Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
07-06-09, 01:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καταρχην για την ιστορία το αμάξι το αγόρασα και τα ειχε πάνω και εκτός αυτού ο νόμος εφαρμόστηκε εκ των υστέρων. Δεν πρόκειτε να ακουμπήσω τίποτα όσο και να βαράνε τον κολο τους πάνω κατω. Και κάτι άλλο εδώ που μένω εγώ επειδή κλέβουν ΠΑΡΑ πολύ, όποτε παρκάρω ακόμα και βράδυ, βάζω από μέσα στο παμπριζ αυτό για τον ήλιο και μέσα δεν φαίνεται τπτ! αν βγάλω τα πλαινά μπροστινά θα βλέπει ο κάθε @@@$$@@ας και μπορεί να πάει να κλέψει οτιδήποτε. Μονο το τζάμι να σου σπάσει ή να σου στραβώσει την πόρτα με λοστό είναι ήδη αρκετή ζημιά! γιαυτό λέω φυμέ και πάλι φυμέ! και αν θέλουν να μην έχουμε 1ον) να μην βγάζουν αμάξια με εργοστασιακά, 2ον) να τα ξηλώσουν ΟΛΟΙ και πολιτικοί και διάσημοι και οι πάντες, όχι εμείς θα είμαστε οι ..............της υπόθεσης και οι άλλοι οι μάγκες? ή όλοι ή κανένας! απλά τα πράγματα! και κάτι άλλο τα ασφαλίτικα γιατί έχουν φυμέ? είναι οι μάγκες αυτοί? ο νόμος είναι νόμος! και ισχύει για ΟΛΟΥΣ! όχι ότι μας συμφέρει!
Και για όσους δεν διάβασαν το νόμο, στα πίσω πλαινά τζάμια και πορτ μπαγκαζ επιτρέπεται όσο θέλουμε και κατράμι με την προυπόθεση το όχημα να φέρει 2 πλευρικούς καθρέπτες! στο μπροστά καθόλου και στα πλαινα μπροστινά πρέπει να μπει ειδική μεμβράνη η οποία μεν λένε ότι κόβει τα UV αλλά είναι αχρωμη! δεν είναι φυμε στο χρώμα. Φανταστείτε τώρα αμάξι ΙΧ να έχει πίσω σκούρα και μπροστά να δείχνει να μην έχει τίποτα! επειδή έχω δει, δείχνει κακάσχημο και σαν επαγγελματικό φορτηγάκι! αίσχος δλδ!
Κάντε τον κόπο και διαβάστε καλά το νόμο εδώ : http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-06-09 στις 01:12.
|
07-06-09, 17:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
NikiforosGT ευγε
09-06-09, 14:09
|
|
|
|
|
|
Λοιπον εγω δεν φυμε δεν τα βγαζω. Το ποιο σοβαρο που μπορεις να παθεις , ειναι η ζημια απο τον ηλιο. Καθε μεσημερι βγαινουν και λενε να μην καθομαστε πανω απο 15 λεπτα στο ηλιο. Οταν ομως στο αμαξι τρως 3 ωρεσ πχ? Εκει δεν πειραζει? Οταν σε χτυπαει ο ηλιος και γινεσαι κοτοπουλο , εκει δεν ειναι καλα? Δεν γινεσαι πχ επικινδυνος?
Την αλλη εβδομαδα περναω ΚΤΕΟ. Θα το πας εκει που το πηγα και την προηγουμενη φορα. Ειναι ιδιωτικο. Οταν το ειχα παει , δεν μου ειχαν αναφερει απολυτως τιποτα για τα φυμε. Λετε τωρα να με κοψουν? Ειναι λυση το χαρτι απο γιατρο?
ΥΓ: Αυτη η τρομοκρατια πολυ με ενοχλει......
|
|
|
|
09-06-09, 15:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
electro
καλοκαιρι είναι ασε τα παραθυρα κατεβασμένα(μπορει να μην πουν και τιποτα) αλλά γιατί να μην πας σε δημόσιο ΚΤΕΟ?εγω την προηγουμενη βδομαδα περασα κανονικα και με το νομο αφου το αυτοκινητο δεν έχει ουτε φιμε, ουτε εξατμισεις, ουτε τιποτα.
