Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
20-08-09, 17:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από philippos
αλλαξε τον αισθητηρα στο φιλτρο αερος και θα εισαι οκ. αυτος εχει χαλασει και δινει λαθος εντολη για μιγμα και τα παιζει ο λ. κοστος περιπου 150ε .(ειχα το ιδιο προβλημα) ακους 600ε ο καταλυτης με τα μισα τον βρισκεις αλλου.
|
Το έχω ακούσει κι εγώ να συμβαίνει αυτό.
|
20-08-09, 17:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Όντως οι πιο συνηθησμένοι λογοι για να πεταξει ετσι στο ασχετο check engine στα vvti ειναι είτε κακή βενζίνη, είτε ο λάμδα είτε το AFM.
Πάντως υπάρχει πολύ ευκολος τρόπος για να τσεκαρεις αν οντως φταίει το AFM πρωτου μπεις σε έξοδα να παρεις καινουριο άσκοπα...
Απλά δανείσου για μια βόλτα το AFM απο μια άλλη 12αρα... Κουμπώνει και ξεκουμπώνει πολύ ευκολα... Αν δεις οτι με το αλλο AFM δεν σου πετάει check... τοτε βρηκες το πρόβλημα...
|
22-08-09, 02:42
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τι είναι το ΑΦΜ?(air filter...?) έχω κάνει 300km απ`όταν το έσβησαν στο συνεργείο, πότε υπάρχει περίπτωση να ξανανάψει?
|
|
|
|
22-08-09, 03:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Τι είναι το ΑΦΜ?(air filter...?) έχω κάνει 300km απ`όταν το έσβησαν στο συνεργείο, πότε υπάρχει περίπτωση να ξανανάψει?
|
Air Flow Meter...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω που μου συνέβη χθες(πρώτη φορά) και που πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο λόγος της ένδειξης κινητήρα:
ενώ βρισκόμουν σε δρόμο κατηφορικό με πολύ μεγάλη κλίση(στο χωριό μου-4 άτομα), έπρεπε να βάλω όπισθεν και να μπω σε στενό δρόμο, εκεί λοιπόν άκουγα-καθώς έπαιζαν τα πόδια συνέχεια με το γκάζι/αμπραγιάζ, ξέρετε για να μη σβήσει η μηχανή-συνέχεια τον ήχο που κάνει το κλιματιστικό όταν το ανοίγουμε(ενώ ήταν ανοιχτό), δηλ κάθε φορά που γκάζωνα έκανε αυτο το χαρακτηριστικό ήχο,
|
εμένα μου αναψε μια φορά η ενδειξη μηχανής απο αισθητήρα λ όταν σε μια ανηφόρα, ανεβαινα με δευτέρα και πολύ λίγες στροφες (μπροστά μου ηταν ενα φορτηγο). έκει λοιπόν μάλλον την άκουσε λόγω ακαυτής βενζίνης ή καυσαερίων. κάτι ανάλογο μάλλον έγινε και σε εσένα με τα πόδια συνέχεια στο γκάζι και το συμπλέκτη....
πιστεύω ότι δεν παίζει άγχος να σου ανάψει πάλι (τουλαχιστον σε εμενα δεν έχει κάνει κιχ). απλά προσπάθησε να βάζεις καλή βενζίνη και να μην το ζορίζεις με λίγες στροφές ή με πολυ συμπλεκτάτισματα....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
22-08-09, 11:16
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παίδες ευχαριστώ, ησύχασα κάπως...(αν έχω ένδειξη πάλι, θα επανέλθω)
|
12-11-10, 22:11
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Επανήλθα! πριν κανα μήνα άναψε ξανά και έσβησε μόνο του την επομένη.
Τεσπα, το ξαναματαπάω αντιπροσωπεία να δούμε τι ήταν αυτή τη φορά και μου λέει οτι αν ξανανάψει πάω όπως και δήποτε για αλλαγή καταλύτη(600ευροπουλάκια...), λέω απο μέσα μου δε σφάξανε και την κάνω την επομένη για άλλη αντιπροσωπία .
Λοιπόν , τα ίδια μου είπαν κι εκει εκτός αν βρω μεταχειρισμένο καταλύτη ή να πάω σε εξατμισά να μου αλλάξει το καζανάκι(δε θυμάμαι τι να αλλάξω...) και πάει λέγοντας...
Μήπως υπάρχει διαγνωστικό να το συνδέω και να το σβήνω μόνος μου στην τελική;;;
|
15-11-10, 03:00
|
|
|
|
|
|
15-11-10, 17:24
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ. Θωμας Θηβων-Αιγαλεω
|
|
Εμενα μου χει αναψει 2 φορες,την 1η το εσΒησα στην ΤΟΥΟΤΑ και την 2η μονο του αφου το κερασα λιγο 100αρα...
15-11-10, 18:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ξέρει κανείς την διαφορά του scangauge με του turbogauge? Μήπως είναι μόνο η διαφορετική εταιρία. Γιατί από λειτουργίες τα βλέπω παραπλήσια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17246294 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|