Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
Μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο πως φερνεις βενζινη γιατι εχω την εντυπωση πως δεν μπορεις να φερεις σε μπετονια.
|
Με βλεπουν λιγο χαζουτσικο και μαφηνουν να περασω
σιγουρα αμα με παρουνε χαμπαρι θα μου την πουνε αλλα 10 τουλαχιστον φορες που το εκανα ολα πηγανε βασει του σχεδιου μου
.να με συγχωρησεις που δε θα το πω δημοσια,οστοσο ειτε στη συναντηση στις 4/12 ειτε με πμ θα στο εκμυστηρευτω.
αλλωστε δεν θα με συμφερε σε καμια περιπτωση να παω να γεμισω μονο το τεποζιτο του αυτοκινητου.αυτο συνεφερε οταν αυτοι την ειχαν 1,15 με 1,20 και στην σαλονικη 1.65 1.70. γτ πανε ελα 10 λιτρα και 45 τεποζιτατα!!!και φυσικα ρελαντι το αμαξι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πάντως, εάν λες ότι δε σε πειράζουν τα χιλιόμετρα, θεωρώ ότι η δυναμομέτρηση της Αθήνας είναι η καταλληλότερη περίπτωση, μιας και θα είμαστε αρκετά T-Sport και θα μπορείς να κάνεις σύγκριση με ίδια αυτοκίνητα στο ίδιο δυναμόμετρο, οπότε τα αποτελέσματά σου θα είναι πιο ουσιαστικά και άμεσα συγκρίσιμα...
|
εχεις δικιο σε αυτο που λες,και αν ερθω και δειξουν ολα καλα θα δικαιωθω και γω στον εαυτο μου πρωτα απο ολα οτι τελικα δεν εκανα χαζομαρα που εχωσα λεφτα.τουλαχιστον τα εχωσα κ ειχα εαποτελεσμα.και ετσι πως παει το γουσταρω αλλα δεν ξερω αμα αποδιδω και τα 192.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Ενταξει για το κοστος δεν μπορω να πω ,ο καθενας τα οικονομικα του τα ξερει καλυτερα!Δυσκολοι καιροι και απο ολους μας λειπουν και δεν μας περισσευουνε και κοιταμε απο το υστερημα μας να κανουμε και την τρελλα μας!
Οπως λεει και ο Αντρεας ειναι μια καλη ευκαιρια να δεις(δουμε) διαφορες και να γνωριστουμε!
Σκεψου το εσυ και ειμαι σιγουρος οτι μια θεση για TS σιγουρα θα υπαρξει οπως και να εχει!
|
οπως προειπα,με εψησε ι ιδεα σου και θα προσπαθησω να τα καταφερω να ερθω.δεν τιθεται τοσο θεμα χρονου οσο το οικονομικο.γουσταρω τη φαση που θα παιχτει με τοσες κορολες στο dyno και δε θα ηθελα να λειψω.τες πα αν ειναι να ερθω θα το μαθετε γτ θα ξεκινησω η πεμπτη η παρασκευη.οποτε φεεετα!!!
χαλλλλαρα που λεμε και μεις.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Στις 4-5 να είναι άλλη μια δεν μας χαλάει καθόλου.
|
εννοειται αυτο που λες.
παιδες θα χρεIαστω πληροφοριες για το που θα βρεθειτε η που ειναι το dyno,και ενα τηλεφονο καποιου παιδιου μηπως και αντιμετωπισω καποιο προβλημα.
οστοσο αμα μου πειτε την οδο αριθμο και περιοχη η Δημο θα το βρω το dyno με G.P.S