Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-08-07, 20:16
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε σεις βάλτε έναν δεξιό καθρέφτη να είσαι και εσύ οκ κ να μην τρελένονται κ όσοι είναι δεξιά...ψάχνουμε να γλυτώσουμε κλήσεις μόνο...τα καινούρια που τους βάζουν και δεξιά ηλίθιοι είναι??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-07, 02:34
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
που είδες ρε Κυριάκο 'ότι ξέφυγα δεν σε καταλαβαίνω?

alex-g από τη στιγμή που από το εργοστάσιο έχει βγει έτσι και από τη στιγμή που δεν μπορούν να με γράψουν γιατί να τους κάνω το χατίρι.δηλαδή γιατί να μπω στη διαδικασία να βάλω καθρεύτη ή γιατί να πληρώσω τη κλήση?δεν το κατάλαβα?παύει να είναι ασφαλές το αυτοκίνητο?δεν νομίζω.αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο τότε θα το πρόσθεταν στον Κ.ο.Κ. αν το προσθέσουν να το δεχτώ.
ασφαλες δεν παυει να ειναι αλα ειναι καθαρα για πλυρες ορατοτητα για σκεψου να στριβει σινεχεια το κεφαλι πισο, γιατι απο τον μεσεο δεν τα βλεπεισ ολα εκτος αν εχει βαλει κανεις κανα <carfourgiariko> (τεραστιο),οχι οτι δεν το στριβουμε λογο τις νεκρης γωνιας ! και το λεο και ποιο πανω οι δρομοι εχουν ανοιξει εχουν αλαξει...! ασε τον κοκ ρε σι...... μιλαο για καθαρα προσωπικη καληψη.. τον κοκ τον εχουμε παραβιασει απειρες φορες λιγο πολυ, αλα δεν τα λεμε... μεταξυ ολον μας τωρα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-07, 12:08
AntonisKE35 Offline:

Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 224
AntonisKE35 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kostis Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια εχτες το απογευμα εγινε απο τα απιστευτα σε εμενα και στην παιχνιδιαρα μου την ΚΕ30.με σταματησαν για ελεγχο οι μπατσοι και ξερετε τι μου βρηκαν και με γραψαν,οτι δεν εχω δεξι καθρεφτη.να τους λεω ετσι εβγενε το αμαξι τιποτα αυτοι να λενε τον εχεις βγαλει εσυ,τους εδειξα και το βιβλιο της toyota που οσοι θα το εχουν δει το αυτοκινητο ειναι εξωφυλο και φενετε ξεκαθαρα οτι εχει μονο 1 καθρεφτη,και αυτοι να μου λενε δεν φενετε ξεκαθαρα.αν δεν μου την σβησουν τι διαδικασιες να κανω?
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά !!! Ακούστε και αυτό όταν πέρασε για πρώτη φορά ο πατέρας μου την corolla στο κτεο τον γυρίσανε πίσω την πρώτη φορά γιατι φόραγε λίγο πιο μεγάλες διαστάσεις ελαστικών απο τα μαμα 175/70/13 και αναγκάστηκε να βάλει πάλι για εκείνη την ημέρα τις ζάντες τις μάνας του ήτανε τόσο κουλό που δεν το ξαναέκαναν ποτέ άλλη φορά φυσικά.
Παλιά 21-10-07, 18:24
fanatikoske30 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 242
fanatikoske30 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kostis Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια εχτες το απογευμα εγινε απο τα απιστευτα σε εμενα και στην παιχνιδιαρα μου την ΚΕ30.με σταματησαν για ελεγχο οι μπατσοι και ξερετε τι μου βρηκαν και με γραψαν,οτι δεν εχω δεξι καθρεφτη.να τους λεω ετσι εβγενε το αμαξι τιποτα αυτοι να λενε τον εχεις βγαλει εσυ,τους εδειξα και το βιβλιο της toyota που οσοι θα το εχουν δει το αυτοκινητο ειναι εξωφυλο και φενετε ξεκαθαρα οτι εχει μονο 1 καθρεφτη,και αυτοι να μου λενε δεν φενετε ξεκαθαρα.αν δεν μου την σβησουν τι διαδικασιες να κανω?
To άλλο με τον Τοτό το έχετε ακούσει; Ευτυχώς που στη σβήσανε τη κλήση. Δε μπορεί, κάπου πρέπει να λέει για δεξί καθρέφτη στον ΚΟΚ ή κάπου αλλού όπως για τις πίσω ζώνες. Στην κλήση πάνω συνήθως γράφουν κάποιο απιθμό που αντιστοιχεί στο παράπτωμα απο τον ΚΟΚ, στην δικιά σου κλήση έχει τίποτα παρόμοιο; Στο ΚΤΕΟ το ελέγχουν όταν δεν είναι απασχολημένοι με τα μπουρμπουάρ; Δημήτρης

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fanatikoske30 : 21-10-07 στις 18:30.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Παμε Πολυ Καλα!!! Roy-D TOYOTA COROLLA E 12 155 28-02-07 18:20
Πολυ την Κυριακη Denninio OFF TOPIC 17 05-12-06 16:17
Ενα Πολυ Καλο Εργαλειο Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 15-06-05 09:02

Page generated in 0,12277508 seconds (77,78% PHP - 22,22% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com