Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-03-10, 08:55
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 224
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειχα υποψην τη θεση του καθρεφτη, και το τι εχει εκει. Λογικα ομως θα χες προβλημα και στην περιπτωση που θα βαζες κανονικα την μεμβρανη σε ολο το τζαμι.
Το συγκεκριμενο σημειο ειναι αρκετα μεγαλο ... περιπου το 1/3 του μηκους του παρμπριζ και πλατυ περιπου 16-18 ποντους...θα ηταν και χαλια οπτικα αν το εβαζα...Το ειδα χθες μετα την ιδεα σας.. {Καλη ιδεα ομως...} ΕΚΤΟΣ αν το κανω ολο με μαυρες κουκιδες!!!χαχαχα για ομοιομορφια!!!
Σε ολο το τζαμι ειναι νομιζω αλλιως....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 14:17
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα παιδια.Επειδη σκεφτομαι να τοποθετησω φιμε και στο παρμπριζ θελω να ρωτησω 1)με τη βεντουζα της βασης του gps η ζελατινα χαλαει? και 2)το σημα κυκλοφοριας αν το ξεκολλησω μετα κολλαει ξανα?Ευχαριστω προκαταβολικα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 16:28
R0t0ras Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12f/l
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 185
R0t0ras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε μου εκτός του ότι είναι παράνομο δεν θα βλέπεις και τι μία σου..μέσα στην πόλη είναι χάλια..Εκτός πόλης,η ορατότητα είναι για να σκοτωθείς..Είχα και όταν την έβγαλα βρήκα το φως μου!!Άν θες βάλε τη λωρίδα που λένε τα παιδιά παραπάνω..Φιλικά πάντα Θωμάς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 18:47
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από R0t0ras Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε μου εκτός του ότι είναι παράνομο δεν θα βλέπεις και τι μία σου..μέσα στην πόλη είναι χάλια..Εκτός πόλης,η ορατότητα είναι για να σκοτωθείς..Είχα και όταν την έβγαλα βρήκα το φως μου!!Άν θες βάλε τη λωρίδα που λένε τα παιδιά παραπάνω..Φιλικά πάντα Θωμάς.
Εχω της lumar μεμβρανες και στο καταστημα που τις εβαλα μου ειπαν οτι υπαρχει νομιμη ζελατινα για μπροστα,απλα ειναι πιο απαλο το φιμε σε σχεση με αυτο που εχω στα πλαινα μπροστινα τζαμια,τα οποια ειναι νομιμα.Γι'αυτο ρωταω...Ευχαριστω παντως για την προειδοποιηση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 19:06
Το avatar του χρήστη PCEXPERT
PCEXPERT Offline:

Μοντέλο: corolla 1.4 privilege
Περιοχή: kavala
Δύναμη Σεβασμού: 242
PCEXPERT θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Όχι απλώς απαλό αλλά υπάρχει πλήρως διάφανο.Το έχω ξαναγράψει και το φοράω κιόλας.Είναι διάφανη ζελατίνα που όμως κόβει πολύ την ζέστη του ήλιου.Όντως κάνει δουλειά!!! και είσαι και νόμιμως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 19:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Κάποτε στο starlet GT είχα βαλει και μπροστά της loymar ειχα την titanium light τοτε και στα άλλα την titanium. Εχω μιλήσει με την loumar ΠΑΡΑ πολύ πρόσφατα και μου είπαν 1ον ΔΕΝ βαζουν μπροστα γιατί δεν επιτρέπεται, 2ον δεν έχουν καμία που να μπορεί να μπει μπροστά. Μπορείς να βάλεις αυτή που επιτρέπεται στα 2 πλαινά μπροστινά και έχει 70% διαπερατότητα φωτος αλλά δεν έχει φυμέ απόχρωση απλά κόβει τις UV. Πάντως ΔΕΝ επιτρέπεται μπροστά! παραπάνω κάπου έχουμε και το νόμο από το YME. Kαi btw αν έχει το λιγότερο βλέπει μια χαρά! εγω στο σταρλετ πως είχα? ΤΙΠΟΤΑ δεν είχε κόψει από ορατότητα! εκτός αν βάλει κανείς σκουρόχρωμο! πάντως για να ξέρετε μπροστά επιτρέπεται ΜΟΝΟ φυμέ λωρίδα με πάχος έως 10cm!
Τέλος αν έχεις μπροστά δεν έχεις πρόβλημα κάνενα ούτε με τις βεντούζες ούτε και με το σήμα των τελών κυκλοφορίας.
Αν μπει μπροστά με οποιοδήποτε τρόπο ΔΕΝ πιστοποιείτε! όπως και στα 2 μπροστινα πλαινά, εγώ που άφησα αυτά που ειχα (titanium loumar) δεν μου τα πιστοποίησαν. Μονο τα 2 πίσω πλαινά και του πορτ μπαγκαζ. Διαβάστε και προηγούμενα posts να μην λέμε τα ίδια!

