Κάποτε στο starlet GT είχα βαλει και μπροστά της loymar ειχα την titanium light τοτε και στα άλλα την titanium. Εχω μιλήσει με την loumar ΠΑΡΑ πολύ πρόσφατα και μου είπαν 1ον ΔΕΝ βαζουν μπροστα γιατί δεν επιτρέπεται, 2ον δεν έχουν καμία που να μπορεί να μπει μπροστά. Μπορείς να βάλεις αυτή που επιτρέπεται στα 2 πλαινά μπροστινά και έχει 70% διαπερατότητα φωτος αλλά δεν έχει φυμέ απόχρωση απλά κόβει τις UV. Πάντως ΔΕΝ επιτρέπεται μπροστά! παραπάνω κάπου έχουμε και το νόμο από το YME. Kαi btw αν έχει το λιγότερο βλέπει μια χαρά! εγω στο σταρλετ πως είχα? ΤΙΠΟΤΑ δεν είχε κόψει από ορατότητα! εκτός αν βάλει κανείς σκουρόχρωμο! πάντως για να ξέρετε μπροστά επιτρέπεται ΜΟΝΟ φυμέ λωρίδα με πάχος έως 10cm!
Τέλος αν έχεις μπροστά δεν έχεις πρόβλημα κάνενα ούτε με τις βεντούζες ούτε και με το σήμα των τελών κυκλοφορίας.
Αν μπει μπροστά με οποιοδήποτε τρόπο ΔΕΝ πιστοποιείτε! όπως και στα 2 μπροστινα πλαινά, εγώ που άφησα αυτά που ειχα (titanium loumar) δεν μου τα πιστοποίησαν. Μονο τα 2 πίσω πλαινά και του πορτ μπαγκαζ. Διαβάστε και προηγούμενα posts να μην λέμε τα ίδια!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...1&pagenumber=3
κατεβάστε και τον νόμο είναι σε PDF.
Αν μπορεί κάποιος admin να συγχωνευσει αυτό το topic με το άλλο που είπα παραπάνω καθώς αφορούν και τα 2 το ίδιο θέμα.