μονο για πισω δεξια μου ειπε οτι θελει ρυθμισμα στο φρενο (αρε Φάνη ποσα ξερεις ) αλλά το άφησα και έπεσε κάτω σαν να μην το ακουσα.τι περιμενε?
20 λεπτα διαδρομη και στη μεσογειον 1,2,3 το ξεκαπνισα κιολας και μετά 20 λεπτα αναμονη δεν εσβησε καθόλου το αυτοκίνητο.τι περιμενε αφου περναει από δίπλα η εξατμιση.όσο να είναι καποια διαφορα θα έχει οπως φανηκε.
απλά πριν σου μετρησουν καυσαέρια καθώς το βάζεις μέσα γκαζώνεις με νεκρα 3-4 φορες να καθαρισει και είσαι κομπλέ.τι τρέχετε στα ιδιωτικα όλοι δεν μπορώ να καταλάβω.σιγά την καθηστέρηση.και εγώ σκαστός από τη δουλειά πήγα και δεν άργησα.αν πας κατά τις 10μιση όσοι είναι να περάσουν έχουν περάσει ήδη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 09-06-09 στις 15:42.
|
09-06-09, 15:29
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
φορασ και στο μπροστα τζαμι?
αν ναι το χαρτι δερματολογου ισωσ σε βοηθησει λιγο για το κτεο...για αστυνομια σιγουρα οχι!εκτοσ και αν ειναι απο δημοσιο γιατρο νομιζω!!
|
|
|
|
09-06-09, 15:41
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
electro
καλοκαιρι είναι ασε τα παραθυρα κατεβασμένα αλλά γιατί να μην πας σε δημόσιο ΚΤΕΟ?εγω την προηγουμενη βδομαδα περασα κανονικα και με το νομο αφου το αυτοκινητο δεν έχει ουτε φιμε, ουτε εξατμισεις, ουτε τιποτα.
μονο για πισω δεξια μου ειπε οτι θελει ρυθμισμα στο φρενο (αρε Φάνη ποσα ξερεις ) αλλά το άφησα και έπεσε κάτω σαν να μην το ακουσα.τι περιμενε?
20 λεπτα διαδρομη και στη μεσογειον 1,2,3 το ξεκαπνισα κιολας και μετά 20 λεπτα αναμονη δεν εσβησε καθόλου το αυτοκίνητο.τι περιμενε αφου περναει από δίπλα η εξατμιση.όσο να είναι καποια διαφορα θα έχει οπως φανηκε.
απλά πριν σου μετρησουν καυσαέρια καθώς το βάζεις μέσα γκαζώνεις με νεκρα 3-4 φορες να καθαρισει και είσαι κομπλέ.τι τρέχετε στα ιδιωτικα όλοι δεν μπορώ να καταλάβω.σιγά την καθηστέρηση.και εγώ σκαστός από τη δουλειά πήγα και δεν άργησα.αν πας κατά τις 10μιση όσοι είναι να περάσουν έχουν περάσει ήδη
|
Εαν κατεβασεις το τζαμι , ειναι χειροτερα!!! Επισης σωστα αυτα που λες , αλλα οταν δεν μπορεις να φυγεις σκαστος απο την δουλεια , τι θα κανεις? Για εμενα που δεν εχς αλλη επιλογη τα ιδιωτικα ειναι μονοδρομος.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας
φορασ και στο μπροστα τζαμι?
αν ναι το χαρτι δερματολογου ισωσ σε βοηθησει λιγο για το κτεο...για αστυνομια σιγουρα οχι!εκτοσ και αν ειναι απο δημοσιο γιατρο νομιζω!!
|
Στο μπροστα τζαμι δεν εχω. Μονο στα πλαινα. Και το χαρτι θα ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο.
|
|
manoliske30 |
|
09-06-09, 15:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην φτερωτη της τουρμπινας
|
|
manoliske30
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια μικρη διευκρυνηση για να γινει κατασχεση του αυτοκινητου για οποιοδηποτε λογω απο τα αμοδια οργανα της ταξης (στρουφακια) δεν μπορει να γινει αν σου διχνουν μια φυλλαδα η κατι αλλο παρα μονο με ενταλμα εισαγγελεα (εισαγγελικη παραγγελια) οποιαδηποτε αλλη ενεργεια πανω σε αυτο το θεμα ειναι παρανομη και καταχρηστικη.
|
09-06-09, 15:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εκτος αν το αυτοκινητο σου δεν εχει αδεια κυκλοφοριας. Τοτε ο νομος μιλαει για κατασχεση...
|
|
|
09-06-09, 17:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Θα πω κάτι που στο άλλο topic το έχω ξαναπεί. Αν έχουμε φυμέ στο αμάξι μας (εννοείτε ότι δεν έχουμε στο παμπριζ γιατί απαγορεύετε εντελώς).
