Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-05-14, 21:19
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαιρω πολυ, η garrett εχει 800 τουρμπινες και οι μισες εχουν την ιδια ονομασια σε 4 διαφορετικους τυπους. Το οτι η 3071 ειναι μεγαλη για τα κυβικα του ναι, δεν ειπε κανεις οχι. Και εγω εχω λαγκ αλλα δε θα πεθανω κιολας. Επισης, ποιος δε μου λεει εμενα οτι φταινει οι σωληνωσεις του πχ για το λαγκ που εχει και αν εχει, η αν χανει πιεση απο καμια εξατμιση και σερνετε που λεει. Γιατι με την 2560r υπηρχε corolla που πυροβολαγε, εδινε απο χαμηλα, δουλευε 1.7 πιεση τερματισμενη και εκτος χαρτη και χωρις λαγκ. Εξατμιση ενημερωτικα ειχε 76-70. Αρα μπορει να παιζει και κατι αλλο περα απο τη χαμηλη συμπιεση του που ανεφερε. Ισως και το ιδιο του το προγραμμα. Και στις τιμες που λες εισαι λιγο υπερβολικος. Εγω προγραμμα,πλεξουδα και αγραφο εβαλα με 1400. Και σωστη δουλεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-14, 23:00
nikos-g6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 193
nikos-g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σαν τετραπεταλουδο δεν ειχε ποβλημα ο geartech στο να το ρυθμησει!!ο γιωργος δλδ!κ οσο που τον ρωτησα για αγραφο ...μ λεει δεν χρειαζεται!τζαμπα λεφτα θα δωσεισ χωρις καμια ουσια αφου ο e-manage o black ειναι απο τισ πολυ καλεσ σειρεσ!!!!κ κανεισ πολλα πραγματακια...οσο για τα αλλογα ενταξει λεω να το παω μεχρι 400!καλα ειναι!! κ κατι τελευταιο..οσο αφορα το μονοπεταλουδο..μηπως θα εχει διαφορα στην ανταποκριση του γκαζιου στα χαμηλα η μηπως βγαλει αλλα αλογα?περα παντα απο τισ ρυθμησεις του προγραματιστη...?
κ οσο για την συμπιεση 8.9 λετε οτι ειναι καλη?η θελει 11?
κ επισης για aem π ρωτησα αλλα δν μ ειπανε μοντελο..μ ειποανε τιμη στα 2000ε!νομηζω ειναι πολλα τα λεφτα!!δεν τα δινω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-14, 23:50
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 384
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
9.5-10 ειναι καλη συμπιεση.Οτι λιγοτερο απο αυτο ειναι για αρχαια μοτερ και μυαλα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-14, 00:00
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Με 1200-1400 αγοραζεις link g4+ storm που ειναι απιστευτος σαν εγκεφαλος. Υπαρχουν και αλλοι που κανουν πολυ καλη δουλεια ακομα και με 700 ευρω. Ο e-manage που εχεις δεν λεγετε black αλλα ultimate. Κανει δουλεια αλλα μεχρι ενα οριο. Αν θες να το πας 400 ασε εκει τη συμπιεση. Αν και 10 να ηταν η 9.5 καλα θα ηταν και παλι. Αλλα στα 400 θα εχεις αρκετο λαγκ και αποψη μου αυτο το μοτερ δεν αξιζει αυτα τα λεφτα που δινεις. Τα μαυροκαπακα ηταν μια φορα και εναν καιρο. Επισης δεν εχεις πει. Αυτο με το κρεμασμα στα χαμηλα στο εκανε απο παντα η μετα απο κατι συγκεκριμενο; καποια αλλαγη πχ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-14, 00:47
nikos-g6 Offline:
Μικρό Μέλος

οχι γενικα ηταν ετσι στα χαμηλα ψωφιο...κ πιο μοτερ να βαλω?το 1.6 το 16v κομπρεσορατο?τ εχει ενασ φιλος μ σε σταρλετ κ απλα το μοτερ κανει παπαδεσ!!!πρεπει να πουλησω ολη την μετατροπη ομως αλλα κ παλι δν με συμφερει γτ εχω ρηξει πολλα λεφτα!με λιγα λογια ειναι κενουργια ολα μεσα του!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-14, 02:20
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Για εμενα με τα λεφτα που εχεις ριξει αν δεν εχεις αποφασισει να ριξεις αλλα τοσα (Μιλαω για μοτερ, σωληνωσεις που θα χρειαστουν, προγραμμα κλπ), αστο οπως ειναι. Μην συγκρινεις το Starlet με το Corolla. Εγω αν θα ημουν σε τετοιο διλλημα η 1zz θα εβαζα η 2zz. Ειναι ανωτερα σαν μοτερ και απο το κομπρεσορατο και απο το μαυροκαπακο. 1800αρια και τα 2 και δυνατα. Το 2zz ειναι ανωτερο και με κλειστο μοτερ σε turbo φτανει παραπανω αλογα απο αυτα που εισαι τωρα με μεγαλη ανεση. Οτι και να διαλεξεις παντως, παλι λεφτα θα χρειαστει να δωσεις, αρα οπως ειπα και στην αρχη, επειδη οι καιροι δεν ειναι και ευκολοι, αστο οπως ειναι. Ουτως η αλλως δυναμη εχει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-14, 21:38
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
9.5-10 ειναι καλη συμπιεση.Οτι λιγοτερο απο αυτο ειναι για αρχαια μοτερ και μυαλα..
Και για τολμηρούς θα συμπληρωνα εγω!!!
Μιλαμε για ένα αμαξι καθημερινο που κινειται και χειμωνα αλλα και καλοκαιρι με +35 βαθμούς!!!Εκει να δω τι θα γινει με καμια σκατοβενζινα και τα πειρακια να χτυπάνε υπερωριες!!!

