Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
για να λεει συζητήσιμη τα 4000 στοχευει και αυτος. Τα φρενα δεν μου φαινοντε για μουφα μπροστα ειναι νομιζω brembo και φαινοντε και καπως μεγαλύτερα απο μαμα..!
παντως ειναι πολυ ομορφο, δεν νομιζω να εκανε τετοια δουλεια εξωτερικα και να μην το εχει γαργαλησει απο μοτερ... ολα αυτα ειναι εικασιες και απλα μπορει να ηθελε να εχει ενα ψαρωτικο αμαξι που δεν παει βημα και οικονομικο!
|
ππφφφφ....... μη μου κανεις την καρδια ακομα πιο περιβολι απ'οτι ειναι......
για μοτερ δεν μας ειπε τιποτα παντως, οτι δεν καιει τιποτα απο λαδι κ οτι αμα ανοιξει το καπο θα δω κ το μοτερ κ τον χωρο μεσα πως ειναι.
jason, αμα ειχε κανενα τετοιο μοτερακι πανω θα το επαιρνα και θα εκανα και κωλοτουμπες
(παρ'ολα αυτα κανονικο starlet δεν ξερω αν θα αγοραζα, λογω μεγεθους, λογω εμφανισης, δεν ξερω ακριβως τι δε μου αρεσει τοσο?)
Πολλα γινονται ομως στην πορεια... λεφτα να υπαρχουν...
Rockie, η επιλογη που θα κανω αυτη τη στιγμη θα ειναι κυριως με γνωμονα τα οικονομικα μου και, δυστυχως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο "λογικη" παρα "ευχαρηστισης". Και δεν μιλαω για τιποτα υπερβολες ή απιαστα ονειρα, απλα οσο μαζευονταν τα ευρω πηγαινα καρφι και αδιαλακτα για μπεμπουλα 318is, να ευχαρηστηθω λιγο παιχνιδι με την πισωκινηση που δεν το αλλαζω με τιποτα και λιγη ποιοτητα... αλλά...
Γενικα αυτο που με προβληματιζει/φοβιζει για τωρα, ειναι η καθημερινη καταναλωση.
Ουτε καποιο αλλο διτροχο μεσον εχω για να χρησιμοποιω ακομα και για να παω για τριγαρα, ουτε το αμαξι του πατερα μου θα μπορω να εχω free οσο περναει ο καιρος (γι'αυτο παιρνω κ δικο μου εξαλλου).
Τωρα αν μου πειτε οτι η καταναλωση στο 1300αρι το Corollaκι ειναι γυρω στα 10L ενω η καταναλωση του BMW ειναι γυρω στα 12L, ε τοτε μαλλον θα στραφω στο μπεμβεδακι. Καταληγω στο 1300αρι τωρα οχι τοσο για θεματα ασφαλειας/τελων αλλα κυριως καταναλωσης (!) που ειναι το καθημερινο και ουσιαστικα το πιο εμφανες εξοδο σε ενα αυτοκινητο.. ασχετα με τα πολλα ή λιγα τελη κλπ που ειναι μια/δυο φορες το χρονο τα αλλα..