Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-02-10, 19:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το γκαράζ εδώ το ξεχνάμε, αν έχεις αμάξι πχ εγώ που με το ζόρι ποιάνει και αμα 6000 ευρώ, δεν λέει να δίνεις τον μήνα 160-200 ευρώ για παρκινγκ! όπως είπαμε γίνονται και άλλες πατέντες να έχεις το κεφάλι ήσυχο, καλά τα απλά αμάξια δεν τα κλεβουν τι να πιάσουν, κλεβουν τα ακριβά ή κάποια με ακριβά ανταλλακτικά και αυτά που έχουν μεγάλη ζήτηση. Στο θέμα της ασφάλειας υπάρχει το παρακάτω site το οποίο εκτός των άλλων έχει έναν συναγερμό με κάρτα SIM!!! και ανάγνωση δακτυλικού αποτυπώματος για να μιζάρει το αμάξι! αλήθεια αν το αμάξι έχει immobilizer αλλά δεν είναι μαζί με την ECU υπάρχει τρόπος παράκαμψης του?

www.chinavasion.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-10, 13:12
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημερα παιδια...Αυτο το προβλημα με τις κλοπες εχει παραγινει.Χθες το βραδυ μου κλεψανε τα τασια(που καταντισαμε) και οχι μονο τα δικα μου αλλα απο'τι πληροφορηθηκα και σε αλλα 3 αυτοκινητα στη γειτονια μου.Το συμβαν αυτο εγινε γυρω στις 8.30 το βραδυ.Ειχα παρκαρει εξω απ΄το σπιτι και πηγα με ενα φιλο μου μια βολτα με το δικο του.Μετα απο μια ωρα περιπου που γυρισαμε πισω ειδα οτι τα τασια ελλειπαν.Εχω πλεον αγανακτισει,μια το χτυπανε,μια κλεβουνε διαφορα,τι να πω.Και δυστυχως δεν περισσευουν χρηματα για γκαραζ...

υ.γ Σορρυ αν σας κουρασα αλλα ειλικρινα εχω νευριασει και κουραστει με ολα αυτα...
Απάντηση με παράθεση
καμερα
Παλιά 13-02-10, 20:18
alexsat Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 0
alexsat είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καμερα

αν θελει καποιος λυση με καμερα και drv
να μου πει......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-10, 21:40
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν το παρκάρεις κοντά στο σπίτι σου υπάρχει η λύση της κάμερας, τουλάχιστον να μπορείς να δεις ποιος το έκανε. Επίσης υπάρχουν συναγερμοί που έχουν ογκομετρικό (και περιμετρικό) σύστημα που αν καποιος πλησιαζει στο αμάξι σου πχ στους 10cm να κάνει μερικούς προειδοποιητικούς ήχους και στο καπάκι βαράει ο συναγερμός, συνδυάζεται και με τηλεειδοποίηση που σου δείχνει ότι βάρεσε από το περιμετρικό σύστημα. Θέλουν όμως καλές ρυθμίσεις (έχει ποτενσιόμετρα ευαισθησίας) για να μην βαράει ακόμα και με τις γάτες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-02-10, 12:23
Το avatar του χρήστη centaurus
centaurus Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 111 (1.3 - G6)
Δύναμη Σεβασμού: 215
centaurus θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά πρέπει να πάρουμε μέτρα, imobilizer, κόλπο με την αντλία βενζίνης (αν κανείς δεν ξέρει δεν θέλω να το πω να το ξέρουν όλοι με ρωτάει με PM), τηλειδοποίηση στον συναγερμό, μπορούμε και με κινητό, GPS σύστημα εντοπισμού του αυτοκινήτου, έχει τρόπο με φτηνά με 80-100 ευρώ από το εξωτερικό κτλ κτλ. Να ανοίξει ο καιρός στο δικό μου θα κάνω μερικά κολπάκια. Στο περιστέρι πήγαν να κλεψουν το rallye ενώς παιδιου και αλλαξαν το εγκέφαλο με άλλον με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον immobilizer! όσο για τον συναγερμό λίγο χτύπησε μετά ξήλωσαν την σειρήνα. Ομως δεν το πήραν! και ο λόγος είναι ότι δεν επαιρνε με τίποτα μπροστά!!! το κόλπο που έλεγα που ζήτημα αν στοιχίσει 10-15 ευρώ σε ηλεκτρολόγο για να το κάνετε! αν παρκάρουμε κοντά στο σπίτι μας από κάτω πχ γίνεται και άλλα κόλπα με κάμερες ip, DVR συστήματα καταγραφής και πολλά άλλα, αν ενδιαφέρονται και άλλοι και όχι μόνο εγώ μπορούμε να κάνουμε κανά τεχνικό θεματάκι επί του θέματος.
αυτό το φορητό gps απο Κίνα μεριά είναι φτηνό δε λέω αν και θα πρέπει να γίναι μόντα για να πέρνει συνέχεια ρεύμα απο την μπαταρία γιατί η ενσωματωμένη δεν κρατάει πάνω απο 2 μέρες αν θυμαμαι...αυτό που είχα δει εγώ δλδ

