Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
50. Ford Munstang GT V8
|
τιποτα αλλο δε με ενθουσιαζει τοσο οσο αυτο το αμαξι!!! πραγματικα με πεθαινει!! rockie ειπαμε ε??? μισο μισο θα το παρουμε!!
να πω λοιπον και γω με τη σειρα μου τις εμπειριες μου!
πρωτα τα δικα μας.
-vw jetta μοντελο 90 κατι (ειναι πολλα χρονια που το δωσαμε και δε θυμαμαι του ποτε ηταν, αλλα εκει εμαθα να οδηγαω!)
-corolla e111 '00 (του αδερφου μου)
-bmw 318 '00 (του μπαμπα....το οποιο και το εχω καψει σχεδον!!!!! δισκο του αλλαξαμε στα 450000 χλμ!! λαστιχα ηθελε καθε εξαμηνο σχεδον! το αντισπιν εχει λιωσει να το παταω!! εχουν αλλαχτει ψαλιδια,αμορτισερ,ελατηρια, και ολα απο τα δικα μου χερια-ποδια φαγωθηκαν..αυτη η πισω κινηση με εχει τρελανει!!!)
-toyota hiace '73 (αγροτικο φυσικα της toyota που δεν καταλαβαινει τιποτα!! οποτε δουλευε ο γερος και ελειπε το bmw εκει ξεσπουσα! τοσων ετων αμαξι με 250000χλμ και δεν καιει σταγονα λαδι!)
-corolla E12 ( το δικο μου!!)
και φιλων.
-bmw m3 '03
-bmw m3 '09
-bmw m5 '93 (αυτο ηταν πιο δικου μου ανθρωπου και ειχα το ελευθερο να το driftαρω! πραγματικα υπεροχος ηχος και απιστευτη δυναμη!)
-corolla e12 1600 '06 ( με μεγαλυτερους εκκεντροφορους και παραλληλο εγκεφαλο. του ζηταω ανταλλαγη αλλα δε θελει ο ατιμος!!)
-corolla e111 sedan
-corolla e90 sedan
-opel kadett (πισωκουνα!!)
-opel astra ( το απλο 1400 και το opc! πραγματικα το δευτερο θα ηθελα να το ειχα ακομα στα χερια μου!)
-dat
sedan ( ειναι ακριβως το ιδιο με την corolla ke30. ειναι πισωκουνα και αυτο και παρολα τα χρονια του ειναι απιστευτο σκυλι.χωρις καμια επισκευη κινητηρα και με απειρο ξεσκισμα ο κινητηρας του σου δινει τα παντα!!)
-toyota tornado ( και σχεδον ολα τα αγροτικα 4*4 παλια και καινουρια!μενω σε ορεινο χωριο και εχουμε απο ολα!!)
ειναι κι αλλα που εχω οδηγησει αλλα δε με εχουν εντυπωσιασει και τοσο και ετσι δε τα αναφερω.