εγω εχω το runneraki μου(200 4Τ) 2004 μοντελο,εδω και δυομιση χρονια.δε λεω μια χαρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και στα 45000 χλμ μου εχει βγαλει μονο μια αντλια νερου απο ακριβα και κατι ψιλοπραγματα φτηνα.και πραγματικα το εχω ¨σκισει¨ το μηχανακι,σκετο σκυλι ειναι!!!!!
πριν το 200 ειχα για αρκετο καιρο ενα 180 2Τ ενος φιλου,και πριν το 180 ενα 50 παλι του ιδιου φιλου.για το 180 δε λεω παρα πολυ γκαζι αλλα παρα πολλα προβληματα και πολλα εξοδα(βενζινες και λαδια).το 50αρι σερνοταν σε σχεση με τα αλλα 2 ευτυχως ομως οταν εγινε 80αρι malossi πηγαινε καπως καλυτερα!!
αξεχαστες βολτες παντως θυμαμαι στα κρυφα(οταν εφευγαν ολοι απτο σπιτι) οταν πηγαινα γυμνασιο ακομα με το zxr 750 του αδερφου μου,μιλαμε για την απολυτη κ@υλ@, και απορω πως δεν εφαγα τα μουτρα μου μεκεινο καθως ηταν η δευτερη μηχανη που οδηγησα με συμπλεκτη(πρωτη yz 80)!!!
και επισης απο γνωστους και φιλουσ ειχα πολλες εμπειριες με μηχανες αφου μεγαλωσα βεβαια(street κυριως αλλα και λιγα supersport και ακομη πιο λιγα motard)
επομενη μηχανη μαλλον gsr η κανα fazer και γενικα street 600 κυβικα και πανω.
αυτα που γουσταρω ομως πιο πολυ ειναι τα μοταρντ!!!!ενας κυλινδρος και πολλα κυβικα=φοβερη αγριαδα και ηχος και στα φαναρια παντα πρωτος με ατελειωτες σουζες και παντες!!!!!!αν ειταν και πιο ανετα σιγουρα θα χτυπουσα ενα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αγοραζω YAMAHA WR250 του 1999.και γαμω τα μηχανακια. το καλυτερο σασμαν σε σχεσεις μεταδοσης...
αξιοπιστο... και πολυ πολυ δυνατο. μονο 10 μηχανακια εφερε η YAMAHA στην ελλαδα. ηταν και το τελευταιο μοντελο. μετα σταματησε και το 2000 εβγαινε πλεον τετραχρονο μονο.το πηρα αυτο για να κανω προπονηση με το 250 και να πηγαινω αερα στους αγωνες με το 125!!!
|
εννοεις αυτο με 250 μοτερ απο ΥΖ?μαλλον συλλεκτικο πρεπει να ειναι γιατι εδω θεσσαλονικη μονο 3 ειχα δει.εχει εχει ενασ γνωστος μου,τοχει κανει και μοταρντ και τουχει ριξει αρκετα φραγκα και γενικα ειναι απεχτο!!!!!!!!