Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-09-18, 00:45
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα σου πω την γνώμη μου και αν θες την ακούς.
Πήγαινε πάρε φλάντζα γνήσια και άλλαξε την.
Αν είναι aftermarket θα έχεις προβλήματα μην σου πω ότι ήδη έχει σκάσει αυτή που έβαλες.
Σε κάποια πράγματα τα toyota δεν τα πανε καλά με τα aftermarket
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 02:55
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το "μαστοριλικι" δεν ειναι επιστημη, ειναι καθαρα θεμα experience, ειναι θεμα εμπειριας. Και δεν υπαρχει μαστορας γενικου συνεργειου της πιατσας με μεγαλυτερη εμπειρια απ την αντιπροσωπεια διοτι στην αντιπροσωπεια φτιαχνουν μονο μηχανες Τογιοτα. Καποιος ο οποιος εχει φτιαξει κατι 2-3 φορες δε γινεται να ναι πιο εμπειρος απο καποιον που το χει φτιαξει 200 φορες...
Το οτι ειναι πιο ακριβα και Το οτι μπορει να υπαρχουν και ηλιθιοι στις αντιπροσωπειες σε αυτο συμφωνω, σε ολους τους κανονες υπαρχουν εξαιρεσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 05:57
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δεν συμφωνώ μαζι σου.
Οι σωστοί μάστορες έχουν κομπιούτερ και πρόγραμμα και βλέπουν για το κάθε αμάξι ποιο πάει πού.
Έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια η νοοτροπία ο μπάρμπα Μήτσος τα ξέρει όλα.
Οι αντιπροσωπείες έχουνε πιτσιρίκια με 500 ευρώ στην καλύτερη και νοοτροπία να στα πάρω από παντού.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 07:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα!
καλα νεα τελικα οντως το ρελαντί εχει φτιαξει επιτελους δεν μενει ψηλα, αρα δεν εχει σχεση με το πρόβλημα θερμοκρασίας, ισως επειδή εχανε η μπεκιερα καθως εχει και διαφορετικες και ποιο σωστες μετρήσεις συμπιεσης.
Επισης στις ανηφορες πλεον δεν εχει φτωχο μιγμα και δεν ρεταρει.
Το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες μενει. Τωρα ηρθα Περιστερι μεχρι να φτασω δουλεια μιλαμε για τις 6 το πρωι!!! 125 βαθμούς και για λιγο και 130. Στα ποιο ισια σημεια και Ε.Ο ειχε λιγο κατω από 100.

Τελικα μπορει ένα ρηγμα στην κεφαλη ή στο μπλοκ να κανει αυτό το πραγμα δλδ να πηγαινουν καυσαερια στο παραφλου? ξερει κανεις αν γινεται?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σου πω την γνώμη μου και αν θες την ακούς.
Πήγαινε πάρε φλάντζα γνήσια και άλλαξε την.
Αν είναι aftermarket θα έχεις προβλήματα μην σου πω ότι ήδη έχει σκάσει αυτή που έβαλες.
Σε κάποια πράγματα τα toyota δεν τα πανε καλά με τα aftermarket
Εχεις δικιο, το ειπα και εγω εκανα ΜΕΓΑΛΗ βλακεια! επρεπε να την ειχα παρει εγω να είμασταν σιγουροι και παλι όμως είμαι σιγουρος ότι είναι αλλου το πρόβλημα. Η φλατζα ΔΕΝ εχει αρπαξει τωρα (όχι ακομα) δεν εχω κανενα σύμπτωμα από αυτά που ειχα πριν, και οι μετρήσεις συμπιεσης που εχω κανει παρα πολλες φορες γιατι εχω παρει εργαλειο δικο μου δεν δειχνουν κατι τετοιο.
Όπως και να εχει όμως για να βρεθει το πρόβλημα αφου είναι στο μοτερ και όχι σε κατι εξωτερικο πρεπει να ανοιχτει, οποτε θα αλλαχτεί.
Σκεφτομουν και την Athena αλλα δεν ξερω σε τι παχος, την βαζουν σε 4EFTE για πολλα αλογα, την εχουν παρει γνωστοι μου που εχουν πανω από 300 σε αυτό το μοτερ χωρις κανενα πρόβλημα...

Το ερωτημα είναι θελει ξανα πλανισμα? γιατι μαλλον δεν μπορει να ξαναγινει στην κεφαλη αυτή. Τι ισχυει? γιατι εδώ θα εχουμε θεμα.
Και το πρόβλημα είναι ποιος να το κανει? ο φιλος μηχανικος που το εκανε δεν παραδεχεται ότι εχει θεμα….
Θα του μιλησω σημερα να δουμε τι θα πει.

