Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
10-04-11, 18:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν πήγε για τσαλάκωμα. Για απόσυρση είναι εντός των ημερών. Ειπα να το σουλουπώσω, αλλά τρέχα να βρεις ανταλλακτικά για peugeot 205...
|
|
|
|
10-04-11, 18:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george..DK
φιλε μου τι να πω εμεις τα εχουμε πει και στο face νομιζω αλλα το εργαλειο οργωνει το εχεις πολυ ομορφο και να το προσεχεις....
οσο για το μοτερακι καλα δεν το συζηταμε να βαλεις ενα 4age εγω αυτο ειχα και το ξαναεφτιαξα απο την αρχη....αντε και εγω καλοκαιρι τελειωνω να τα σμιξουμε και να τα παμε βολτα παρεα μιας και θα το φερω και αθηνα...
καλα τελειωματα και οτι χρειαστεις πες μου....!!!!
|
Ευχαριστω πολυ γιωργο!
ναι τα ειχαμε πει πιο πολλα αλλα περασε ο καιρος...και εσυ απο οτι βλεπω συνεχως,τα πας πολυ καλα με το εργαλειο!!
Οσο για τον 4age και εγω αυτον σκεφτομαι αλλα επειδη εχουν μια μικρη ζητηση κρατανε καποια τιμη τα μοτερ και στην ιδια τιμη πολλες φορες βρισκεις 3s-ge πρωτης γεννιας αλλα δεν γνωριζω αν αυτο το μοτερ θελει περισσοτερες μετατροπες για να μπει και αρα ισως στο τελος σου βγει πιο ακριβα.καλα τωρα αφου τελειωσαμε με αυτα και μπορω να το κινω θα το ψαξω περισσοτερο και θα δειξει.
εγω για τελειωματα εχω πολυ ακομα...οποτε καλο κουραγιο και σε εσενα και το καλοκαιρι να το βγαλεις ομορφο και ωραιο στους δρομους
|
10-04-11, 20:34
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
αν ψαχτεις παντος με για μοτερακι πες μου εχω στα χερια μου ενα 20balbido ασημοκαπακο και φιλε ετοιμη γεφυρα να μπει που δεν ενοχλει το τρισυμπιτερ πισω καθολου...
παιζει να το δωσω αν θες και το σκεφτεσαι αργοτερα μιλαμε...σε ευχαριστω και για το δικο μου αστα καποτε θα βγει
εχουμε τρελαθει το να κανουμε ....
καλη συνεχεια...
|
10-04-11, 21:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ωραιος φιλτατε. Μακαρι να το δεις οπως το χεις σκεφτει. Γνωμη μου ειναι για το θεμα του μοτερ να τσιμπησεις το 20ν που σου λεει ο φιλος Γιωργος. Θα χεις πολυ δυναμη μετα, και φυσικα πιο εξελιγμενο απο το 16ν.
|
|
|
|
11-04-11, 04:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ωραιος φιλτατε. Μακαρι να το δεις οπως το χεις σκεφτει. Γνωμη μου ειναι για το θεμα του μοτερ να τσιμπησεις το 20ν που σου λεει ο φιλος Γιωργος. Θα χεις πολυ δυναμη μετα, και φυσικα πιο εξελιγμενο απο το 16ν.
|
σε ευχαριστω πολυ.
μακαρι να γινουν ολα σωστα...
στο 20v το μονο που με τρομαζει ειναι οτι ακουω συνεχεια οτι βρισκει το τρισιμπιντερ πανω στο αμαξι και για αυτο δν μπαινει,βεβαια το εχω δει πανω σε sr φορεμενο,τωρα θα μιλησω με τον γιωργο και αν κατσει καλως
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george..DK
αν ψαχτεις παντος με για μοτερακι πες μου εχω στα χερια μου ενα 20balbido ασημοκαπακο και φιλε ετοιμη γεφυρα να μπει που δεν ενοχλει το τρισυμπιτερ πισω καθολου...
παιζει να το δωσω αν θες και το σκεφτεσαι αργοτερα μιλαμε...σε ευχαριστω και για το δικο μου αστα καποτε θα βγει
εχουμε τρελαθει το να κανουμε ....
καλη συνεχεια...
|
σου στελνω μηνυμα αν ειναι να τα πουμε καλυτερα
|
12-04-11, 19:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ώρα ήταν ρε Σταμάτη,να έρθουν οι πινακίδες...
Μπράβο....
Όποτε θες τώρα, πάρε με τηλέφωνο να πάμε Σέσι...
