Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
26-05-10, 12:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα τέλη κυκλοφορίας πρέπει να είναι κολλημένα στο μπροστινό παρμπριζ, σε εμφανές σημείο. Η ασφάλεια του αυτοκινήτου, σε οποιοδήποτε κρύσταλλο του αυτοκινήτου σε εμφανές σημείο και αυτή.
http://www.autotriti.gr/data/magazin...hema/32116.asp
|
|
|
|
26-05-10, 12:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το site που δείχνεις είναι παλιό! δεν έχει πολλα χρόνια που ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να βάζουμε στο τζάμι την ασφάλεια! ενώ το σήμα είναι! λόγω των κόλπων που κάνουν μερικοί με τα σήματα! ένα σήμα για ΟΛΑ!!! αν ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου θα το γνωρίζει! εμένα και ο ασφαλιστής μου το λέει και πολλοί άλλοι, και ποτέ κανείς τροχονόμος δεν μου είπε για αυτό! ζητούσαν ασφάλεια? στο ντουλαπάκι την είχα. Κάποτε όμως ναι απαγορευόταν να μην ήταν κολλημένη σε κάποιο τζάμι! όπως και να έχει όμως αν αμάξι παρκαρισμένο σε δημόσιο χώρο ΔΕΝ έχει κολλημένα τέλη κυκλοφορίας ακόμα και αν έχει πινακίδες θεωρείτε εγκατελημένο, συνεπώς αν ρίξει κανείς τηλέφωνο σου βάζουν χαρτάκι, αν το κολλήσεις μετά αν το έχεις έχει καλώς, αν όχι πρέπει να το αγοράσεις με πρόστιμο αλλιώς σε 45 μέρες το παίρνει ο δήμος για πέταμα! αυτό ισχύει για τον Δήμο Αθηναίων! αλλού δεν ξέρω και δεν γνωρίζω τι κάνουν! ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
|
27-05-10, 15:50
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
ξερουμε κακενα τηλεφωνο για δημο Πειραια και συγκεκριμενα Ν.Φάληρο???
γιατι και δω εχει 5-6 παρατημενα!!!!
|
27-05-10, 19:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν έχει σελίδα ο δήμος Πειραιά ? αν δεν βρεις ακρη αμα δεις κανα γύφτο πες του και θα έρθουν να τα πάρουν! μια φορά σε εναν φίλο μου από κάτω μάζεψαν ένα! αλλά δεν είχε ούτε πινακίδες και ήταν παντελώς σαραβαλο!
|
|
|
|
29-05-10, 01:37
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ρε παιδια μην τρελενεστε δεν ειναι και τοοοοοσο χαζοι η μπατσοι...ενα σημα απο μονο του δεν λεει κατι πρεπει να συνοδευεται με την αποδειξη εισπαραξης που γραφει και πινακιδες, ειπαμε, δεν εχω σκετο αυτοκολλιτακι...
Οσο για το κολλημα με συγχωριτε αλλα αφηστε με να εχω δικη μου αποψη περι καρναβαλιων γιατι για εμενα ΕΙΝΑΙ καρναβαλι η ιδεα και μονο... εχω κανει και στο εξωτερικο και δεν εχω δει πουθενα να πληρωνουν για να χρησιμοποιουν τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρομους(οπως και τα διοδια επισης αλλα ας μην το κανουμε θεμα).
Στην τελικη αμα το πατε ετσι αγοραζω καθε χρονο ενα σηματακι(η και ακομα καλυτερα φτιαχνω ψευτικο με τα σουπερ μεσα που διαθετω(θα πει καποιος)) και το κολλαω....αυτο μου δινει το δικαιωμα να μην το μετακινησω καθολου για εναν ολοκληρο χρονο?????????????????????? ελεος.
Νικηφορε δεν θα συμβουλευα ποτε κανεναν να φωναξει γυφτο γιατι αν το κανεις ενω φερει πινακιδες την πατησες σε περιπτωση που σε βρει ο αλλος... μονον μια δημοσια υπερεσια μπορει να κανει κατι τετοιο αλλα μετα απο προειδοποιητικο αυτοκολλητο στο τζαμι οπως προειπαμε. Καταλαβαινω την αγανακτηση σου αν μενεις Πειραια, εγω μερικες φορες που ειχα παει εκανα αμαν και πω να βρω παρκιν αλλα ''δεν απλωσα'' χερι στην ξενη περιουσια(γιατι οταν φωναζεις τον γυφτο να το παρει αυτο κανεις).
|
|
|
|
30-05-10, 00:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ενα παρατημένο αμάξι ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ αν είδες που δεν φέρει τίποτα διακριτικό και φυσικά ΔΕΝ εχει πινακίδες και είναι διαλυμένο και στην ίδια θεση για χρόνια δεν είναι περιουσία κανενός παρά λαμαρίνες για πέταμα και αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το μαζέψει να φύγει η βρώμα από τον δρόμο καλά έκανε ο γυφτος και το μάζεψε! όσο για το σηματάκι δεν είναι το θέμα τι αρέσει σε εμάς αλλά τι λέει ο νόμος! είπε κανείς ότι εμένα μου αρέσει να το κολάω? και οι πινακίδες δεν μου αρέσουν και δείχνουν χαλια αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τις έχουμε πανω στο αμάξι μας βιδωμένες! οπως και τα τέλη κυκλοφορίας κολλημένα. Αν θέλουν σε γράφουν πάντως, και σε περίπτωση που ΔΕΝ φαίνεται αν θέλει καποιος καλοπροέρετος γειτονας σου αν δεν κουνας το αμάξι σου για καιρό από την θεση του, παίρνει τηλ για παρατημένο και άντε αποδειξε εσύ μετά ότι δεν είναι! εσυ μετα θα τρέχεις στον δήμο οταν σου βάλουν αυτοκόλλητο για εγκατελημένο όχημα. Οπως είπα έτσι είναι στον δημο αθηναίων που ανήκω εγώ, δεν γνωρίζω άλλοι δήμοι τι κάνουν! και προσωπικά έχω πάρει ΑΠΕΙΡΑ τηλέφωνα για αμάξια χωρίς τέλη παρατημένα και τα περισσότερα έφεραν πινακίδες και τα μάζεψαν! τώρα πολλοί για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας πήγαν και παρέδοσαν πινακίδες (νομίζω για έναν χρόνο είναι αυτό?) και ΚΑΚΩΣ και παράνομα άφησαν αμάξια στον δρόμο παρκαρισμένα! (εφόσον από το νόμο όσα αμάξια δεν φέρουν κολλημένο σήμα τελών κυκλοφορίας δεν επιτρέπεται να είναι παρκαρισμένα σε δημόσιους χώρους) δεν το είπαν και απο την αρχή οι εφορίες και μετά γυρνάνε και λένε ότι πρέπει να τους πηγαίνουν αποδεικτικό ότι έχουν ιδιωτικό χώρο να αφήσουν το αμάξι ή ότι νοικιάζουν παρκινγ! λίγο αργά το σκέφτηκαν!
|
30-05-10, 22:56
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Μπα εδω δεν παιζει σκηνικο να τρεξεις καπου αν σου κολλησουν χαρτι, μου εχουν κολλησει 2 φορες απλως τα ξεκολλησα.
|
31-05-10, 18:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
To εδώ που είναι ?
|
31-05-10, 21:37
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
To εδώ που είναι ?
|
ελα μωρε...εκει περα!
29-06-10, 16:02
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
To εδώ που είναι ?
|
Δεν σου λεω γιατι θα παρεις τον δημο να μου το παρει
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17284203 seconds (82,77% PHP - 17,23% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|