πάντως είναι καθαρά τύχη που θα πέσεις...θυμαμαι μια περίπτωση που ένας φίλος είχε ένα κρυφό διακόπτη, δεν θυμαμαι τι κλείδωνε, με τον οποίο δεν έπερνε μπρος με τίποτα όπως επ΄.ισης και το ραδιοdvd του το είχε πιασμένο έτσι για να μην του το κλέψουν!
Ε, μπήκαν μια δόση μεσα, δεν κατάφεραν τίποτα απο τα δυο όντως, ΑΛΛΑ, του το κάνα αγνώριστο!! σπάσαν το ράδιο , σκίσαν όλα τα δερμάτινα,ταμπλό,μέσα-έξω χαρακιες βαθουλώματα καθώς ανάψαν και φωτιά εντός η οποία ευτυχώς δεν το έκαψε τελικά...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ καλη η ιδεα με τη καμερα στο μπαλκονι ετσι υπαρχουν αποδειξεις. Επισης πλεον ειναι μοδα να γρατζουνανε αυτοκινητα με τη καμερα κανεις δεν γλιτωνει.......
είναι κάτι και αυτό, αλλά πεα πως τους πάρει η καμερα και είναι τίποτα γυφταριά...τί θα κάνεις? ...μπορείς να κάνεις τίποτα??
Παλιά 15-02-10, 18:00
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το αν θα κάνεις κάτι είναι άλλο θέμα! αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποτρέπουμε τους επίδοξους κλεφτες με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε! πατέντες γίνονται για όλα! χρόνο να έχουμε και όρεξη μερικά δεν έχουν και υψηλό κόστος, αντιθέτως, ξέρω περιπτώσεις που σώθηκαν, τώρα αν το κάψουν ή κάπουν άλλες ζημιές η σωτηρία είναι μόνο αν το έχουμε ασφαλίσει κατάλληλα, τουλάχιστον να πάρουμε χρήματα από την ασφαλιστική. Εγώ προσωπικά μικτή δεν έχω, εχω όμως κλοπής ολική και μερική, πυρκαγιά,τρομοκρατικες ενέργειες, φυσικες καταστροφές και άλλα πολλά. Οι περισσότεροι κλέφτες θέλουν να κλέψουν κάτι απλό οπότε μπορούμε εύκολα να τους αποτρέψουμε. Για παράδειγμα εγώ έχω φυμε σε όλα τα τζάμια εκτός του μπροστινού loumar titanium light. Οποτε παρκάρω το αμάξι ακόμα και βράδυ, ακόμα και να βρέχει ΠΑΝΤΑ βάζω από μέσα το αντιλιακό (αυτό το ασημί ξέρετε) έτσι το βραδυ πχ μέσα δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ! και στο τιμόνι κτλ ενα πανι σκούρο και δεν φαίνεται τπτ να γυαλίζει. Από την στιγμη που δεν φαίνεται κάτι ο αλλος δεν μπαίνει καν στον κόπο, τώρα αν σε δει πριν και αφήσεις κάτι μεσα.....
Ομως μερικοί αφήνουν πχ ψηλα στο ταμπλό, ή κουτιά μέσα στο αμάξι! ελα πατήσια και κυψέλη και άστο έτσι, σε 10 λεπτα σου έσπασαν το τζάμι η στράβωσαν την πόρτα και τα πήραν. Εδώ σε μια κοπελα έσπασαν το τζάμι και τι πηραν??? ενα κουτί με παλια παπούτσια που είχε ξεχάσει στο αμάξι!!!! γενικά είναι να μη σου τύχει! αλλά η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι μία, η ΠΡΟΛΗΨΗ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-10, 12:38
racer_gr Offline:
Νεότατος

