Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
26-05-09, 13:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μα και εγώ llumar φοράω στο δικο μου Ε12 5d το δεύτερο στάδιο, και είχα πληρώσει 155 € (πάνε κάνα-δυο χρόνια βέβαια). Γενικά όμως δεν έχω ακούσει τιμές πάνω από 190 € για τα 5d. Πριν από λίγες ημέρες πήρα τιμή από το συνεργαζόμενο κατάστημά μας, την TRIM στην Πάτρα, 168 € για το Renault Modus που πριν από λίγο καιρό αγόρασα και θέλω να βάλω και σε αυτό...
26-05-09, 13:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω νομιζω δε πρεπει να εκλεισα χρονο που τα εχω.Εχουν ανεβει η τιμες.Δε πειραζει.
Υ.Γ. : αν και off topic σημερα θα παραλαβω απο το epigrafix 2 μπλουζιτσες του club!!!!!!!!!Στη Δραμα θα τις φοραω συνεχεια!(πηρα 2, οποτε αμα χαλασει η μια,να εχω καβατζα την αλλη!!).Θα μας κανω τρελη διαφημιση!!!!!!!!!!!!!
|
|
manoliske30 |
|
26-05-09, 13:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην φτερωτη της τουρμπινας
|
|
manoliske30
Καλημερα το μαγαζι που αναφερθηκε και ειναι στην Λιοσιων που ακριβως ειναι για πειτε οσοι εχουν παει γνωμες τιμες τι μαρκα μεβρανες και αν υπαρχει και κανενα τηλεφωνο επικοινωνιας και πως ειναι ο τυπος στην τοποθετηση απο εργασια..
|
26-05-09, 14:53
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
ειναι Αγ.Κωνσταντινου 223 αλλα πρεπει να επιβεβαιωσω...εβαλε πρωτα ο ξαδερφοσ μου σε ενα audi a4 dtm και μου τον συστησε!πηγα μιλημενοσ και γω!αποτο τηλ. μου ειπε 150ε αλλα μου ζητησε τελικα 140ε!το χαρτι που λεω για το κτεο ειναι απο την εταιρια 3Μ γερμανιασ!μου ειπε οτι δεν εχω κανενα προβλημα για κτεο!βεβαια παρπριζ δεν εβαλα και ειναι το μεσσαιο οχι το καταμαυρο!αν θελετε περισσοτερα πειτε μου να φερω τα χαρτια να δω
|
|
manoliske30 |
|
26-05-09, 15:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
manoliske30
Αντρεα να σαι καλα εχω συγγενεις στα πατησια και οταν καταιβαινω αθηνα παω και με φιλοξενουν .Εδω θεσσαλονικη ειναι λιγο δυσκολο να βρεις καποιον να τοποθετει μεμβρανες 3Μ αν δεν κανω λαθως εχουν εγγυηση εφορου ζωης .Στην τοποθετηση αφαιρει ταπετσαριες πλαστικα γαι να τποποθετησει στα πλευρικα τζαμια? αν μπορεις βαλε και με φωτο να δουμε πως φαινονται οι μεμβρανες στο δικο σου.
|
26-05-09, 15:16
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
βασικα ειμαι τριπορτοσ και δεν χρειαστηκε να πειραξει τπτ περα απο την εταζερα....δεν ξερω αν αλλαζει κατι στα 5πορτα αλλα δν πιστευω!εγω χωρισ να ειμαι ειδικοσ ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ απο τη δουλεια του!η εγγυηση ειναι εφ'ορου ζωησ αρα οτι προβλημα στο φτιαχνει!θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο σημερα η αυριο
|
26-05-09, 17:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
SALONICA
|
|
Δεν ξερω αν σε βοηθαω αλλα υπαρχει καταστημα στη Θεσσαλονικη που τοποθετει αρκετες φιρμες μεμβρανων οσο γνωριζω (Lummar,Dartsfilmz,3M) και δινει εγγυηση εφ'ορου ζωης.Καλη δουλεια και καλες τιμες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Scorpion : 26-05-09 στις 17:58.
|
|
manoliske30 |
|
26-05-09, 17:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
manoliske30
Aντρεα η αγιουκωνσταντινου που κοντα ειναι προς πατησια? .Φιλε scorpion το μαγαζι που αναφερεις στην θεσσαλονικη που ακριβως βρισκεται?
|
26-05-09, 17:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
SALONICA
|
|
Ειναι η Αuto Glass Service απο οτι ξερω εχει τρια μαγαζια ενα στη Νεαπολη,ενα στη Μοναστηριου και ενα Ανατολικα στην Εγνατια στο υψος της Μποτσαρη κοντα.Εκει τοποθετησα και εγω τα δικα μου φιμε με εγγυηση εφ'ορου ζωης.
Παρε και το site http://www.autoglass.gr/
26-05-09, 20:14
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
δεν ξερω να σου πω....να σου εξηγησω πωσ πηγα και ρωτα την οικογενεια που μενει εκει!βγηκα απο κηφισο προ λιοσιων και εκανα αμεσωσ δεξια..το εκοψα ολο ευθεια και το βρηκα στο δεξι μου χερι!στη συνεχεια του δρομου αυτου και δεξια βγαινεισ σταθμο λαρισσησ!ελπιζω να βοηθησα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16581988 seconds (82,17% PHP - 17,83% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|