1) Πάμε και βγάζουμε την πιστοποίηση που έδειξα ποιό πριν στο topic αυτό. Αν έχουμε και στα μπροστινά πλαινά δεν μας τα γράφουν επειδή δεν είναι νόμιμα, και εγώ δεν τα πιστοποίησα αυτά. Τα άλλα οκ όμως.
2) Στο ΚΤΕΟ όταν πάμε, εγώ πήγα σε ιδιωτικό, είχα κατεβασμένα τα 2 μπροστινά πλαινά, μου λέει αυτός στην είσοδο που παίρνει τα χαρτιά, βεβαίωση για τα φυμέ έχεις? του λέω βεβαίως και του την έδωσα. Δεν είπε τίποτα άλλο.
Στο τέλος ανέβασαν τα παράθυρα και δεν είπαν το παραμικρό. Αρκεί όμως να έχετε βεβαίωση, μην πάτε έτσι! δεν θα σας περάσουν!
Όταν βγάζουμε την βεβαίωση σε κάθε τζάμι πιστοποιημένο μας κολλάνε και μικρό αυτοκολητάκι που λέει τι είδος μεμβράνης έχουμε.
Αυτό που επιτρέπεται στα μπροστινά πλαινά είναι με διαπερατότητα φωτός 75% και ΔΕΝ έχει φυμέ χρώμα, κόβει λένε μόνο τις UV. Αλλά δείχνει με το μάτι σαν να μην έχει το αμάξι φυμέ σε αυτά τα τζάμια! για μένα είναι μούφα! και γιαυτό και δεν έκανα τον κόπο να τα αλλάξω. Αν δείτε όμως μπλόκα προσέχτε γιατί το πρόστιμο είναι 10 μέρες αφαίρεση πινακίδων και 80 ευρώ πρόστιμο (αλλά νομίζω ισχύει ΑΝ δεν έχετε καθόλου την πιστοποίηση), για τα μπροστινά μόνο μπορεί να σας την χαρίσουν, ΑΝ δεν είναι κατράμια! εγώ με titanium της loumar, άπειρες φορές με είδαν και κανείς δεν είπε τίποτα.
|
|
|
|
10-06-09, 10:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Θα πω κάτι που στο άλλο topic το έχω ξαναπεί. Αν έχουμε φυμέ στο αμάξι μας (εννοείτε ότι δεν έχουμε στο παμπριζ γιατί απαγορεύετε εντελώς).
1) Πάμε και βγάζουμε την πιστοποίηση που έδειξα ποιό πριν στο topic αυτό. Αν έχουμε και στα μπροστινά πλαινά δεν μας τα γράφουν επειδή δεν είναι νόμιμα, και εγώ δεν τα πιστοποίησα αυτά. Τα άλλα οκ όμως.
2) Στο ΚΤΕΟ όταν πάμε, εγώ πήγα σε ιδιωτικό, είχα κατεβασμένα τα 2 μπροστινά πλαινά, μου λέει αυτός στην είσοδο που παίρνει τα χαρτιά, βεβαίωση για τα φυμέ έχεις? του λέω βεβαίως και του την έδωσα. Δεν είπε τίποτα άλλο.
Στο τέλος ανέβασαν τα παράθυρα και δεν είπαν το παραμικρό. Αρκεί όμως να έχετε βεβαίωση,μην πάτε έτσι! δεν θα σας περάσουν!
|
Και εγώ το έχω ξαναπεί στο άλλο topic: Πήγα σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ με φιμέ σε όλα τα παράθυρα, με ανεβασμένα τα μπροστινά, χωρίς βεβαίωση και με περάσανε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην είμαστε απόλυτοι για κάποια πράγματα... Σαφώς και θα πρέπει να υπάρχει βεβαίωση, αφού πλέον δίδονται τέτοιες από τα καταστήματα που τοποθετούν φιμέ, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι κόβεσαι χωρίς αυτή...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18044710 seconds (83,63% PHP - 16,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|