Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos sardanapalos
Οχι οχι συγνωμη αν ειπα κατι λαθος και παρεξηγηθηκα.... Εννοοουσα παππουδιστικο σαν κρατημα.... Εννοειτε οτι ολα πανω σε αυτο το αμαξι ειναι τελεια... Απλα ενα θεμα για εμενα του αυτοκινητου ειναι το κρατημα... Σιγουρα το κρατημα που εχει ειναι απλα για κατι χαλαρο και οχι για τρελα πραγματα... Και συγχωρεσαι με φιλε τιποτα δεν ηθελα να πω κακοπροερετα ετσι? Το εχω σαν αμαξι εδω και πολλα χρονια γιατι ειναι ενα αριστο εργαλειο που σε καλυπτει σχεδον παντου Καλη συνεχεια ευχομαι και καλοφορετα τα νεα σου bilstein
|
τοτε καλυτερα να δοκιμασεις το συγκεκριμενο αμορτισερ! νομιζω θα αλλαξεις την αποψη σου!
χτες που το πηρα βολτα μονος μου για τεστ περασα και απο το καλυτερο αμορτισερομετρο που λεει ενας φιλος πιο πανω. στο κηφισο. το ηξερα το συγκεκριμενο σημειο και το απεφευγα παλιοτερα, περασα με 100 περιπου χιλιομετρα απο πανω του και η συμπεριφορα του δεν ηταν καθολου μα καθολου βαρκας! με τα προηγουμενα αμορτισερ μπορει και να με προσπερναγε το πορτπαγκαζ μου, μ'αυτα ομως το περασα χωρις αναπηδησεις και ομαλοτατα!ενα αποτομο βυθισμα και παλι στη θεση του !
δεν ξερω απο διαρκεια ζωης(αν και νομιζω οτι θα ζουν περισσοτερο) αλλα εχει σφιξει περισσοτερο το αυτοκινητο και στριβει αριστα!
στην πορεια νιωθεις περισσοτερη σιγουρια, πριν φοβοσουν να ανεβεις πανω απο 140-150. αν και δεν εχω σκοπο να ανεβω τοσο με οικογενεια, χτες ανεβηκα μεχρι τα 195 και αν εξαιρεσεις το θορυβο του κινητηρα (που μου τη σπαει αρκετα) στην κυληση του ηταν γερμανος! κι οπως προανεφερα, η αναρτηση τα σπαει στο φρεναρισμα !
τελικως τα αξιζαν τα λεφτα τους
καλημερα!
corolla