Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
27-07-09, 19:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος σκληρος ειναι λιγο ταλαιπωρημενος, μιας και μου τον ειχε φερει ο αδερφος μου απο ενα ιντερνετ καφε που δουλευει. Ειναι κατασκευης του 2005 με 2006. Επισης γεγονος ειναι οτι αντιμετωπιζω προβλημα χωροταξιας και air flow στο κουτι μου. Ο δισκος που ανεφερα πιο πανω (παρεπιπτοντως δεν μου χει ξαναβγαλει μηνυμα) ειναι πανω απο εναν αλλον δισκο. Προγραμμα που να παρακολουθω τις θερμοκρασιες εχω ηδη (HWinfo32) και μου βγαζει τις ζεστες μερες ολους τους δισκους στην περιοχη 40 εως 45 βαθμους μετα απο ωρες λειτουργειας, και στους 25 με 30 στο ανοιγμα.
|
27-07-09, 19:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Δεν είπα οτι οι WD είναι για πέταμα. Απλά μετέφερα οτι με έχουν φίλοι μου οι οποίοι ασχολούνται χρόνια με υπολογιστές.Εννοείται οτι βγάζει καλούς σκληρούς. Και άλλος γνωστός μου έχει WD και δουλεύει ρολόι. Το μπέρδεμα πάντως είναι στο ότι ο Δημήτρης (jl_e10) δε μας είπε για τι σκληρό μιλάει. Εσωτερικό ή εξωτερικό. Εγω για εξωτερικό κατάλαβα. Παντως, για του λόγου το αληθές, ορίστε ενας εξωτερικός seagate με 5 χρόνια εγγύηση.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301771
EDIT: Tώρα είδα την απάντηση του Δημήτρη. Άρα για εσωτερικό μιλάει.
|
27-07-09, 21:09
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Να προσέχετε τις θερμοκρασίες (ειδικά το καλοκαίρι στο πισι μου βγαίνουν τα πλαϊνά καπάκια)
και το ρεύμα (έστω κι ένα πολυμπριζο για τις αιχμές της Apc είναι καλύτερο από το τίποτα)
Από αυτά χαιρετάν συνήθως οι δίσκοι...
Και να κρατάτε σε οπτικά μέσα, τα κρίσιμα δεδομένα σας!
|
28-07-09, 04:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Για τις ανωμαλιες του ρευματος (εδω στην Νεαπολη εχουμε αρκετες) δεν ανυσηχω, μιας και απο τον Νοεμβρη περιπου δουλευω μονο με UPS. Νικ ευκολο να το λες, αλλα στον εν λογω δισκο εχω ενα μουσικο αρχειο 180gb, ποσα dvd double layer πρεπει να παρω? Γιατι αν παρω μονα θελουνε μονα τους ενα ραφι. Καμια φορα κι εγω βγαζω το καλυμα αλλα δεν κανει και τιποτα. Δυστυχως το δωματιο ειναι φτιαγμενο ετσι που δεν μπαινει ευκολα αερας. Συν οτι το κουτι ειναι κλεισμενο απο το κρεβατι μου και το επιπλο του υπολογιστη.
|
28-07-09, 11:12
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Δεν είναι τόσο τα DVD που πρέπει να πάρεις Δημήτρη(και μια 50αδα απλά σου φτάνουν για 180γιγα),
κι από χώρο σε ένα κλασέρ τα παίρνει άνετα χωρίς θήκες εννοείται,
αλλά πιο πολύ ο χρόνος που χρειάζεται να κάνεις αυτή την δουλειά
Σαν μουσικός που είσαι όμως, πρέπει να την κάνεις τη θυσία!
|
28-07-09, 17:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Erebos
Από πότε έχεις να αλλάξεις σκληρό?
Ποιο μοντέλο είναι?
Το κουτί σου αερίζεται καθόλου, ή οι σκληροί σου έχουν γίνει ψησταριές?
Κατέβασε κανένα πρόγραμμα (EVEREST, Speedfan, HDD Sentinel κλπ) και δες στο S.M.A.R.T. τί θερμοκρασίες έχουν και τί ποσοστό βγάζει στο fitness και performance.
|
Φιλε μου εβαλα το Speedfan, και στην αναφορα για τον προβληματικο δισκο (δεν εβγαλε ουτε σημερα μηνυμα) μου βγαζει το μηνυμα που θα δεις πιο κατω. Αν δεν φαινεται, ειναι για το Spin Up Time. Τι σημαινει αυτο που εχει βγαλει με κοκκινο?
edit: εδω ειναι η εικονα σε μεγαλυτερη αναλυση.
http://img17.imageshack.us/img17/3751/84674169.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 28-07-09 στις 18:09.
|
28-07-09, 17:56
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Φιλε μου εβαλα το Speedfan, και στην αναφορα για τον προβληματικο δισκο (δεν εβγαλε ουτε σημερα μηνυμα) μου βγαζει το μηνυμα που θα δεις πιο κατω. Αν δεν φαινεται, ειναι για το Spin Up Time. Τι σημαινει αυτο που εχει βγαλει με κοκκινο?
|
Αν θες, ανέβασε το screenshot πχ στο imageshack.us γιατί δεν φαίνεται τίποτα.
Spin Up time είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει την μέγιστη ταχύτητα περιστροφής από σβηστός, όταν δλδ ανοίγει το pc.
Μάλλον τα έχει ψιλοπαίξει το μοτέρ, οπότε οσονούπω θα σου παραδώσει πνεύμα...
Γρήγορα, αγορά νέου και κλωνοποίηση πχ. μέσω True Image.
|
21-08-09, 16:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ξέρει κανένας το λόγο που δεν μπορώ να μπω στο chat του forum? Πατάω, δείχνει ότι φορτώνει αλλά μετά δείχνει μια μπλε οθόνη και αυτό είναι όλο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
|
23-09-09, 02:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Οπως θα χετε ακουσει. υπαρχει επιδοτηση για τα παιδια της πρωτης Γυμνασιου 450 ευρω για αγορα συγκεκριμενων μοντελων netbooks. Μεσα σε αυτους ειναι και ο αδερφος της κοπελας μου. Μεταξυ των χαρακτηριστικων τους ειναι και η υποστηριξη Wi-Fi, και ο εξοπλισμος για Wi-Fi ειναι ηδη ετοιμος. Το ερωτημα που θετω ειναι το εξης: μιας κι εγω θα στησω το δικτυο τους (διευθυνσεις κωδικοι και συναφη), κι επειδη τα μικρα παιδια μολις δουν pc κολλανε, ποσο μαλλον οταν ειναι δικο τους, μπορω με καποιον τροπο να τους φτιαξω το δικτυο ετσι το netbook του μικρου αδερφου να θελει καποιον κωδικο σαν επιβεβαιωση, ωστε να ανοιξει το δικτυο, ή κατι τετοιο δεν γινεται? Αν αυτο μπορει να βοηθησει στο να μου απαντησετε, το ρουτερ ειναι το Thomson TG585 v7.
|
24-09-09, 02:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
|
|
Ασύρματα θες να συνδέεται με το Thompson (πολύ καλό router) ;;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17859697 seconds (81,95% PHP - 18,05% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|