Να τη https://www.japansparecenter.gr/flan...115-11071.html
τον κωδικο το πηρα από εδώ http://www.toyodiy.com/parts/p_J_199...GMQY_1104.html
λεει στο site ότι είναι ιδια με 4EFE και 5ΕFE! και στο toyodiy το ιδιο δλδ και η 101 με 4EFE την ιδια εχει.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Το "μαστοριλικι" δεν ειναι επιστημη, ειναι καθαρα θεμα experience, ειναι θεμα εμπειριας. Και δεν υπαρχει μαστορας γενικου συνεργειου της πιατσας με μεγαλυτερη εμπειρια απ την αντιπροσωπεια διοτι στην αντιπροσωπεια φτιαχνουν μονο μηχανες Τογιοτα. Καποιος ο οποιος εχει φτιαξει κατι 2-3 φορες δε γινεται να ναι πιο εμπειρος απο καποιον που το χει φτιαξει 200 φορες...
Το οτι ειναι πιο ακριβα και Το οτι μπορει να υπαρχουν και ηλιθιοι στις αντιπροσωπειες σε αυτο συμφωνω, σε ολους τους κανονες υπαρχουν εξαιρεσεις.
Δεν συμφωνω γιατι εχω παει 100000000 φορες στην Τογιοτα και εχω δει τα μαστορια, τα περισσοτερα τα κανουν πιτσιρικάδες που ακομα θηλαζουν...γιαυτο να μην λεμε ότι νανε. Οκ φτιαχνουν μονο Toyota και τι εγινε? απεξω εχει μαστορες 3 εκατομμυρια φορες καλυτερους.
Εγω ειπα τι εχει τυχει, μην πω τιμες για εργασιες και τιμες ανταλλακτικών. Σε μερικα πραγματα είναι να τα παιρνεις γνησια όχι όλα.
Όταν πχ ένα κολαρο καλοριφέρ στην Toyota ειχε 48 και λενε ότι καταργηθηκε!!!!! και η ιαπωνικη το εχει 27 τι να πω?
Όταν θελω σωληνάκια παραφλου πολλαπλης και εχει 10.50 το ένα και μου λενε και ένα μηνα!!!!! και παιρνω με το μετρο 5,50 ευρω τι να πω???
Αλλα τα ποιο σημαντικα είναι να τα βαζεις γνησια.

Τελος ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ συγκριση μαστορων στο θεμα μου, γιατι ΟΛΑ τα σχετικα θα διαγραφουν ΧΩΡΙΣ δευτερη λεξη!
το θεμα με τους μαστορους τελειωνει εδώ, το θεμα μας δεν είναι ποιος είναι καλυτερος μαστορας, αλλα λυσεις και προτασεις για το συγκεκριμενο πρόβλημα που αναφερω.

Ξεχασα να αναφερω το άλλο κουφο….
οι θερμοκρασίες δεν ανεβαινουν μονο όταν τρεχει το αμαξι σε ανηφορα αλλα και όταν είναι σταματημενο πχ σε φαναρι!!!
Εντελως κουφο!!!
Εχει τυχει να δειχνει 100 και επειδή σταματησα σε ανηφορα φαναρι να γινει 140 και να βραζουν τα νερα!
Στον ιδιο δρομο αν είμαι με την μουρη κατω εχει κατω από 100!
τα ιδια κανει ότι ωρα νανε, απλα όταν εχει ζεστη εχει λιγο παραπανω ακομα.
Μου φαινεται θα ανεβαινω τις ανηφορες μονο με την οπιστεν…..
Εχω σταματησει ποσες φορες να δω γιατι νομιζα ότι το οργανο θερμοκρασίας νερου λεει βλακείες, αλλα οντως στις κατηφορες είναι αισθητα μειωμενη η θερμοκρασια και δεν βραζουν τα νερα, ενώ στις ανηφορες κανουν παρτυ. Αρα ουτε λαθος μετραει ουτε της ιδεας μου είναι που ελεγε ο άλλος.

