Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
...και πολλα του ειναι...!
για ρωτα ποσο μεσα μπαινουν απο τα προβληματα που βγαζει πανω στη 2ετια!
χαχαχαχαχαχαχα!
που εισαι μαιιιιικκκ???!!!
|
Εγώ που είμαι? Έχε χάρη που δεν θέλεις να ανοίξουμε κουβέντα αλλιώς έπρεπε να κατσουμε να γραψουμε 2-3 σελίδες με το τι τραβηξε ο φίλος σου με το golf GT, τι του είπανε στην αντιπροσωπία γενικά για τα golf GT, πως κατεληξε η ιστορία με του φίλου σου το αμάξι και φυσικά τι μαιμουδιά έχει γίνει τωρα με την "κρυφή" κατάργηση του Golf GT...
Κανονικά έπρεπε να δωσεις τους κωδικούς σου στο φιλαράκι σου να μπει να τα γραψει ο ίδιος...
Ασε γιατι αν τα πεις όλα ώς εχουν θα έχουμε World War 3 με το Τέταρτο Ράιχ...
Μετά μας λένε και παρωπιδάτους... κατάλαβες...? χαχαχαχχα
Και για να μείνω και on topic... Ειδικά μετα την βόλτα με TS, θα έπερνα μονο TS...(εχω χασει τον υπνο μου...).
Πλεονεκτήματα:
Οδηγείς ένα αμαξι που εχει 2 κινητήρες. Μεχρι 6.000 στροφες ειναι ενα αξιοπρεπεστατο και δυνατο 1800αρι 140 αλόγων. Μετακινήσε στην πόλη, κάνεις ταξιδάκια κτλπ και δεν καιει. Εχεις περιθώριο να κανεις αλλαγές μέχρι τις 6.000 στροφές.. Ελεος δλδ. Άλλα αμάξια εχουν κόφτη εκει.
Αν τωρα θελήσεις να νιώσεις κάτι παραπάνω, παίρνεις άδεια απο τον πύργο ελέγχου της περιοχής σου και τολμάς να βυθίσεις το καημένο σου πόδι στο δεξί πεντάλ... Huston... we have lift off... (lift on στην προκειμένη...
).
Στα τουρμπάτα, για να εχουν ροπή απο χαμηλά, τα τουρμπο μπαίνουν στις 2.000στροφες. Αρα δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθεις χωρις να μπει το τουρμπο. Αρα σε κατασταση ταξιδίου θα λειτουργει και μονιμα το τουρμπο για αρκετη ωρα, αναλόγως το ταξίδι. Δεν γνωριζω κατα πόσο αυτο ειναι καλό για την καταπόνηση της τουρμπίνας και την κατανάλωση.
Επίσης (βλέπω και απο στενό συγγενή μου που εχει τουρμπάτο τωρα), το πηγαίνει πραγματικά σα Ρούλα. Το ζεσταίνει πριν ξεκινησει, το κρυωνει πριν το σβήσει, κινείται με 20 χιλιόμετρα την ωρα μες την πόλη για να μην ταλαιπωρει την τουρμπίνα άσκοπα κτλπ κτλπ. Και καμιά φορά αν το θυμηθεί, θα πατησει λίγο παραπάνω για να κανει προσπεραση ή για να θυμηθει ότι έχει τουρμπάτο αμάξι... Γενικά ειναι χεσμένος (δλδ συμφωνω σε αυτο που λεει ο Μαρμελ οτι δεν θελει να χασει τον υπνο του).
Αν δλδ ειναι να παρω τουρμπατο γρηγορο αμάξι αλλα απο τις 3 ωρες που οδηγω την ημερα τις 2ωρες και 50 λεπτα να το πηγαίνω ως 800cc ατμοσφαιρικό, και τα υπόλοιπα 10 λεπτα να το ανοίγω... εγω δεν θα το έκανα... (Και μετα να εχω και αγχος που το ανοιξα μη βγαλει κάτι...
).
Και όχι τίποτα άλλο... μετα θα βγαίνουν και οι τουρμπάτοι (που το πηγαινουν οπως ο συγγενής μου), και θα λενε "είδες που δεν μου έχει βγάλει τίποτα?" χαχαχαχχαχαχα
Να μου λείπει !!!!!
Ατμόσφαιρα για πάντα για να ΧΑΡΕΙΣ το αμάξι !!!