Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-02-10, 13:34
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papadodi Εμφάνιση μηνυμάτων
ανατριχιασα σε πολυ συγκεκριμενο σημειο του σωματος μου, δυστυχως.....
μήπως είναι και το μόνο σημείο που λειτουργεί ακόμα, μέσα στην γενικότερη ΑΦΑΣΙΑ που σας έχει οδηγήσει όλος αυτός ο προοδευτισμός με τις κουκούλες ?????????

σόρρυ κιόλας ... μήπως πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ?????????
Παλιά 09-02-10, 13:42
Το avatar του χρήστη pagalo
pagalo Offline:
Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA Carina II
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
pagalo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπορεί να κάνανε δρόμους και να δίνανε δάνεια τα οποία παραγράφονταν αλλά μόνο στους δικούς τους.
Βασίλευε το χαφιεδιλίκι και το έζησε καλά ο παππούς μου... ή απλά να μη γουστάρουν την φάτσα σου...
Φοβόσουν να αντιμιλήσεις στις "αρχές" του τόπου γιατί θα ερχότανε η αστυνομία και κανείς δεν ήξερε που θα βρισκόσουνα και με πόσα σπασμένα κόκκαλα.

Επίσης ήταν και τα χρόνια που ο πολιτισμός που είχε η Ελλάδα μας γύρισε 100 χρόνια πίσω και άρχισε να βασιλέυει το σκυλοτράγουδο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-10, 13:57
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι αλλα εφτιαξε και ι μομα πολους δρομους τοτε.
τορα στο στρατο καθονται και ξινουν τα @@@δια τους και θελουν και καλι σινταξι σε λιγα χρονια.
οσο για τι ρουφιανια πιγενε σιμερα να κανισ δουλια με το κρατος αν δεν εισε γλιφτις μιζοδορος λαμογιο και μετα ελα να μου το πις....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-10, 14:03
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 245
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
μήπως είναι και το μόνο σημείο που λειτουργεί ακόμα, μέσα στην γενικότερη ΑΦΑΣΙΑ που σας έχει οδηγήσει όλος αυτός ο προοδευτισμός με τις κουκούλες ?????????

σόρρυ κιόλας ... μήπως πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ?????????
Κουκούλα δεν βαζω ούτε όταν βρέχει. Όποιος έχει διαφορετικη άποψη και έχει κατέβει και κάμποσες στο δρόμο δε σημαίνει πως συνδέεται με μπαχαλέους, ξεκάθαρα πράγματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να συζητήσω ψύχραιμα πολιτικοιδεολογικά και κακώς, μου φαίνεται, ειρωνεύτικα τον Κυρ. Χίλιες φορες να τα λεμε για τις corolles μας και μόνο.
Παλιά 09-02-10, 14:55
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι αλλα εφτιαξε και ι μομα πολους δρομους τοτε.
τορα στο στρατο καθονται και ξινουν τα @@@δια τους και θελουν και καλι σινταξι σε λιγα χρονια.
οσο για τι ρουφιανια πιγενε σιμερα να κανισ δουλια με το κρατος αν δεν εισε γλιφτις μιζοδορος λαμογιο και μετα ελα να μου το πις....

Φιλε Τελιδη για περνα εσυ μια μερα ή μια βδομαδα την ζωη ενος στρατιωτικου που ειναι σε ετοιμοτητα καθε μερα ολο το χρονο και μετα ελα να μου πεις. Το μαθαμε ολοι πια και λεμε οτι ο στρατος ξυνει τα απαυτα του και η αστυνομια και ο αλλος και ο δειξε και ο αποτετοιος. Ζειστε πρωτα την καθημερινοτητα ενος ενστολου ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ!!!
Παλιά 09-02-10, 16:16
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Εγω ενα εχω να πω!
Αυτη η φραση με αντιπροσωπευει 100%
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-10, 16:59
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Τελιδη για περνα εσυ μια μερα ή μια βδομαδα την ζωη ενος στρατιωτικου που ειναι σε ετοιμοτητα καθε μερα ολο το χρονο και μετα ελα να μου πεις. Το μαθαμε ολοι πια και λεμε οτι ο στρατος ξυνει τα απαυτα του και η αστυνομια και ο αλλος και ο δειξε και ο αποτετοιος. Ζειστε πρωτα την καθημερινοτητα ενος ενστολου ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ!!!
μιν το περνις προσοπικα αλλα με αυτα που λες φιλε μου πιθανολογο οτο δεν εχις περασει ουτε εξο απο στρατοπεδο. οι μονι που εινε σε ετιμοτιτα στον ελινικο στρατο εινε οι αεροπορι και ι αντιστιχες μοναδες. αντε και λιγο το ναυτικο. ολι ι ιπολιπι εινε για τα πανιγιρια. εκανα 6 μινες στρατο σαν επεναπατριζομενος για να μπορο να μεινο ελλαδα και αυτα που ειδα δεν πρεπι να γινοντε αλου. φιγουρα να κανουν σε κανα φανταρακι. χρρρρρρρρ ψψψψψψψψ ζζζζζζζζζζ μες τα γραφια τους και το μονο που κιτανε εινε πος θα παρουν κανα νιχτερινο ζζζζζζζζζζζ και καμια ιπερεσια παραπανο. εδο κοψανε τα αυτοκινικτα απο τους ταξιαρχους και ιπαν θα κανουν λευκι απεργια. παρτακιδες του κερατα οι περισοτερι.

