αξίζει τον κόπο. Κι εγώ το αποφάσισα φέτος που διπλασιάστηκαν τα χλμ που κάνω λόγω δουλειάς.

Η βενζίνη θα αυξηθεί πρώτα από όλα λόγω του ότι τώρα η τιμή του καυσίμου (όχι των φόρων) είναι χαμηλή μιας κι έχουμε ακόμη καλοκαίρι. Μόλις πιάσει φθινόπωρο και χειμώνας...εκεί θα αρχίσουν τα γλέντια.
Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με το ενδεχόμενο να ενσωματωθούν τα τέλη κυκλοφορίας στην τιμή της...(πράγμα που εάν γίνει θα σημαίνει 25-30 λεπτά επάνω η βενζίνη - τότε το υγραέριο θα συμφέρει ακόμη περισσότερο, εφόσον θα γλιτώνει κάποιος και τα τέλη)

Διάβασα στο νετ κι εγώ ότι η τιμή του υγραερίου δεν μπορεί να ανέβει πάνω από 0,70...Μακάρι να ισχύει...
Σε ένα λίνκ που βρήκα αναφέρεται :

Στην ΕΕ υπάρχει, πάντως, η απόφαση ο ΕΦΚ στο LPG να παραμείνει χαμηλός ως κίνητρο, μια και το καύσιμο είναι φιλικό προς το περιβάλλον
http://www.imerisia.gr/article.asp?c...pubid=35777147
(το λινκ που έχω ενώ δουλεύει όταν το κάνω copy paste στον browser εδώ όταν κάνω κλικ πάνω του δεν βγάζει τίποτα...ίσως κάποια βλακεία κάνω, συγχωρέστε την άγνοιά μου...όποιος θέλει να το βρεί ας κάνει copy paste την παραπάνω πρόταση σε κανένα google για να δει το κομμάτι στην ημερησία)
πάντως εγώ Γιάννενα που μένω βάζω με 0,65, ενώ τώρα στις διακοπές που έτυχε να γεμίσω σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αν θυμάμαι καλά έβαλα με λίγο υψηλότερη τιμή (0,68?)

Απίστευτη η αίσθηση να φουλάρεις 40 λίτρα με 25 ευρώ...
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι τα αυτοκίνητά μας δεν είναι κατασκευασμένα για υγραέριο...και ό,τι και να λένε οι μάστορες σίγουρα θα έχουμε φθορές...Γι' αυτό κρατάω μικρό καλάθι...Νομίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα μπορώ να πω με βεβαιότητα εάν η επένδυση ήταν σωστή ή όχι. Όπως έγραψα και πριν, εγώ 5 χρόνια θέλω...μετά θα είναι σαν να έχω αγοράσει τσάμπα το αμάξι...(μεταχειρισμένο)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποιος το ειπε αυτο Νικ?
Εγω απο τοτε που ηταν 19% το ΦΠΑ εβαζα υγραεριο με 63-65 λεπτα το λιτρο οσο βαζω και τωρα δυλαδη στην Μαρκοπουλου.
Επισης οταν ανεβηκαν ταβανι οι ειδικοι φοροι στα καυσιμα το υγραεριο εμεινε ανεπαφο.

Υ.Γ το ακουσα και εγω στην Τηλεοραση συζητανε για περαιτερω αυξηση του ΦΠΑ στο 25% αλλα οχι αμεσα.
Το ΦΠΑ δεν νομίζω να μην επηρεάζει και το υγραέριο...Κι εγώ έβαζα με 0,63 και μόλις αυξήθηκε το ΦΠΑ πήγε 0,65...φαντάζομαι ακριβώς γι αυτό το λόγο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 25-08-10 στις 16:02. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-10, 17:06
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εδω ειναι παντος το λινκ που δουλευει και πραγματι το αναγραφει κατω κατω
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-10, 10:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Οι τιμές στο υγραέριο ανέβηκαν λίγο βέβαια, είχα ρωτήσει πριν το Καλοκαίρι και το είχαν εδώ στον Γέρακα 0,63 και τώρα 0,68 και μου λέει το παιδί ότι αυξήθηκε λόγω του ΦΠΑ! δεν γίνεται να μην πιάνει ο ΦΠΑ ΚΑΙ το υγραέριο! απλά επειδή είναι πολύ μικρότερο το πόσο και ο ΦΠΑ είναι ποσοστό της εκατό, στην βενζίνη είναι μεγαλύτερη η αύξηση και στο υγραέριο είναι μικρότερη. Χτες ήμουν στην Κεντρική Εύβοια και στο χωριό Κάτω Στενή πετύχαμε έναν τύπο με ένα πολυμορφικό OPEL και είχε πινακίδες Βόλου και μας είπε ότι έχει βάλει υγραέριο στην Βουλγαρία με κόστος 600 ευρώ!!!! δυστυχώς δεν ήξερε να μας πει τι γενιάς είναι κτλ αλλά είπε ότι δεν έχει καμία πιστοποίηση, ή κάτι που να είναι δεκτό στην Ελλάδα και έτσι ούτε και μπορεί να το δηλώσει στο υπουργείο, αλλά ούτε και να περάσει νόμιμα ΚΤΕΟ!!! είπε μάλιστα ότι υπάρχει τρόπος να μπουν Βουλγαρικές πινακίδες!!!!! ειδικά αν κάποιος μένει στην Βόρεια Ελλάδα! LOL! σιγά μη μπει καποιος σε τέτοιες διαδικασίες για να γλιτώσει τα χρηματα από το κόστος εγκατάστασης υγραερίου! αυτός βέβαια κάνει τρελά χλμ οπότε γιαυτό και έβαλε υγραέριο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,19128299 seconds (80,12% PHP - 19,88% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com