ΜARMEL συγνώμη αλλά ρίχνεις "
δυο καπάκια χλωρίνη" (2 δεν ρίχνω όταν σφουγγαρίζω, η μάνα μου δηλαδή όταν έρχεται να με ξεβρομίσει - φοιτητής γαρ ) ; Καλά το ξίδι ( Ο Μπαμπινιώτης λέει με ι και όχι υ
) να το καταλάβω για τα άλατα ( αν και τι να προλάβει να διαλύσει σε 10 min) , αλλά χλωρίνη; Λίγο extreme το κόβω. Το χρώμα δεν χαλάει; Τα πλαστικά ;
Κάτι άλλο, τα κωλο μυγάκια κτλ πως βγαίνουν ; Γιατί ειδικά τους καθρέφτες τους τρίβω καμιά ώρα μέχρι να καθαρίσουν; Το καπό δεν το συζητώ. Τώρα που ανοίγει ο καιρός στον Πατρών-Κορίνθου γίνεται ο χαμός. Είναι εκατομμύρια + ότι είναι ζεστό το καπό, έρχεται και ο ζεστός αέρας με ταχύτητα , ξεραίνονται και γίνεται λουκούμι η όλη φάση.
Τώρα αναφορικά με την συχνότητα πλυσίματος ακολουθώ διάγραμμα απόφασης. Παράγοντες του οποίου είναι αν έχω η θέλω να ρίξω γκόμενα και η ηλικία αυτής, αν κατέβω Κόρινθο όπου το πλύσιμο είναι τσαμπέ γιατί όσο να είναι στην Πάτρα χρειάζονται 15
που αντιστοιχούν σε περίπου 2 ποτά, τι εποχή έχουμε (σε σχέση με Πάτρα το χειμώνα το Λονδίνο έχει ηλιοφάνεια ) κτλ. Συνολικά δηλ. 3-4 φορές την περίοδο Χειμώνας-Φθινόπωρο έ και 15-20 Άνοιξη-Καλοκαίρι.