Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-04-11, 20:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδιά ωραίο το αυτοκίνητο άλλα αυτός ο μπροστινός προφυλακτήρας πολύ καγκουριά (άποψη μου). Έχω την εντύπωση όταν βγει στην παραγωγή θα έχει διαφορετικό προφυλακτήρα, συνήθως έτσι γίνεται!!!!!
|
02-04-11, 20:41
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Απλά τέλειο!!! Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψουν!!!
|
02-04-11, 21:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag
παιδιά ωραίο το αυτοκίνητο άλλα αυτός ο μπροστινός προφυλακτήρας πολύ καγκουριά (άποψη μου). Έχω την εντύπωση όταν βγει στην παραγωγή θα έχει διαφορετικό προφυλακτήρα, συνήθως έτσι γίνεται!!!!!
|
συμφωνω για τον προφυλακτηρα, τι το θελουν τοσο φορτωμενο?? αν κι εγω πιστευω οτι θα βγει αρκετα ποιο συμμαζεμενο....
|
02-04-11, 21:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ειτε συμμαζεμενο βγει,ειτε καγκουρικο λεφτα για να τα παρουμε δεν θα εχουμε οποτε...Τουλαχιστον να ειναι γρηγορο να εχει και να ενα τετοιο αμαξι στον στολο της η toyota ετσι για το γαμωτο.
|
02-04-11, 21:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Σε μαύρο είναι πολύ άγριο και δεν μ αρέσει για κοπέλα.Σε κόκκινο είναι απλά υπέροχο!!Οσο για το πισωκίνητο,δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει
02-04-11, 23:42
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από abstavros
|
πφφφφφφφφφφφφφφ
τι ειναι αυτο ρε...
πωπωπωπωπωπωπω
μονο την ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ κουκουλα να χα και να γραφε handle with care μου φτανε....
03-04-11, 15:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Aρχίζει να LF-Aφέρνει....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τζιμάκος : 03-04-11 στις 15:33.
|
|
|
|
24-05-11, 16:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Toyota FT-86 2012: Μια Celica στο Nurburgring
Μερικά "βήματα" πιο κοντά στην γραμμή παραγωγής βρίσκεται το ιαπωνικό coupe, την εξέλιξη του οποίου συνυπογράφουν οι Toyota και Subaru, το οποίο δοκιμάζεται αυτή την περίοδο στην φημισμένη γερμανική διαδρομή.
Το ψυχεδελικό καμουφλάζ του πρωτότυπου δεν επιτρέπει να διαφανούν με σαφήνεια οι τελικές γραμμές του μοντέλου, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το οπτικό αποτέλεσμα θα ισορροπεί ανάμεσα στην αρχική ιδέα του πρωτότυπου FT-86 και στο υπερβολικό FT-86 II Concept.
Τα υπόλοιπα -ανάρτηση, φρένα, σύστημα μετάδοσης και κινητήρας- αποτελούν προϊόν εξέλιξης της Subaru που δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα αντλώντας στοιχεία τόσο από το εμβληματικό Impreza όσο και το Legacy και στην οποία φιλοξενείται ένας δίλιτρος boxer ατμοσφαιρικός κινητήρας που αναμένεται να αποδίδει ισχύ περίπου 200 ίππων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το μηχανικό σύνολο θα τοποθετηθεί πιο κοντά στο κέντρο του αυτοκινήτου συντείνοντας στην βελτίωση των οδικών του χαρακτηριστικών, τα οποία εξαρτώνται άμεσα από το set-up των αναρτήσεων, τους τροχούς 17 ιντσών στην βασική έκδοση και τα φρένα της Brembo.
Την μετάδοση της ισχύος του ιαπωνικού coupe μόνο στους πίσω τροχούς -σε παγκόσμια πρώτη για τη Subaru- θα αναλάβει ένα μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων ενώ θα υπάρχει και η επιλογή του εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, η επιτάχυνση από στάση (0-100 χλμ./ώρα) υπολογίζεται σε λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα ενώ το όνομα του αυτοκινήτου θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- Celica για την Toyota και εντελώς άγνωστο ως τώρα για την Subaru.
Και τα δύο πάντως αναμένεται να παρουσιαστούν στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκυο το Νοέμβριο του 2011.
Πηγή και φωτογραφίες: http://auto.in.gr/espionage/article/?aid=1231108756
25-05-11, 10:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
πολύ ωραίο φαίνεται...
βέβαια μου τη σπάνε 1-2 πραγματάκια...
τα μηχανικά μέρη τα έχει αναλάβει όλα η SUBARU... σα να μην είναι και τόσο TOYOTA τελικά.
το όνομα θα μπορούσε να παραπέμπει στη ΑΕ86 όπως ήταν το αρχικό κονσεπτ.
2000 κυβικά άντε να το αγοράσεις στην Ελλάδα, τόσο που έχουν πάει τα τέλη κυκλοφορίας!
κατά τα άλλα θα είναι η χαρά του παντιλικιου... Janaka ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17584109 seconds (83,66% PHP - 16,34% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|