Η πλακα είναι ότι μου αρεσουν τα βουνα και τρωω στην μαπα και ανηφορες….
και εκει που μενω εχει και αρκετες!
κάθε μερα περναω μια μεχρι να την ανεβω 140! στο φαναρι 150 αρχιζει να ανεβαζει ο δεικτης (τοσο παει αν εχει καυσωνα αλλιως μεχρι 135-138), στην κατηφορα αργοτερα μετα από λιγο εχει κατω από 120 και ο δεικτης παει στην μεση. Τι κουφα είναι αυτά ?
Σε διαδρομες διαδοχικες πχ Πεντελη γινεται χαμος, μπορει να εχω από 85 μεχρι 140 αναλογα τον δρομο!!! και μιλαμε χαλαρη οδηγηση, ουτε τουρμπισματα ουτε τιποτα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-18 στις 10:11.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 10:51
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Νικηφορε κάτι άλλο βασικό τα βεντιλατερ δουλεύουν?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 10:55
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 188
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα Νικηφόρε.
Επειδή μπερδεύτικα λίγο γράφεις
"Τον Ιανουαριο 2018 καταλαβα από τα συμπτώματα και μετρήσεις συμπιεσης ότι ηταν η φλαντζα τελικα αρπαγμενη.
Με την αλλαγη της όμως τοτε, πλανισμα κτλ νομιζα ότι ηταν οκ μεχρι που αρχισαν οι πρωτες ζεστες!"

Μετά γράφεις
"Τα προβλήματα συνεχιστηκαν οποτε αλλαξα ξανα ψυγειο και ανοιξα πανω κατω το άλλο και ειδα ότι από τις 64 κυψέλες εμειναν 20!!! ολο βουλωμενο βρηκα σαν πετραδάκια μεσα από ηλεκτρολυση κτλ.
Μετα αλλαξα και την αντλια και ειχε μεινει χωρις πτερυγια!!!"

Απ οτι καταλαβαίνω έγινε πλανιάρισμα κεφαλής τον ιανουάριο χωρίς να διορθωθεί το πρόβλημα υπερθέρμανσης που ανακάλυψες αργότερα οτι ήταν το βουλωμένο ψυγείο και η ελλατωματική αντλία νερού.
Αρα μετά το πλάνισμα και μέχρι να ξανααλλάξεις ψυγείο και αντλία νερού ο κινητήρας δούλευε με ελλειπή ψύξη.
Αν είναι έτσι τα πράγματα μάλλον άρπαξε πάλι η φλάντζα κεφαλής.

"" δλδ να πηγαινουν καυσαερια στο παραφλου?""
Ενας γρήγορος τρόπος ελέγχου είναι να βάλεις τον σωλήνα μέτρησης καυσαερίων του αναλυτή κοντά στο στόμιο του ψυγείου έχοντας βγάλει την τάπα. Αν ο αναλυτής "διαβάσει" καυσαέρια τότε υπάρχει πρόβλημα.

""Σκεφτομουν και την Athena αλλα δεν ξερω σε τι παχος,""
Οπως ξέρεις πλανιάροντας την κεφαλή μικραίνει ο χώρος καύσης και ανεβαίνει η συμπίεση. Κάποιες φλάντζες βγαίνουν σε διάφορα πάχη ώστε υπολογίζοντας το ύλικο που έχει αφαιρεθεί απο την κεφαλή να μπεί η ανάλογη φλάντζα για να κρατήσουμε τον αρχικό χώρο του κυλίνδρου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 11:17
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα Κώστα, μπορεί να τα εχω γραψει λιγο μπερδεμένα.
Τον Σεπτεμβριο 2017 ανοιξε το ψυγειο και τοτε αλλαχτηκε κανονικα χωρις τιποτα άλλο.
Αφου ειχα διαφορα προβλήματα μετα, όπως να ρεταρει, να βγαζει λευκο καπνο από πισω, να εχω φτωχο μιγμα, να ανεβοκατεβαζει ρελαντί και να σβηνει μονο του ανακαλυψα ότι εχει παρει η φλαντζα.
Μεχρι να το καταλαβω πηγε Ιανουάριος.
Μετα αφου αλλαχτηκε η φλαντζα, εγινε πλανισμα κτλ κτλ, και όταν αρχισαν οι ζεστες ελεγα ότι εχει βουλώματα καπου και ετσι εγιναν ολες οι άλλες δοκιμες.
Αφου δεν εβρισκα τι άλλο να είναι, μου ειπαν ότι επειδή ειχα βαλει καθαριστικα υγρα πρεπει να εφυγαν χοντράδια και βουλωσαν το ψυγειο οποτε το αλλαξα παλι. Και η αντλια αλλαχτηκε επισης και ελειπαν τα πτερυγια λογω ηλεκτρόλυσης.

Επειδή τον Ιανουαριο είχαμε κρυα δεν φαινοταν ότι ειχε πρόβλημα με την ζεστη οποτε το καταλαβα αργοτερα.