racer_gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει παραγινει το κακο με τις κλοπες αυτοκινητων.......
Να αφηνετε ενα παλιο κινητο φορτισμενο σε ενα κρυφο σημειο του αμαξιου ωστε μεσω δορυφορου να βρεθει η ακριβης θεση του αυτοκινητου.
Λειτουργεί όντως η συγκεκριμένη μέθοδος? Και αν κλαπεί σε ποιόν απευθυνόμαστε, ώστε να εντοπίσει το κινητό?? Ρωτάω γιατί ψάχνομαι για τοποθέτηση gps tracker, αλλά αν λειτουργεί αυτό που λες ακόμα καλύτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-10, 12:41
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αν και εφόσον μπορεί να γίνει αυτό, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας μπορεί να εντοπίσει το τηλέφωνο. Απλά η διαδικασία μπορεί να είναι περίπλοκη, π.χ. σε περιπτώσεις άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, χρειάζεται εισαγγελική άδεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-10, 13:36
Το avatar του χρήστη Crazy_vision
Crazy_vision Offline:

Περιοχή: Πατρα
Δύναμη Σεβασμού: 179
Crazy_vision είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω πριν τη Κορολλα ειχα ενα Ατος,το συγκεκριμενο αμαξι απο οτι φαινεται ειναι πραγματικα πανευκολο να το ανοιξουν...οσα Ατος εχω δει στη πατρα εχουν σπασμενες κλειδαριες...μου το ειχαν ανοιξει 3-4 φορες μου ειχαν παρει 2 φορες το cd player και οτι δισκακια ειχα μεσα καθως και ρουχα που ειχα στο πορτπαγκαζ γιατι αλλαζα για τη δουλεια μου...αναγκαστηκα 1ον να βαλω συναγερμο με ειδοποιηση στο κοντρολ του συναγερμου, και 2ον το ασφαλισα για ολικη και μερικη κλοπη...οπως εχω κανει και στο Κορολλα...ειδικα αυτο παιδια και για εσας που μενετε στην αθηνα σε κακοφημες περιοχες ειναι απαραιτητο...λιγα χρηματα παραπανω στην ασφαλεια δεν ειναι τπτ απο το να χασετε ολο το αυτοκινητο...τουλαχιστον μπορει να το χασετε αλλα η ασφαλιστικη θα σας αποζημιωσει....εμενα στη 4 φορα που μου το ανοιξαν με τη μερικη κλοπη μου εδωσαν 300 ευρω στο χερι και ετσι πηρα καινουριο CD player...
Παλιά 04-11-10, 10:16
racer_gr Offline:
Νεότατος

racer_gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και εφόσον μπορεί να γίνει αυτό, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας μπορεί να εντοπίσει το τηλέφωνο. Απλά η διαδικασία μπορεί να είναι περίπλοκη, π.χ. σε περιπτώσεις άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, χρειάζεται εισαγγελική άδεια.
Ναι ρε συ αλλά μέχρι να καταλάβεις ότι σου το έκλεψαν, να πας στην αστυνομία, να πάρεις εισαγγελική άδεια και ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας να σου το εντοπίσει, το αμάξι θα είναι ήδη σε άλλη χώρα. Γι' αυτό εγώ σκέφτομαι το gps tracker, είναι μεν πιο ακριβό, αλλά κάνει τη δουλειά του...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16446996 seconds (82,07% PHP - 17,93% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com