Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
16-07-09, 02:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikol@s
Λοιπον,σημερα το ειδα το αμαξι....Ειναι σε αρκετα καλη φαση,εχει χτυπηθει μπροστα αριστερα πολυ ελαφρια.εχει 84700km και δουλευει πολυ ομορφα.Απ'οσο μου ειπε το εδωσε ενας γερος με ανταλλαγη,αλλα 1,6 6-ταχυτο και γερος δεν κολλανε αλλα κ παλι φορουσε σιδερενια ζαντα με τασι,οχι της εταιρειας...Τεσπα,θα ανεβει κ ο πατερας μου να το δει την παρασκευη που ειναιμηχανικος κμπορει να πει πιο καλα τι ρολο βαραει και αν μου δωσει το οκ τοτε ναι...
Θα εχω το ανειρεμενο μου αυτοκινητο!!!!
|
Προσεχε πολυ γιατι νομιζω (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) οτι το μοντελο που αναφερεις δεν εβγαινε με σιδερενια ζαντα με τασια αλλα ειχε απο τη μανα του ζαντες...Εχε το νου σου μηπως δεν ειναι γνησιο g6 αλλα μετατροπη...
16-07-09, 03:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ακομα και να εχει χαθει το βιβλιο service, δεν μπορει να μαθει τα παντα ολα για το αυτοκινητο με τον αριθμο πλαισιου??
|
Δημητρη, νομιζω πως αυτο γινεται μονο αν εκανε τα service σε επισημη αντιπροσωπεια. Αμα πηγαινε σε συνοικιακο, κομματακι χλωμο το κοβω. Ας το βαλει στο εγκεφαλο να δει τι θα του δειξει. Αλλιως, ή μεσω ΚΕΠ για την μεταβιβαση που εγινε,για να βρει τον ιδιοκτητη, (μια σκεψη κανω, δεν ειμαι σιγουρος) ή μεσω ΚΤΕΟ αλλα ουτε και αυτο ειναι σιγουρο.
|
16-07-09, 03:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
όταν ακούτε ότι δεν υπάρχει το βιβλίο των σέρβις κάπου βρωμάει η δουλειά συνήθως.το πιο λογικο και απλό είναι να είναι γυρισμένα τα χιλιομετρα
|
16-07-09, 08:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
αυτο ακριβως. δες και αν στο ταμπλω μεσα οι βιδιτσες φαινονται ξεβαμενες, αρα ξεβιδωμενες, και αν τα ψηφια του χιλιομετρητη ειναι ακριβως στην ιδια ευθεια.
και κατι ακομη.. 84700/10=8470 ανα ετος. μονο την κυριακη το πρωι να πηγαινε στην εκκλησια ο 'γερος', δεν θα εκανε τοσο λιγα χιλιομετρα.
προς Θεου δεν λεω πως το αμαξι δεν ειναι καλο. λεω μονο πως πρεπει να εισαι παντα υποψιασμενος με τα μεταχειρισμενα και επιφυλακτικος. κι αν κατι σου βρωμαει, φυγε! παντα υπαρχουν καλα αυτοκινητα στην αγορα
|
16-07-09, 23:20
|
Νεότατος
|
|
|
|
Συμφωνω παιδια,και ναι,δεν λεω οτι δεν μου φαινεται περιεργο για τα χιλιομετρα,ειναι οντως λιγα...
οσο για το αν ειναι μετατροπη αυτο πως θα το δω?
Βρηκα και ενα απλο 1,4 , 5-ταχυτο με 138000χλμ , στα 4500 ευρω 3-θυρο σε χρωμα χρυσο απο την mega drive στην Ν.Φιλαδελφεια πανω στην εθνικη αν εχετε δει, αλλα αυτο φαινεται πως εχει μπει χερι τοσο στον μπροστα οσο κ στον πισω προφυλακτηρα....
Δεν ξερω,θελω το G6 αλλα το θελω ανθρωπινο ρε παιδια,αν ειναι να δωσω καμποσα παραπανω θελω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ το αμαξι....Αλλις να παω στο απλο....
|
17-07-09, 01:28
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Τερψιθέα
|
|
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή και να το ψάξεις το θέμα..Δηλαδή να δεις κι άλλα αμάξια..Μη βιαστεις..Μπορεί μετά να το μετανοιώσεις..
17-07-09, 07:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εννοείτε ότι δεν παίρνεις από μάντρα αν δεν σε αφήσει να πάτε σε δικό σου μηχανικό-φανοποιό, την πάτησε ο bro μου έτσι πρόσφατα με ένα octavia RS και το έδωσε φτηνότερα να το ξεφορτωθεί! ΠΑΝΤΑ πας σε δικούς σου το αμάξι για έλεγχο όσο καλό και αν φαίνεται! έτσι έκανα και εγώ με την corolla γιατί το starlet ep82 το πήρα από μάντρα και την πάτησα μετά. Μην γράψω τώρα τι βρήκα αργότερα πρέπει να γράφω εκθέσεις! προσοχή πολύ λοιπόν, δεν παίρνουμε γουρούνι στο σακί!
|
03-08-09, 16:39
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ραφήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Κοιτα. Ακομα και το 1.4 (4ΖΖ) να παρεις ευκολα το κανεις 1.6 ή ακομα κι 1.8, παιρνοντας καποια εντοσθια απο τους κινητηρες 3ΖΖ και 1ΖΖ αντιστοιχα. Αυτο γινεται επειδη αυτες οι μηχανες ανηκουν στην ιδια οικογενεια (το ΖΖ εννοω). Οι πιο ειδικοι του υπερκυβισμου μπορουν να σου πουν τα ακριβη ανταλλακτικα και βηματα που πρεπει να κανεις. Και φυσικα επειδη ειναι μετατροπη που δεν φαινεται δεν χρειαζεται να την δηλωσεις. Μετα μπορεις με μια μικρη μετατροπη στα ηλεκτρικα να βαλεις τον κινητηρα-διαμαντι που λεγεται 4A-GE 20v blacktop. 1600 κυβικα και 165 αλογα μαμα.
|
M'ηπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες? Γνωρίζω πολύ καλά τα "μηχανικά" αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο μοτερ!
Και κάτι ακόμα, το Ε12 1.4 φοράει το ίδιο μοτερ με το 111 1.4 εκδοση 2002?
|
03-08-09, 17:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι ειναι ακριβως το ιδιο μοτερ με κωδικο 4zz-fe.
Ριξε μια ματια εδω να παρεις μια ιδεα για τον υπερκυβισμο:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16903
|
04-08-09, 10:28
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ραφήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
Thanks Pal
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17013097 seconds (83,13% PHP - 16,87% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|