Εκεί να δεις πως θα το χαρείς..., θα διπλώνεις με τρίτη....
|
12-04-11, 22:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από seliniotis_sr
Ώρα ήταν ρε Σταμάτη,να έρθουν οι πινακίδες...
Μπράβο....
Όποτε θες τώρα, πάρε με τηλέφωνο να πάμε Σέσι...
Εκεί να δεις πως θα το χαρείς..., θα διπλώνεις με τρίτη....
|
Σε ευχαριστω Γιαννη.
Αμε,λογικα μετα το πασχα θα το κανονισουμε αμα ειναι αλλα το φοβαμαι πολυ το μοτερ μου οτι θα με αφησει καμια στιγμη και ειδικα μεσα στο σεσι δεν θα μπορεις να αντισταθεις στο γκαζι και μην εχουμε αλλα...
|
|
|
|
22-08-11, 22:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
Τελικα το πηρα αποφαση και εγω να ξυλωσω ολο το αμαξι και σιγα σιγα να αρχισω να κανω καποια πραγματα απο μονος μου.
Καταρχην εβγαλα καθησματα και μοκετες για να δοκιμασω να τρυψω τα πατωματα,να στοκαρω σε μερικα σημεια και να το βαψω μονος μου με πινελο.
Μετα ειπα μιας και τα εβγαλα ολα να βγαλω και το ταμπλο να το στοκαρω στα σημεια που εχει σκασει,να το τριψω και να το βαψω με πιστολι και το πολυ πολυ αν δεν βγει καλο θα το ντυσω με δερμα.
Εβγαλα και τις ταπετσαριες ετσι ωστε να περιορισω οσο μπορω τον θορυβο που κανουν τα τζαμια κλεινοντας την πορτα αλλα και για να δοκιμασω μηπως του βαλω μονος φημε μεμβρανες.
Ξεκινησα να καθαριζω με σβουρακι και τις starmag ζαντες που εχω γιατι δεν ηταν στην καλυτερη κατασταση και εβαψα και χρυσες τα αλλα 2 σχεδια ζαντες που εχω αλλα δεν βγηκαν και τοσο καλες μαλλον γιατι ειχα βαλει ασταρι,οποτε θα τις ξανα αρχισω απ την αρχη...
Τωρα θελω να ρωτησω κατι τους πιο ειδικους πανω στο θεμα που εχουν λυσει ολο το αμαξι...θελω να βγαλω και να βαψω το σιδερενιο κομματι που κραταει το ταμπλο και απο το οποιο βγαινουν οι αεραγωγοι αλλα απο οτι ειδα ειναι μονοκομματο και θελει να λυσω πολλα πραγματα για να το βγαλω οποτε οσοι ξερουν ειναι πολυ παιδεμα να βγει ή ειναι ευκολο?γιατι το ταμπλο καθε φορα που το βγαζω μου βγαζει και την πιστη με τις τοσες κρυφες βιδες που εχει...
Τελος παραθετω και φωτο με το πως ειναι τωρα το αμαξι καθως και με την 4αδα ζαντες που αγορασα πριν τις βαψω χρυσαφενιες φορεμενες πανω στο αμαξι.
|
22-08-11, 23:53
|
|
Moderator
|
|
|
|
Πονάει η καρδιά μου να το βλέπω έτσι....Καλή δύναμη και με το καλό να ολοκληρωθεί το project
|
23-08-11, 17:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Πονάει η καρδιά μου να το βλέπω έτσι....Καλή δύναμη και με το καλό να ολοκληρωθεί το project
|
Εμενα μην σου πω μου βαζει ιδεες να το αφησω ετσι και να ριξω μονο 2 bucket μεσα χεχε
και μενα δν μαρεσει να το βλεπω ετσι αλλα πρεπει να γινουν αυτα να ειμαστε ησυχοι για λιγα χρονακια ακομα...ελπιζω ομως να το τελειωσω συντομα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ke35 με 2T |
jimakos92 |
TOYOTA COROLLA KE30 |
0 |
26-06-13 03:27 |
μασκα ke35 sr |
jimakos92 |
TOYOTA COROLLA KE30 |
0 |
30-04-13 12:27 |
corolla ke35 SR |
KOSTAS_KE35 |
TOYOTA COROLLA KE30 |
52 |
28-10-12 18:28 |
COROLLA KE35 |
seliniotis_sr |
Ειμαι νεος |
23 |
12-04-10 22:09 |
homologation για ke35 |
KOSTAS_KE35 |
TOYOTA COROLLA KE30 |
7 |
29-04-09 10:45 |
Page generated in 0,17031598 seconds (81,60% PHP - 18,40% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|