Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-01-14, 13:16
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
πολυ καλη επιλογη ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-14, 14:39
Το avatar του χρήστη Bill_corolla
Bill_corolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 pre f/l 5d
Περιοχή: Καλλονή Λέσβου
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Bill_corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από djgas1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγινε παραγγελια!!! bilstein κιτρινα χοντρομπουκαλα! αυριο θα γινει τοποθετηση! θα επανελθω με εντυπωσεις!
Πάρα πολύ καλή επιλογή. ¶ψογη συνεργασία και με H&R ελατήρια. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά και τα KONI τα κίτρινα. Επέλεξα τελικά τα ΚΟΝΙ λόγω ρύθμισης σκληρότητας.
Παλιά 28-01-14, 00:42
Το avatar του χρήστη panos sardanapalos
panos sardanapalos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla e12
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 157
panos sardanapalos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
η τοποθετηση εγινε και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα !!! ειναι πιο σκληρο βεβαια αλλα εχει τεραστια διαφορα στο πατημα του! προσωπικα δεν το θεωρω παπουδιστικο το αυτοκινητο! εξαρταται με το τι οδηγεις για να το θεωρεις παπουδιστικο! με την ιδια λογικη και ενα ts σε σχεση με κατι αλλο ειναι παπουδιστικο! το να το θεωρεις οικογενειακο αμαξι ειναι πιο σωστο πιστευω. πριν παρω το corolla ημουν κατοχος ενος impreza wrx της ταξεως των 300 ιππων. το αυτοκινητο ηταν ενα τανξ απ ολες τις αποψεις! στο forum των subamaniacs οι συζητησεις που γινονταν ηταν της ταξεως των 300-800 ιππων. βγαινοντας απο το εκει forum και μπαινοντας σε αυτο εδω ειδα οτι οι συζητησεις γινοντουσαν περι των 100 - 200 ιππων. και το πως θα κερδισει καποιος 5 ιππους. στην αρχη γελασα, αλλα σεβομαι τα γουστα του καθενος. δεν υπαρχει παπουδιστικο αμαξι ... μονο παπουδιστικη οδηγηση. το να κρινεις το αμαξι που πηρες ως παπουδιστικο ισως οφειλεται στον εαυτο σου γιατι εσυ το οδηγεις παπουδιστικα! προσωπικα το αυτοκινητο το θεωρω αριστο για την κατηγορια του και ειναι οικογενειακου χαρακτηρα! εχω μια κορη 3 μηνων. πανω απ ολα ειναι η ανεση και η ασφαλεια της. αυτος ειναι ο λογος που αλλαξα αρχικα αυτοκινητο και επειτα αναρτηση και οχι για να κανω ραλλυ το αυτοκινητο μου. αν ηθελα ραλλυ κραταγα το προηγουμενο!
δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν φιλο απο δω μεσα γιατι ειμαστε μια παρεα. απλα δεν μπορεις να κρινεις την επιλογη του καθενος γιατι ειναι σαν να μην σεβεσαι το γουστο του! ο καθενας εχει το δικο του γουστο! αν εκανες μια αποτυχημενη επιλογη σημαινει οτι απλα δεν εχεις καλο γουστο! παντως την επιλογη μου την θεωρω σωστοτατη και αν αλλαζα σημερα αυτοκινητο, θα επαιρνα παλι το ιδιο! μου αρκει η ιπποδυναμη, τα κυβικα, η ανεση, η καταναλωση και ολα του!

παντως το bilstein ειναι πολυ καλη επιλογη για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! εντυπωσιαστικα στο φρεναρισμα του! δεν ειχα διανοηθει την αλλαγη που θα εδινε στο φρενο αλλα και στην οδηγικη του συμπεριφορα! στριβει αψογα! το επομενο βημα ειναι ελαστικα που θα βαλω παλι τα continental που φοραει!
αυτα τα λιγα!
καλημερα σε ολους
Οχι οχι συγνωμη αν ειπα κατι λαθος και παρεξηγηθηκα.... Εννοοουσα παππουδιστικο σαν κρατημα.... Εννοειτε οτι ολα πανω σε αυτο το αμαξι ειναι τελεια... Απλα ενα θεμα για εμενα του αυτοκινητου ειναι το κρατημα... Σιγουρα το κρατημα που εχει ειναι απλα για κατι χαλαρο και οχι για τρελα πραγματα... Και συγχωρεσαι με φιλε τιποτα δεν ηθελα να πω κακοπροερετα ετσι? Το εχω σαν αμαξι εδω και πολλα χρονια γιατι ειναι ενα αριστο εργαλειο που σε καλυπτει σχεδον παντου Καλη συνεχεια ευχομαι και καλοφορετα τα νεα σου bilstein
Παλιά 28-01-14, 10:19
Το avatar του χρήστη djgas1
djgas1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 158
djgas1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos sardanapalos Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι οχι συγνωμη αν ειπα κατι λαθος και παρεξηγηθηκα.... Εννοοουσα παππουδιστικο σαν κρατημα.... Εννοειτε οτι ολα πανω σε αυτο το αμαξι ειναι τελεια... Απλα ενα θεμα για εμενα του αυτοκινητου ειναι το κρατημα... Σιγουρα το κρατημα που εχει ειναι απλα για κατι χαλαρο και οχι για τρελα πραγματα... Και συγχωρεσαι με φιλε τιποτα δεν ηθελα να πω κακοπροερετα ετσι? Το εχω σαν αμαξι εδω και πολλα χρονια γιατι ειναι ενα αριστο εργαλειο που σε καλυπτει σχεδον παντου Καλη συνεχεια ευχομαι και καλοφορετα τα νεα σου bilstein
τοτε καλυτερα να δοκιμασεις το συγκεκριμενο αμορτισερ! νομιζω θα αλλαξεις την αποψη σου!
χτες που το πηρα βολτα μονος μου για τεστ περασα και απο το καλυτερο αμορτισερομετρο που λεει ενας φιλος πιο πανω. στο κηφισο. το ηξερα το συγκεκριμενο σημειο και το απεφευγα παλιοτερα, περασα με 100 περιπου χιλιομετρα απο πανω του και η συμπεριφορα του δεν ηταν καθολου μα καθολου βαρκας! με τα προηγουμενα αμορτισερ μπορει και να με προσπερναγε το πορτπαγκαζ μου, μ'αυτα ομως το περασα χωρις αναπηδησεις και ομαλοτατα!ενα αποτομο βυθισμα και παλι στη θεση του !
δεν ξερω απο διαρκεια ζωης(αν και νομιζω οτι θα ζουν περισσοτερο) αλλα εχει σφιξει περισσοτερο το αυτοκινητο και στριβει αριστα!
στην πορεια νιωθεις περισσοτερη σιγουρια, πριν φοβοσουν να ανεβεις πανω απο 140-150. αν και δεν εχω σκοπο να ανεβω τοσο με οικογενεια, χτες ανεβηκα μεχρι τα 195 και αν εξαιρεσεις το θορυβο του κινητηρα (που μου τη σπαει αρκετα) στην κυληση του ηταν γερμανος! κι οπως προανεφερα, η αναρτηση τα σπαει στο φρεναρισμα !
τελικως τα αξιζαν τα λεφτα τους
καλημερα!

corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-14, 15:32
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
τοτε καλυτερα να δοκιμασεις το συγκεκριμενο αμορτισερ! νομιζω θα αλλαξεις την αποψη σου!
χτες που το πηρα βολτα μονος μου για τεστ περασα και απο το καλυτερο αμορτισερομετρο που λεει ενας φιλος πιο πανω. στο κηφισο. το ηξερα το συγκεκριμενο σημειο και το απεφευγα παλιοτερα, περασα με 100 περιπου χιλιομετρα απο πανω του και η συμπεριφορα του δεν ηταν καθολου μα καθολου βαρκας! με τα προηγουμενα αμορτισερ μπορει και να με προσπερναγε το πορτπαγκαζ μου, μ'αυτα ομως το περασα χωρις αναπηδησεις και ομαλοτατα!ενα αποτομο βυθισμα και παλι στη θεση του !
δεν ξερω απο διαρκεια ζωης(αν και νομιζω οτι θα ζουν περισσοτερο) αλλα εχει σφιξει περισσοτερο το αυτοκινητο και στριβει αριστα!
στην πορεια νιωθεις περισσοτερη σιγουρια, πριν φοβοσουν να ανεβεις πανω απο 140-150. αν και δεν εχω σκοπο να ανεβω τοσο με οικογενεια, χτες ανεβηκα μεχρι τα 195 και αν εξαιρεσεις το θορυβο του κινητηρα (που μου τη σπαει αρκετα) στην κυληση του ηταν γερμανος! κι οπως προανεφερα, η αναρτηση τα σπαει στο φρεναρισμα !
τελικως τα αξιζαν τα λεφτα τους
καλημερα!
Ναι ειναι ενας φοβος καπου στα 140 οπως λες... Αλλαξα κι εβαλα τα KYB excel-G (μαυρα) και δεν ειδα μεγαλη διαφορα... Τωρα δεν ξερω αν θα επρεπε να αλλαξω και κανενα ελατηριο.... Η ισως να τεριαζε πιο πολυ μια σκληρη αναρτηση...
Παλιά 29-01-14, 15:56
Το avatar του χρήστη djgas1
djgas1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 158
djgas1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δε ξερω για ελατηρια . η bilstein σιγουρα ειναι πιο σφιχτη απο την kyb. αυτο που καταλαβα εγω απο την αλλαγη ειναι πως το bilstein εχει πιο αμεση αποκριση στις αλλαγες του δρομου! επαναφερει αμεσα και σταθερα χωρις πολλα πολλα!

corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-14, 20:40
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
δε ξερω για ελατηρια . η bilstein σιγουρα ειναι πιο σφιχτη απο την kyb. αυτο που καταλαβα εγω απο την αλλαγη ειναι πως το bilstein εχει πιο αμεση αποκριση στις αλλαγες του δρομου! επαναφερει αμεσα και σταθερα χωρις πολλα πολλα!
Ισως επρεπε να βαλω πιο σκληρη αναρτηση... Λαθος επιλογη μαλλον.. Πρεπει να ψαξω αν θα εχω διαφορα με αλλαγη ελατηριων....

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ kmits1990 TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 10-06-20 07:43
Eλατηρια αναρτησης G6 Manaraki TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 21-11-13 10:36
ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! Fanis OFF TOPIC 9 12-06-10 13:25
διαταξη αναρτησης jason SUPPORT 13 21-01-09 09:06
ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Antonishi TOYOTA COROLLA E 12 13 06-01-09 23:08

Page generated in 0,15615392 seconds (81,41% PHP - 18,59% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com