Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
9.5-10 ειναι καλη συμπιεση.Οτι λιγοτερο απο αυτο ειναι για αρχαια μοτερ και μυαλα..
|
Και για τολμηρούς θα συμπληρωνα εγω!!!
Μιλαμε για ένα αμαξι καθημερινο που κινειται και χειμωνα αλλα και καλοκαιρι με +35 βαθμούς!!!Εκει να δω τι θα γινει με καμια σκατοβενζινα και τα πειρακια να χτυπάνε υπερωριες!!!
Τεσπα καλες οι συμπιεσεις των 9.5 και 10 αλλα με καλες 100αρες βενζίνες ,σε καλες συνθηκες και με συνετη οδηγηση!!!
Μετα αν θες να γεμισει ο τοπος κουζινετα και μπιελοβιδες σηκωνεις και 11 συμπιεση!!!
Σιγα το αξιοπιστο μπλοκ το 20βαλβιδο που θα αντεξει και συμπιεσεις με 2bara!!!
Κωστα οσο αφορα τα λεφτα εχω ακουσει πολλες τιμες!!!
Εγω μιλαω για αγραφο ,πλεξουδα,ηλεκτρολογο ,καλα ρευματα με MSD πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλωδια + ρυθμιση!!!
Εγω αυτά εδώ στο Βολο τα εχω με 1500 ΚΟΜΠΛΕ ,αλλα εχω ακουσει και τιμες Αθηνας από 1800 ,2000,2500 και κατι Δημητριάδηδες με 3500+ οποτε μακαρι να βρεις και με 1000 ευρω ΚΟΜΠΛΕ!!!
Νικο θεωρω ότι σωστα σου ειπε ο Γιωργος ότι ο Ultimate μια χαρα είναι και για τα τζαμπα λεφτα παραπανω αν δωσεις!!!
Τωρα αν θες 400 όπως εισαι βαζεις μια GTX 28 αν θες να δωσεις πολλα ή μια GT2871 την μεγαλη με τα 450 παροχη!!!Στα 2 bar θα εχεις τα 400 που ζητας ακομα και όπως εισαι!!!Μην μπλέξεις με μονοπεταλουδα και τετοια ,αστο όπως είναι!!!