Εγω νομιζω ότι ειχε πρόβλημα καιρο πριν, γιατι πολυ καιρο δεν θυμαμαι από ποτε ειχα την αισθηση ότι ηταν πολύ ζεστο το μοτερ.
Όμως δεν ειχα οργανο θερμοκρασίας νερου τοτε, και ο δεικτης ηταν παντα στην μεση.
Από τον Σεπτ 2017 που ανοιξε το ψυγειο ειχα εμφανη προβλήματα.

Θα συμφωνησω ότι οντως δεν καταλαβα το πρόβλημα οποτε μετα την επισκευή μπορει να ειχε ηδη πρόβλημα το ψυγειο και η αντλια.
Όμως επειδή ηταν κρυο τοτε δεν εβλεπα πρόβλημα.
Η φλαντζα δε νομιζω να εχει παρει όπως ειπα και πριν, η συμπιεση οκ δεν δειχνει?
επισης δεν εχω κανενα άλλο σύμπτωμα.
Όμως δεν εχει σημασια γιατι παλι πρεπει να ανοιχτει το μοτερ και να αλλαχτεί εφόσον δεν είναι πρόβλημα στα περιφερειακα του.

Δεν το ειχα σκεφτει αυτό με την μετρηση θα προσπαθήσω να πεισω τον μηχανικο να το δει σημερα αυτό.

Βρηκα μαμα φλαντζα από ξαδερφο καινουρια….
επισης εχω ένα άλλο μοτερ 4EFE με μπλοκ οποτε μπορει να ξηλωσω την κεφαλη να την παω σε πλανη να την δουμε αμα είναι αν είναι οκ.
απλα πρεπει να βγαλει βαλβιδες-ελατηρια κτλ από το δικο μου να μπουν στην άλλη.
αν δεν εχει αυτή ξαναπλαναριστει είναι καλυτερα από το να μπει παλι η δικια μου.

Κανονικα ηθελαν όλα αλλαγη μαζι, αλλα όταν βιαζεσαι να τελειώσεις σε μια-δυο μερες το πολύ και με χαμηλοτερο κοστος αυτά παθαινεις!
και οι δουλειες που εκανα το ΣΚ στο εξοχικο επρεπε να ειχαν γινει τον ιανουαριο που όλα αυτά ετσι κι αλλιως ειχαν βγει!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-18 στις 11:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 16:52
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 188
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα.
Πριν αρχίσεις να ξηλώνεις δοκίμασε το εξής

Βρες μια ανηφόρα διαρκείας και ζόρισε τον κινητήρα οδηγώντας με μεγάλη σχέση στο κιβώτιο και σχετικά λίγες στροφές.
Οταν αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία γύρισε το καλοριφέρ στο ζεστό και βάλε τον ανεμιστήρα του καλοριφέρ στο φούλ. Αν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει τότε το ψυκτικό δεν κυκλοφορεί σωστά ή κυκλοφορεί μικρή ποσότητα λόγω βουλωμάτων ή το ψυγείο που έβαλες δεν ειναι κατάλληλο -σε χωρητικότητα νερού-για τον κινητήρα σου.

"όταν εβαλα ποιο μεγαλο ιντερκουλερ μειωσε την ροη αερα στο ψυγειο και εγινε χειροτερο το πρόβλημα"

Το καταλαβαίνεις και εσύ οτι αυτό που έκανες δεν είναι και το καλύτερο.

"6) βεντιλατερ με μεταχ από παλιοτερο αμαξι ποιο δυνατο μοτερ αυτό της Ε11 είναι για φαπες"
Πρόσεξε την ηλεκτρολογική σύνδεση μήπως το βεντιλατέρ δουλεύει ανάποδα.

"Συνδεση των 2 βεντιλατερ μαζι και κουμπι μεσα, να παιζουν και αυτόματα και χειροκίνητα, δοκιμασα να παιζουν μαζι αλλα βραχυκυκλωνε και εκαιγε την ασφαλεια CDS 30A, το ψαχνω."
Στην ΕΕ101 το ρελέ του βεντιλατέρ του ψυγείου κινητήρα "κόβει" το - για να δουλέψει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 19:14
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα,

1. αυτο με το καλοριφερ, δεν το ειχα σκεφτει, αλλα εχει και συνεχεια ζεστη οποτε να ειμαι και με τερμα το καλοριφερ λιγο δυσκολο, αλλα οταν βρω ευκαιρια να το δοκιμασω.

