Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
ΝΟΜΟΣ ΦΙΜΕ |
|
05-06-09, 20:59
|
banned
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΝΟΜΟΣ ΦΙΜΕ
ακουσα οτι πανε να εφαρμοσουν εναν νομο για τα φιμε οτι και καλα σου κατασχουν το αμαξι αν εχεις φιμε ανεξαρτητα το ποσο σκουρο ειναι. ακομα και το 25%. εχει ακουσει κανεις τιποτα? απο οτι μου ειπε ενας φιλος απο πατρα που ειναι επαγγελματιας οδηγος φορτηγου και τον γραφουν πολυ συχνα λογο του φορτιγου εφαρμοζεται στην πατρα και θεσσαλονικη. γνωριζει κανεις κατι?
|
05-06-09, 21:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aceman_gt
ακουσα οτι πανε να εφαρμοσουν εναν νομο για τα φιμε οτι και καλα σου κατασχουν το αμαξι αν εχεις φιμε ανεξαρτητα το ποσο σκουρο ειναι. ακομα και το 25%. εχει ακουσει κανεις τιποτα? απο οτι μου ειπε ενας φιλος απο πατρα που ειναι επαγγελματιας οδηγος φορτηγου και τον γραφουν πολυ συχνα λογο του φορτιγου εφαρμοζεται στην πατρα και θεσσαλονικη. γνωριζει κανεις κατι?
|
Θα μου το χαν παρει ηδη.........κατραμης εδω!!!!
|
05-06-09, 21:30
|
banned
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS
Θα μου το χαν παρει ηδη.........κατραμης εδω!!!!
|
εγω 75% εχω απλα αν ισχυει κατι τετοιο την κατσαμε. ακουστηκε οτι τωρα θα εφαρμοστει.
|
05-06-09, 23:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Ειναι τρελο αυτο δεν γινεται ρε παιδια.Το titanium εχω βαλει ξερω εχω μπλεξει αλλα οχι και ετσι.Αλλα μια και το λες θα το μαθω συγουρα
06-06-09, 11:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Αρχες της εβδομαδος φιλος,τον σταματανε στην Κοζανη!
Το πρωτο πραγμα που του λενε:κατασχεση το αμαξι!!!!!Το παιδι τα ειδε ολα,και ρωταει τον λογο!!Απανταει ο αστυνομικος οτι εχει το αμαξι φιμε και περα απο το χρηματικο(80Ε-40 σε 10 εργασιμες)γινεται καρασχεση και αφαιρεση διπλωματος δεν ξερω για ποσο!!!
Μετα απο συνομιλιες και κλαψα(λογικο)του ριξανε ενα φιρμανι καλο και εφυγε με κατεβασμενο κεφαλι!!!
Δεν ξερω αν ηταν για εκφοβισμο ή κατι αλλο,αλλα του εδειξαν και εντυπο που το αναφερει!!!!
|
06-06-09, 11:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Ρε παιδια αν ειναι ετσι τοτε τα αμαξια που εχουν εργοστασιακα τζαμια φιμε τι θα τα κανουμε??? θα τα φαμε???
06-06-09, 12:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
Αρχες της εβδομαδος φιλος,τον σταματανε στην Κοζανη!
Το πρωτο πραγμα που του λενε:κατασχεση το αμαξι!!!!!Το παιδι τα ειδε ολα,και ρωταει τον λογο!!Απανταει ο αστυνομικος οτι εχει το αμαξι φιμε και περα απο το χρηματικο(80Ε-40 σε 10 εργασιμες)γινεται καρασχεση και αφαιρεση διπλωματος δεν ξερω για ποσο!!!
Μετα απο συνομιλιες και κλαψα(λογικο)του ριξανε ενα φιρμανι καλο και εφυγε με κατεβασμενο κεφαλι!!!
Δεν ξερω αν ηταν για εκφοβισμο ή κατι αλλο,αλλα του εδειξαν και εντυπο που το αναφερει!!!!
|
τελικοά του το πήραν ή όχι ?
06-06-09, 12:58
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ειναι απο τη ζηλια τους που δεν μπορουν να εχουν στα περιπολικα...
αν παει να γινει κατι τετοιο θα ξεσηκωθουμε ολοι να βγαλουν και τα υπουργικα αυτοκινητα τις μεμβρανες τους η εστω ολοκληρα τα τζαμια τους...
νομιζω δε τους παιρνει...
06-06-09, 14:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Τι κατασχεση ρε παιδια?Δεν πανε καλα αυτοι.Θα μας τρελανουν τελειως
my page
|
06-06-09, 14:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Το αμαξι δεν το πηραν,απλα τσουχτερο προστιμο!!!Οσο για τα εργοστασιακα φιμε,νομιζω οτι ειναι μονο πισω και παρμπριζ!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16623211 seconds (82,26% PHP - 17,74% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|