Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: E12 FORUM |
 |

11-05-04, 15:44
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: E12 FORUM
Έχει δυναμομετρήσει κανείς την 1.4lt vvti Corolla του;
Σε περιοδικό έχει δει μήπως κανείς πόσα hp kai kgr ροπή έβγαλε...;
|
 |
Re: ΦΑΚΕΛΟΣ:ΒΕΝΖΙΝΗ |
 |

11-05-04, 21:38
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ILION
|
|
Re: ΦΑΚΕΛΟΣ:ΒΕΝΖΙΝΗ
Σε αρθρο εφημεριδας που διαβαζα το Σαββατο ελεγε πως οι εμποροι βενζινας στην Ελλαδα γινανε ομηροι ενος συστηματος που δημιουργησαν οι ιδιοι για να εχουν δικαιωμα εμπορευματοποιησης της βενζινης.Ετσι αν και εχουμε πολυ φτηνη φορολογια στα καυσιμα σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη λογω του συστηματος που ειχαν στησει ,ειμαστε το μονο κρατος που δεν μπορει να εισαγει βενζινη.Αθανατε Ελληνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
Re: E12 FORUM |
 |

09-08-04, 11:23
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: E12 FORUM
Για κατόχους Ε12: Η Green κυκλοφορεί για το συγκεκριμένο μοντέλο σκούπα!!!!!!!!!!! viking Από ερώτηση που έκανα πρόβλημα με check engine δεν υπάρχει αφού διαθέτει υποδοχή και να κουμπώνει ο αισθητήρας. Τιμή γύρω στα 230 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη από Σεπτεμβρη. Πληροφορίες στο τηλ 210-2855908 και 909, Ωθηση ανταλλακτικών!!!! 
|

31-08-04, 20:11
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Γιαννιτσά
|
|
Μήπως γνωρίζει κανεις τι φιλτροχοάνες κυκλοφορούν στην αγορά για το Ε12? Τι προτήνετε?
Lower springs By TTE.
Quick Shift By TTE,
Filter By H&N,
|
 |
 |

09-09-04, 16:18
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ilioupoli
|
|
Ρε παιδιά γυρνώντας από διακοπές τον Ιούνιο βάζω βενζίνη στην Αμφιλοχία (φουλάρισμα με V-Power Racing) γιατί το auto ήταν full φορτωμένο και από αποσκευές και από άτομα και με το A/C ανοικτό κόμπιαζε (λογικό νομίζω). Συνήθως όταν βάζω την συγκεκριμένη Βενζίνη το αυτοκίνητο απογειώνεται αλλά την συγκεκριμένη φορά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Από τότε λοιπόν παρατηρώ ότι το auto έχει χάσει αρκετη από τη ροπή του βλέπω δηλ ότι δεν φεύγει όπως πριν δηλ πιέζοντας το γκάζι το αυτοκίνητο δεν φεύγει, ανεβάζει αργα αργά στροφές. Από τότε έχω κανει πολλα γεμίσματα αλλα το φαινόμενο δεν έχει βελτιωθεί αισθητά αν και του έχω κάνει και ένα σπάσιμο στην κατεχάκη μπας και ξεμπουκώσει (είδα μια διαφορά μετά απ'αυτό βέβαια). Από την TOYOTA μου είπαν ότι ίσως ήταν μάπα η Βενζίνη και έχουν μείνει στο φίλτρο τίποτα σκουπιδάκια και να βάλω ένα καθαριστικό στο ντεπόζιτο μαζί με το γέμισμα βενζίνης 100οκτανίων. Εσείς τι λέτε? και αν γνωρίζετε κάποιο καλό καθαρστικό να βάλω.
 |

09-09-04, 20:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Δεν ξερω φιλε μου τι μοντελο εχεις αλλα τωρα που τρακαρα και ειπα να το ξαναφτιαξω καινουργιο τους εβαλα να μου καθαρισουν τα μπεκ μαζι με το σερβις. τα μπεκ ειχαν βουλωσει τοσο πολυ που ειχε μεινει μιση τρυπα απο οτι ειχε(ετσι μου ειπαν).δεν το διαπιστωσα ακομα γιατι δεν μου παρεδωσαν το αμαξι λογικα θα εχει διαφορα
 |

11-09-04, 10:39
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
|
 |
 |

11-09-04, 12:51
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ναι οντως υπαρχει διαφορα και μαλιστα αισθητη(μην φανταστεις οτι πεταει κιολας)συμπεριφερεται οπως ηταν καινουργιο.Τωρα πλεον δεν ακουγονται πυρακια οπως πριν δηλαδη αν ειχες 3 και 2500 στροφες τα ακουγες ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ μεσα!!! καλο θα ηταν μια φορα στα 5 με 10 χρονια να καθαριζονται.(αποψη μου παντα) 

11-09-04, 14:37
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
5-10 ΧΡΟΝΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Με τις βενζίνες που μας δίνουν το πολλή κάθε 20,000 χλμ ( όχι δεν είναι υπερβολή γιατι το έχω δει με τα μάτια μου) θέλουν καθάρισμα.
Πάντως πυράκια κτλ σταματάνε όπως λές και το αμάξι πάει καλύτερα ειδικά σε χαμηλές στροφές.
|

11-09-04, 15:08
|
 |
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ζωγράφου
|
|
Όλες οι βενζίνες λίγο πολλή ίδιες είναι, οι διαφορές τους είναι πολλή μικρές και αυτές στα πρόσθετα. Τι μεγάλη διαφορά πιστεύω την κάνει ο βενζινάς αν έχει δικό του βυτίο μεταφοράς καυσίμων, και φυσικά πόσο λιγότερο απατεώνας είναι.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22352600 seconds (82,13% PHP - 17,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|