αν ειχουν αντερα ας κανουν μια επαναστασι να σοθι ι πατριδα!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-10, 17:32
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φίλε Τελίδη, σεβαστή η άποψη σου (άλλωστε δημοκρατία έχουμε, μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε αρκεί να μη προσβάλουμε), αλλά μέχρι εκεί. Δε λέμε ότι όλα είναι τέλεια στο στρατό, αλλά υπάρχουν και μονάδες που πραγματικά είναι συνέχεια σε ετοιμότητα. Για τέτοιους κάνει λόγο ο jl_e10.
Τυχόν ειρωνικά σχόλια (από οποιονδήποτε, σε οποιονδήποτε) θα σβήνονται από μένα. Και όποιος έχει αντίρρηση, υπάρχουν και pm για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Και για τον φίλο που είπε ότι ανατρίχιασε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος του, έχω να πω ότι λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Έμαθαν όλοι τώρα να είναι αρνητικοί και να σνομπάρουν οτιδήποτε υπέρ της Ελλάδας.
Σαν Έθνος είμαστε διαλυμένο. "Διαίρει και βασίλευε". Και τώρα τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Ανοίξτε κανένα βιβλίο να διαβάσετε...
Και τελειώνοντας, κάτι που έμαθα στη σχολή μου: Η πολλή δημοκρατία πειράζει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-10, 17:40
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον, ειπα να μη μιλησω αλλα θα μιλησω. Τελιδη, πρόσεξε τι λες για τον ελληνικο στρατο.Γιατί δεν ξέρεις. Κι αυτα που λες οτι δεν εχω περασει ουτε εξω απο στρατοπεδο, πλανάσε πλάνη οικτρά, διοτι τον στρατο τον ζω τα τελευταια 23 χρονια μεσω του πατερα μου, ο οποιος ειναι συνταγματαρχης πυροβολικου. Πες με και βυσμα αμα θελεις, πιστεψε με δεν με ενδιαφέρει. Και αυτα που λες οτι ειναι σε ετοιμοτητα μονο η αεροπορια και το ναυτικο τα βλεπω και μου ανεβαινει κατακορυφα η πιεση, αμα δεν ξερεις φιλε μου καποια πραγματα μη σχολιάζεις. Και δεν ειναι ο καθε ανωτατος αξιωματικος που πουλαει μοστρα και φιγουρα στον καθε φανταρο, αλλα κατι κ@υλωμενοι λοχαγοι που δεν τους καθεται η γκομενα τους και ξεσπανε στους φανταρους. Και που κανουν λευκη απεργια οι ταξιαρχοι καλα κανουν φιλε, και καλα κανουν και τα θελουν ολα δικα τους. Πολυ απλα εχουν απαιτησεις για την δουλεια που βγαζουν την οποια εσυ κι ο καθενας στη θεση σου αγνοουν. Εγω ομως που ζω απο τον στρατο 23 χρονια τωρα ασε με να εχω πολλους παραπανω λογους, απο καποιον ο οποιος ηρθε στην Ελλαδα κι εκανε 6μηνη θητεια μονο και μονο για να επαναπατριστει. Και για να χουμε καλο ρωτημα που υπηρετησες φιλε και στα πανε αυτα τα πραγματα?

Και κατι ακομα. Ποιος το πε οτι δεν εχουν τα κοτσια να κανουν παλι μια χουντα για να ερθει επιτελους το μπ%ρδελο που ζουμε στα ισα του? Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Το πολιτικο συστημα που εχουμε μεχρι σημερα και το οποιο δεν αφηνει κανενα ενστολο επαγγελμα να κανει την δουλεια του οπως πρεπει. Αντι αυτου επεμβαινουν οπου να ναι και ξεσκιζουν τα παντα για να κανει το ονομα του ο καθε τελευταιος βουλευτης, που δεν εχει οραμα και ορεξη να προσφερει κατι σε αυτη την πολυπαθη χωρα, παρα μονο πως θα γεμισει την κοιλια του και απο που θα κοψει λεφτα για να μην τα δινει και να τα τρωει εκεινος και τα τρσεγγονα του, και παει λεγοντας η ιστορια. Μαθετε πρωτα 5 πραγματα και μιλήστε μετα, ή αν δεν μπορειτε και δεν θελετε να μαθετε τιποτα και να σας πασαρουν οτι να ναι τοτε απλα ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 09-02-10 στις 17:53. Αιτία: Πιο χαμηλοί τόνοι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-10, 19:31
Το avatar του χρήστη LIAKOYRAS
LIAKOYRAS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 225
LIAKOYRAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
ιφιγουρα να κανουν σε κανα φανταρακι. χρρρρρρρρ ψψψψψψψψ ζζζζζζζζζζ μες τα γραφια τους και το μονο που κιτανε εινε πος θα παρουν κανα νιχτερινο ζζζζζζζζζζζ και καμια ιπερεσια παραπανο.
αγαπητε τελιδι περασες αλλα δεν ακουμπησες...
να παρουμε κανα νυχτερινο και καμμια υπηρεσια παραπανω?
φιλε αυτα ειναι ΤΣΑΜΠΑ δενπληρωνομαστε τις υπηρεσιες και τα νυχτερινα
μπαινεις το πρωι ας πουμε της δευτερας και εισαι υπηρεσια, καθεσαι μεχτι την τριτη το μεσημερι και σχολας...τσαμπα...χωρις να προσμετραται σε κατι (ρεπο-συνταξη)
Ταγματαρχης Λιακουρας...κοιμισμενος φρουρος της πατριδας....κανω και τσαμπουκα στους φανταρους....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17858791 seconds (83,49% PHP - 16,51% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com