2. Δεν ειναι οτι καλυτερο και τι να γινει, τουρμπο ειναι, ολοι ετσι τα εχουν και δεν εχουν και θεματα. Δεν ειναι το προβλημα αυτο, κατι με το μοτερ ειναι. Σιγουρα ομως μειωνει την ροη αερα αρα αυξανεται ποιο ευκολα και η θερμοκρασια.
Ισως να ειναι και ενας λογος οτι ο κατασκευαστης ειχε τα ιντερκουλερ σε ολα τα αμαξια αυτα απο πανω και ποτε μπροστα!
να πουμε και σε ποια? starlet gt ep82, starlet glanza ep91, τα αμαξια με 4AGZE με τον κομπρεσορα, καθως και 3SGTE αλλα και παρα πολλα αλλα ακομα σε αλλες μαρκες, και φυσικα εχουν και πολυ μικρο turbo lag.
Παντως σε θεμα επιδοσεων ειναι μεγαλη η διαφορα, πλεον εχω και σωληνες αλουμινιου, πριν ειχα INOX! και δεν καταλαβαινω τπτ απο θεμα lag παει καλυτερα απο πριν.
Και στο σταρλετ οταν το εβαλα μπροστα ειχα δει διαφορα σε σχεση με απο πανω γιατι ζεσταινοτανε παρα πολυ.

3. Το εχουν τσεκαρει ποσοι ειναι σωστη η συνδεσμολογια του και γυρναει σωστα και τωρα το κοιταξαμε παλι.

4. Το εμαθα μετα οτι παιζει ετσι, μαλλον θελει ενα ρελε ακομα να γυρισει αλλιως την εντολη.

Σχετικα με το ψυγειο εχω το μοτερ αυτο στην corolla απο το 2008 δλδ 10 χρονια! ΠΟΤΕ δεν ειχα κανενα προβλημα με το μαμα ψυγειο.
Ειπαμε ολα ξεκινησαν απο τον Σεπτ 2017 και μετα που εσκασε το ψυγειο και εφτασε η θερμοκρασια εντελως τερμα. Οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα.
Και επισης και που δεν ειχα αλλαξει το ιντερκουλερ παλι ειχε ψηλες θερμοκρασιες απλα ηταν λιγο χαμηλοτερες και δεν προλαβαιναν να βρασουν τα νερα. Παντως παλι εφτανε 120-130 απλα δεν πηγαινε και τερμα 150 οπως τωρα. Και βοηθανε πολυ οι αποστατες στο καπο αεριζεται καλυτερα και κρυωνει ποιο ευκολα αλλιως θα ηταν συνεχεια πολυ ψηλα οι θερμοκρασιες.

Πηγα στον μηχανικο που το εφτιαξε ολο δεν ξερω ηταν....
απο δω απο εκει τον κινεζο δεν μιλαγε.
Τελικα με τα 1000 ζορια του πηρα 2 κουβεντες, ειπε να παω μια μερα πρωι ομως που σημαινει πρεπει να λειψω απο την δουλεια, για να σφιξει λεει τις κεφαλοβιδες....
ισχυει αυτο οτι μπορει να θελουν σφιξιμο? η λεει πατατες?

αυτος δεν πιστευει οτι εχει σχεση με φλαντζα λεει οτι ειναι καλη Γιαπωνεζικη καλης μαρκας που δεν θυμαται και λεει οτι μπορει να το κανει παλι και να πεταξω τσαμπα λεφτα....

Τι να πω τωρα???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-18, 21:05
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Οι φλάντζες οι σημερινές σφίγγονται μια και εξω.δεν είναι όπως παλιά που ξαναπηγαινες και την σφιγγαν και άλλο επειδή είχε πατησει.
Βάλε φλάντζα μαμά και πήγαινε να στην βάλει άνθρωπος που να γνωρίζει καλά τα toyota.
Αν έφαγε ένα πλανιαρισμα ελαφρή το καπάκι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Επίσης να ξαναμετρηθει η κεφαλή μήπως σου άρπαξε πάλι.
Σου είπα την γνώμη μου η φλάντζα που φοράς τώρα κάπου έχει σκάσει.

Υ.γ Με τι πίεση δουλεύεις την τουρμπίνα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη preatorian : 03-09-18 στις 21:15.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υψηλές θερμοκρασίες νερών & υδρατμοί στην εξάτμιση vega SUPPORT 7 20-03-15 10:56
Θόρυβος στις υψηλές στροφές lamprosck SUPPORT 6 15-02-15 20:29
A/c valve 4efte tonybrand SUPPORT 3 25-06-14 19:01
Θερμοκρασίες antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 47 08-12-09 22:48
4efte ΜΟΤΕΡ ΣΕ ΠΟΙΑ COROLLA...? mlab SUPPORT 21 29-08-08 17:18

Page generated in 0,18874097 seconds (83,43% PHP - 16,57% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com