Τεσπα καλες οι συμπιεσεις των 9.5 και 10 αλλα με καλες 100αρες βενζίνες ,σε καλες συνθηκες και με συνετη οδηγηση!!!
Μετα αν θες να γεμισει ο τοπος κουζινετα και μπιελοβιδες σηκωνεις και 11 συμπιεση!!!
Σιγα το αξιοπιστο μπλοκ το 20βαλβιδο που θα αντεξει και συμπιεσεις με 2bara!!!

Κωστα οσο αφορα τα λεφτα εχω ακουσει πολλες τιμες!!!
Εγω μιλαω για αγραφο ,πλεξουδα,ηλεκτρολογο ,καλα ρευματα με MSD πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλωδια + ρυθμιση!!!
Εγω αυτά εδώ στο Βολο τα εχω με 1500 ΚΟΜΠΛΕ ,αλλα εχω ακουσει και τιμες Αθηνας από 1800 ,2000,2500 και κατι Δημητριάδηδες με 3500+ οποτε μακαρι να βρεις και με 1000 ευρω ΚΟΜΠΛΕ!!!

Νικο θεωρω ότι σωστα σου ειπε ο Γιωργος ότι ο Ultimate μια χαρα είναι και για τα τζαμπα λεφτα παραπανω αν δωσεις!!!
Τωρα αν θες 400 όπως εισαι βαζεις μια GTX 28 αν θες να δωσεις πολλα ή μια GT2871 την μεγαλη με τα 450 παροχη!!!Στα 2 bar θα εχεις τα 400 που ζητας ακομα και όπως εισαι!!!Μην μπλέξεις με μονοπεταλουδα και τετοια ,αστο όπως είναι!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-14, 13:55
nikos-g6 Offline:
Μικρό Μέλος

ωραια οποτε κρατω τον εγκεφαλο οπως ειναι κ το τετραπεταλουδο κ αργοτερα μολισ τα φτησει η τουρμπινα πεταω μια 2871!κ τελειωνει η υποθεση!!!οσο για το μοτερ νομηζω ειναι καλο κ ισως λεω να μην τ αλλαξω σε 2ZZZ...εχω ρηξει πολλκα λεφτα με τα οποια αυτα θα ειχα παρει evo με 800 αλογα!χχαχαχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-14, 21:45
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ενημερωτικα παντως. Ο 2zz ειναι αλλου σε σχεση με το μαυροκαπακο. Απλα οπως σου ειπα και πριν, αστο οπως ειναι με τα λεφτα που εχεις δωσει. Και μην πας για 2871. Πηγαινε για πιο μικρη. Τωρα αν σονι και ντε θες τα 400 που το g6 δεν ειναι για τοσα σαν αμαξι γενικα, εκει εσυ αποφασιζεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-14, 23:35
nikos-g6 Offline:
Μικρό Μέλος

χαχ ε οχι κ δεν ειναι..δλ τα σταρλετ που τα κανουν τοσα γτ τα κανουν?ενταξει ειναι βαρια καροτσα η δικια μ! αλλα μεχρι 400 καλα ειναι!!μετα που να τα τρεξεις....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
προβλημα με levin blacktop nikos-g6 SUPPORT 15 01-01-15 14:51
Levin keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 39 27-01-10 14:03
20V ΑΣΗΜΕΝΙΟ LEVIN ΜΕ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ LEVIN ΠΟΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΕΧΩ? ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 4AGE 20v Levin 12 12-04-09 21:23
ae 111 levin trd_koutavi ΦΟΡΟΥΜ 12 16-02-09 21:55
LEVIN 20V xarisclub Ειμαι νεος 15 22-02-08 20:18

Page generated in 0,23925591 seconds (81,95% PHP - 18,05% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com