http://www.corollaclub.com/forums/sh...1&pagenumber=3
κατεβάστε και τον νόμο είναι σε PDF.

Αν μπορεί κάποιος admin να συγχωνευσει αυτό το topic με το άλλο που είπα παραπάνω καθώς αφορούν και τα 2 το ίδιο θέμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-03-10 στις 19:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 20:03
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, φοράω και γω τις μεβράνες της Lumar και μπροστά λουρίδα φιμέ. Παρ΄όλα αυτά, ένας φίλος που φοράει ακριβώς ότι και γω, τον εγραψαν προχτές για φιμέ 30€. Οι μεβράνες είναι 2ο στάδιο, περιοχή Βόλος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 20:08
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Συμβαίνει το εξής παράδοξο. Για την τροχαία είναι παράνομο το φιμέ (εκτός αν έχεις βεβαίωση γιατρού), ενώ στο κτεο περνάς αν έχεις την βεβαίωση από το μαγαζί που πέρασες τα φιμέ. Ότι να 'ναι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 20:12
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάσχα έρχεται, κάπως πρέπει να μαζέψουν και αυτοί λεφτά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 20:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ο νόμος είναι ΝΟΜΟΣ! αν το φίλος σου είχε την βεβαίωση και ήταν νόμιμος ΔΕΝ έπρεπε να τον γράψουν! αν το κάνουν απλά δεν υπογράφει πάει δικαστικώς και κανονικά δικαιώνεται. ΑΝ είναι νόμιμος ξαναλέω έτσι? γιατί και εγώ έχω την πιστοποίηση όμως επειδή οδηγού-συνοδηγού δεν άλλαξα και δεν έχω αυτή που επιτρέπεται δεν θεωρούμε νόμιμος. Ομως κτεο περασα μια χαρά. Αν δω μπάτσους-μπλόκα κατεβάζω τα παράθυρα και αν περάσουμε οκ. 30 είπες? και λίγα είναι να λες!!!! κανονικά είναι παραπάνω! και έχει και άλλα νομίζω σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ!
Δεν μας είπες εσύ και ο φίλος σου τι έχετε στα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού ?

http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=20
Αν δείτε εδώ : http://www.llumar.gr/virtualcar/main.htm KAMIA από αυτές δεν έχει διαπερατοτητα 70% που ορίζει ο νόμος για τα μπροστινα πλαινα! συνεπώς ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν είναι νόμιμες! για μπροστά κάποτε που είπα ότι είχα βάλει είχα αυτή την clima select που τότε την ονομάζανε titanium light και τότε παραλίγο μια φορά να τσιμπήσω κλήση γιατί ένας τροχονόμος την κατάλαβε! πάντως δεν γλίτωσα την κλήση για δακτύλιο, και η μοναδική που έχω φάει όσα χρόνια οδηγάω, φτου να μην με ματιάξω! :Ppppp
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
φιμε μεμβρανες miltosssss TOYOTA COROLLA E 12 15 07-03-12 18:27
Αντηλιακες μεμβρανες 3Μ στη Θεσσαλονικη th@nos ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11 02-06-08 03:24

Page generated in 0,19408107 seconds (80,12% PHP - 19,88% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com