Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
14-05-10, 17:36
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επισης κατι αλλο που ειχε τυχει σε ενα παιδι εδω ηταν ενας καμμενος πολλαπλασιαστης. Υπαρχει μια πιθανοτητα να σου εχει καει καποιος και γι αυτο να βλεπεις αυτη τη διαφορα..
Οταν πας για το φιλτρο βαλτο και στο διαγνωστικο να δεις!
14-05-10, 21:07
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Επισης κατι αλλο που ειχε τυχει σε ενα παιδι εδω ηταν ενας καμμενος πολλαπλασιαστης. Υπαρχει μια πιθανοτητα να σου εχει καει καποιος και γι αυτο να βλεπεις αυτη τη διαφορα..
Οταν πας για το φιλτρο βαλτο και στο διαγνωστικο να δεις!
|
αυτο εχω σκοπο να κανω! απλα ηθελα να μαθω εαν εχει τυχη σε κανεναν απο το club για να ξερω πανω κατω τι προβλημα εχει οστε οταν το παω συνεργειο να μην μου αλλαζει οτι θελει αυτος για να παρει γ******* λεφτα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stetas : 14-05-10 στις 21:28.
Αιτία: Προσοχή στο λεξιλόγιο........
|
14-05-10, 21:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν καεί ένας απο τους 4 όμως σημαίνει οτι ΔΕΝ δουλεύει ένας κύλινδρος! που αυτόματα τότε το αμάξι από την εκκίνηση και το ξεκίνημα θα είχε πρόβλημα καθώς και αλλιώτικο ήχο!!! εδώ λέει ότι μπουκώνει με τέρμα γκάζι! άρα το αποκλείω κατά 95% να είναι αυτό! να μη πω 99%.
Και μου έχει τύχει να μου δουλευει 3κυλινδρο όταν μου έβγαινε μια μπουζόπιπα και το αμάξι όχι μονο ρέταρε δεν πήγαινε καθόλου καλά από εκκίνηση και ο ήχος θύμιζε subaru WRC!
Mπορεί απλά να θέλουν καθάρισμα τα μπεκ, ή να φταίνε τα μπουζί! ας αλλάξει το φίλτρο βενζίνης πρώτα και καθάρισμα καλό φίλτρου αέρα και αν δεν.... τότε αλλαγή και μπουζί, και μετά καθάρισμα στα μπεκ αν δεν γίνει τπτ και με τα μπουζί.
|
14-05-10, 22:57
|
Μέλος
|
|
|
|
ρε παιδια ο κινητηρας 4zz-fe που φοραω στο corolla ο 1,6 με τα 110 αλογα πηγαινει καλα σε σχεση με αλλα αυτοκινητα! γιατι σε σχεση με το 20ν που εχω ειναι ταφος τωρα! το polo με τα 101 με περναει, ετυχε να το παω τερμα να δω πως παει σε ευθεια 200 με το ζορι στο κοντερ κ σε μεγαλη κατηφορα 215! τοσο πανε τα corolla 1.6;
|
15-05-10, 01:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από malliaros
ρε παιδια ο κινητηρας 4zz-fe που φοραω στο corolla ο 1,6 με τα 110 αλογα πηγαινει καλα σε σχεση με αλλα αυτοκινητα! γιατι σε σχεση με το 20ν που εχω ειναι ταφος τωρα! το polo με τα 101 με περναει, ετυχε να το παω τερμα να δω πως παει σε ευθεια 200 με το ζορι στο κοντερ κ σε μεγαλη κατηφορα 215! τοσο πανε τα corolla 1.6;
|
κωστα θελω να θυμηθεις αν ολα αυτα στα εκανε απο την στιγμη που αλλαξες μπουζι και εβαλες ιριδιου......αν ναι βαλε τα μαμα και κανε μια δοκιμη ωστε να αποκλεισεις το θεμα μπουζι!
15-05-10, 01:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από malliaros
|
Ο 4zz-fe που λες ειναι 1,4 δεν ειναι 1,6....
Αλλα ειτε 1,4 ειτε 1,6 τι σχεση μπορει να εχουν με το 20V σε επιδοσεις και το συγκρινεις? Τους χωριζουν και κααααποια αλογα...
Kαι το 20v αμα το συγκρινεις μια μια supra, ταφος ειναι
Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω σωστα!
|
|
|
|
15-05-10, 01:30
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
κωστα θελω να θυμηθεις αν ολα αυτα στα εκανε απο την στιγμη που αλλαξες μπουζι και εβαλες ιριδιου......αν ναι βαλε τα μαμα και κανε μια δοκιμη ωστε να αποκλεισεις το θεμα μπουζι!
|
χρηστο το εκανε κ πριν τα μπουζι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
|
χρηστο το εκανε κ πριν αλλαξω τα μπουζι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
Ο 4zz-fe που λες ειναι 1,4 δεν ειναι 1,6....
Αλλα ειτε 1,4 ειτε 1,6 τι σχεση μπορει να εχουν με το 20V σε επιδοσεις και το συγκρινεις? Τους χωριζουν και κααααποια αλογα...
Kαι το 20v αμα το συγκρινεις μια μια supra, ταφος ειναι
Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω σωστα!
|
1.6 ειναι το ενα 1.6 ειναι κ το αλλο! εχουνε αρκετη διαφορα στα αλογα αλλα οχι κ να με περνανε κ τα 1.4!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 15-05-10 στις 01:41.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
15-05-10, 01:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τα 1.6 που λες, (3zz-fe και 4a-ge 20v) έχουν αρκετή διαφορά και σε άλογα και σε ροπή. Και σε πολλά άλλα. Και για το 1.4 που λες, που ξέρεις ότι είναι μαμά? Και δεν έχει βάλει λίγο και το χεράκι του ο άλλος?
|
15-05-10, 10:27
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Τα 1.6 που λες, (3zz-fe και 4a-ge 20v) έχουν αρκετή διαφορά και σε άλογα και σε ροπή. Και σε πολλά άλλα. Και για το 1.4 που λες, που ξέρεις ότι είναι μαμά? Και δεν έχει βάλει λίγο και το χεράκι του ο άλλος?
|
εχουν μεγαλη διαφορα δεν διαφωνω! αμα δουλεψει σωστα το αυτοκινητο πηγαινει καλα στο δρομο; το polo που τα δοκιμασα ειναι φιλος μου κ το αμαξι εχει εξατμιση τελικο κ βαρελακι! κ το corolla εχω εχει εξατμιση τελικο κ φιλτρο Κ&Ν στο φιλτροκουτι! ευελπιστω οταν θα φτιαχτει το αμαξι να πηγαινει καλα γιατι τωρα παει καλα μονο με μισο γκαζι, με τερμα γκαζι ουτε η πρωτη δεν σπηνιαρη!
|
15-05-10, 12:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
κωστα εχει afm ή map?κοιτα και την πεταλουδα παιζει και το ποτενσιομετρο να τα εχει παιξει και να διαβαζει μισαανοιχτη πεταλουδα και οτι συνεπαγεται, θυμασαι ειχα παρομοιο προβλημα στο 20v!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17229605 seconds (83,18% PHP - 16,82% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|