Καλησπερα, εγω ειχα παρει απο starlet gt ep82 το C52 και ειχε βγει τελειο, αλλα εκανα εγω βλακειες και του ηπια το αιμα και επαθε ζημιες αλλα πολλα χρονια μετα. Συχρονιζε 3ης δεν κουμπωνε ευκολα, χαλασε και ο επιλογεας και πολυ ποιο μετα τζογος διαφορικου και χασιμο βαλβολων απο τα ημιαξονια.
Ενα φιλαρακι μου ειχε κανει επισκευη στην toyota ολα τα ρουλεμαν και μετα απο χρονο κατι τα ιδια....πεταμενα λεφτα ηταν μου ειπε. Τιμη 800 ευρω μαζι με σετ συμπλεκτη και ολες τις εργασιες. Corolla E11 στρογγυλοφαναρη sedan.
Εγω θα επαιρνα μεταχ απο εναν αξιοπιστο μαντρα. ΟΧΙ απο ιδιωτη σιγουρα.
Στο μεταχειρισμενο εφοσον ξερεις το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι αν μπαινουν οι ταχυτητες αλλα πρεπει να ξερεις τους συνδυασμους επανω στους μοχλους επιλογης εφοσον δεν ειναι σε αμαξι πανω να εχεις τον επιλογεα. Τωρα αν πεταει καποια ταχυτητα, αν χανει βαλβολινες ή αν εχει θορυβο πχ σε ρουλεμαν δεν γινεται να το ξερεις.
Η επισκευη ομως ειναι πολυ ποιο μεγαλο κοστος + οτι πρεπει προφανως να μεινεις περισσοτερο χρονο χωρις αμαξι. Αλλο απλα το βγαλε-βαλε, αλλο το να ανοιχτει και να επισκευαστει κιολας.
Ελεγα να επισκευασω το C52 μονος μου αλλα θελει καταλληλα εργαλεια και αρκετο χρονο και ισως και κοστος εξαρτηματων και δεν αξιζει μαλλον, βαριεμαι κιολας...και δεν εχω και χρονο. Επισης μου πεταει και την 5η στην νεκρα λογω φαγωμενων γραναζιων της 5ης. Μονο αγορα των εξαρτηματων αυτων η toyota ζηταγε 680 ευρω!!!!
|