Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Υπερκυβισμός!!! |
|
01-06-05, 16:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Υπερκυβισμός!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
χμ και ξανα χμ...... λετε να μπαινουν σε μενα οι μπιελες και ο στροφαλοφορος απο το mr2? και το m2 εχει 4Α κινητηρα. ενα που ειχα δει το εγραφε.4ΑGE. Τα εμβολα τα δικα μου με το 1.8 ειναι ιδια σε διαμετρο. αλαζει η διαδρομη. αρα αν μπουν οι μπιελες και ο αξονας θα γινει το δικο μου 1.8 20V.Ενδιαφερον. ποσα αλογα λετε να ειναι ενα 1.8 20V? πως θα μαθουμε τι διαμετρο εχουν οι μπιελες απο το δικο μου και απο το mr2? δλδ θελουμε και απο τα 2 μοντελα τις εξης διαμετρους.διαμετρος του πειρου εμβολου,διαμετρο του κομβιου του στροφαλοφορου δλδ εκει που εδραζεται η μπιελα και διαμετρο του στροφαλου στα κουζινετα βασης. εκει που εδραζεται ο αξονας με τον κορμο. αν ολα αυτα ειναι ιδια που σημαινει μπαινουν τι γινεται με τις τσιμουχες στεγανοτητας?με το ρευμα? με τους εγκεφαλους? λετε να το χει κανει κανενας? unique ψαξε τη βιβλιοθηκη σου!!!
|
Για ριξε ενα look http://www.corollaperformance.com/Mo...ine/Index.html
|
01-06-05, 19:45
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6";p="
Φιλε MARMEL η σκεψη σου αποδιδει 200 αλογακια και με το θεμα εχει ασχοληθει η ΤΟΜS
|
υπαρχει σε ελλαδα να μπορουμε να εχουμε πληροφοριες? ποσο λες να παει το μαλλι? σ αυτους? η να αρχισω να ψαχνω μονο για στροφαλο και μπιελες? κατι θα θελει ομως και απο ηλεκτρικα
01-06-05, 20:05
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Λογικά αν το κάνεις έτσι θα χάσεις και λίγο στροφάρισμα γιατί οι διαστάσει πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο τετράγωνος. Πχ το celica 1,8 έχει διαστάσεις 79*91,5mm ενώ το ts 82*85 για να έχει δυνατότητα για υψηλότερο στροφάρισμα.
|
το εχω σκεφτει και αυτο φιλε και ψαχνομαι να κατασκευασω αντιγραφα απο τις τροχαλιες σε αλουμινενιες
|
01-06-05, 20:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Την μπαρα θολων να δω ποτε θα την κανεις ρε ολο δεν εχω χρονο λες και ακουω κατι για τροχαλιες και τρελενομαι.Τα 200 αλογα μαλλον πολλα μου φαινονται δεν κοβεις κατι να πεσεις μεσα?
|
02-06-05, 10:03
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
H TOMS απο οτι ειδα τα χαρτια μου στο σπιτι υπερικβιζει στα 1,8 και χρησιμοποιει αλλους εκκεντροφορους και βεβαια επεμβαινει και στον εγκεφαλο. Ανακοινωνει οντως 200 αλογα. Η πιο διεστραμενη μοντιφα ομως παιδια εναι υπερκιβισμος και υστερα σαλιγκαρι. ελατε να τον πιασετε........... υστερα. Φιλε MARMEL απο οσο ξερω εδω δεν υπαρχει καποιος που να φερνει επισημα πραγματα ΤΟΜS θελει ψαξιμο. Απο την αλλη για εμενα αν βαλεις σωθικα απο 7Α μοτερ παλι το ιδιο κανεις. Και δες το και λιγο πονηρα στροφαλο και μπιελες απο 7Α και βαζεις πιστονια απο 4Α-GZ ξερεις το καλο το κομπρεσορατο οποτε μολις εισαι ετοιμος φουσκωεις και ενα bar πιεση σαλιγκαρισιο. Μονο που θα χρειαστεις ενα μικρο ψαξιμο για τροφοδοσια μια μεγαλυτερη αντλια βενζινης και μπεκ. Εδω ερχεται η σελικα η τουρμπατη αν σου δωσει φθηνη και αξιοπιστη λυση. ελπιζω να σε καλυψα σε γενικες γραμμες.
|
02-06-05, 13:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δήλωση κάνεις μόνο όταν έχεις αύξηση του κυβισμού της τάξης του 10% και πάνω. Τότε πρέπει να κάνεις δήλωση για την μετατροπή.
Το 10% πάντα από τα κυβικά που λέει η άδεια και όχι η ονομαστική δηλ τα περισσότερα 2λύτρα είναι 1997cc στην άδεια.
Επίσης με την μετατροπή των cc θα χρειαστεί δήλωση για νέα άδεια και αλλαγή των ασφαλίστρων
Τορα για την αύξηση ps δεν χιάζετε δήλωση. Δηλ αν βάλεις τουρμπίνα δεν χιάζεται να δηλώσεις κάτι.
Κρατώ μια επιφύλαξη για τα ps γιατί δεν ξερώ αν έχει αλλάξει κάτι πάντως αυτό ίσχυε παλιά.
Ελπίζω να ήμουν κατανοητός και να σας βοήθησα λίγο.
Νωντας
|
|
02-06-05, 20:01
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ευχαριστω φιλε g6. το 7Α μοτερ ποια μοντελα το φορανε? το mr2 το τωρινο που βλεπουμε ειχα δει ενα και εγραφε 4ΑG. Ηταν 16V . 1.8 ηταν?
|
03-06-05, 14:35
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
7A φοράει η celika η 1,8 και η αντίστοιχη carina e μιλαω για την τελευταία celika πριν την vvti.
|
06-06-05, 15:55
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πανο, πηγα εκει που σου ειχα πει, ρωτησα τον Κωστα και μου ειπε οτι αν βαλεις πλεξουδα και εγκεφαλο απο μαυροκαπακο πας γυρω στους 170hp.
|
|
|
06-06-05, 16:50
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
γυρω? χμμμμ δεν αξιζει φιλε. καλα ειμαι και ετσι. το μονο καλο ειναι οτι θα πεταξω το AFM
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16711593 seconds (81,77% PHP - 18,23% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|