Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-02-07, 15:59
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν το τοποθετεις δεν σου δινουν και μια βεβαιωση οτι προκειτε για αντιηλιακες μεμβρανες??νομιζω ετσι ειναι καπως νομιμες αφου γενικα υπαρχει κενο νόμου....
Παλιά 23-02-07, 16:17
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Slobo απαγορευεται να υπαρχουν μεμβρανες ή οτιδηποτε μπορει να κανει τον οδηγο ή τον συνοδηγο να μην ειναι ευδιακρητος. Αρα απαγορευεται στο εμπρος και στα οδηγου και συνοδηγου. Στο πισω και στους πισω επιβατες επιτρεπεται. Τωρα τι συμβαινει σε αυτη την χωρα? ΜΠΑΧΑΛΟ!!!
Αλλοι ξερουν αλλοι δεν ξερουν αλλοι το παιζουν οτι ξερουν, οτι κατσει δλδ. Στην τελικη ποιος την πληρωνει ε? Λοιπον εργοστασιακο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο: opel corsa 1.4 2005 μοντελο εχει μαμα φιμε τα πισω και τα εμπρος λευκα (περιπου) . Το ιδιο συμβαινει και στην Γερμανια, ετσι ειναι τα αυτοκινητα. Θα προσπαθησω να βρω τι λεει ο Κ.Ο.Κ. ή οποιος νομος υπαρχει. Αν βρω τιποτα δλδ και θα το δημοσιευσω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-07, 16:19
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Άλλο παράδειγμα...
RAV4 EDGE.
Τα πίσω είναι τελείως μαυρα τα τζάμια και τα μπροστά έχουν ένα ανεπαίσθητο φιμέ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-07, 16:53
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπόν να σας πω και εγώ την Γνώμη μου.όπως λέει ο φίλος ΧΥΝΟΣ τα φιμέ επιτρέπονται στις πίσω θέσεις δεξιά αριστερά.μπροστά οδηγού συνοδηγού το μόνο που μπορείς να βάλεις είναι η διακριτική μεμβράνη και όχι αυτή που έχεις βάλει Λευτέρη.η διακριτική δεν διακρινεται απο τα 20 μέτρα ενώ αυτές που φοράμε όλοι παραδιακρίνονται.
στην 3Μ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει αφού είναι station βάζεις οδηγού συνοδηγού το διακριτικό και στα υπόλοιπα πλην του πίσω παρμπρίζ γιατι στο μπροστά εννοείται ότι δεν βάζεις) βάζεις όποια μαύρη απόχρωση θέλεις από τις 3.στο δε πίσω παρπρίζ πρέπει να βάλεις πάλι το διακριτικό.και μάλιστα μου έκαναν δώρο τη φάσα σε φιμεδάκι,αφού στο δικό μου αυτοκίνητο πάει σχεδόν μισή φορά πάνω η τιμή.

Τέλος αυτό που έχω να πω στον φίλο γιάννη είναι ότι εν μέρη φταίει.μην προτρέχεται θα σας εξηγήσω.
εμείς έχουμε κάνει το σύστημα φριτέζα.άρα από τη στιγμή που ήξερε ότι φοράει εξάτμιση και φιμέ και έχουν έναν παραπάνω λόγο να τον κόψουν ας έδινε ένα 30 Ε.καλήτερα να μείνεις μέσα ένα παρασκευοσαββατοκύριακο στα 3 χρόνια πάρά να παραπονιέσαι μετά.
μην ξεχνάτε όταν ΄πέρασα εγώ κτέο που έδωσε κι όλας ο πατέρας μου ένα 20αεικο μου είπαν στο τέλος για άνοιξε καπό και κοίταξαν και κωδικό κινητήρα και αριθμό πλαισίου. μην ξεχνάτε ότι είναι station αλλά είδαν τα φρένα πίσω,είδαν τις μεγαλήτερες ζάντες,την εξάτμιση και πάνω από όλα τα αυτοκόλητα του CLUB και σου λέει εδώ μπορεί κάτι να παίζει και να πηγαίνει να περάσει με ένα 20ευρω αν είναι να τα πάρουμε χοντρά

όσο για τον Λευτέρη περνάει άνετα,από άποψη χαμηλώματος απλά θα μπει σιγά σιγά.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-07, 17:00
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κώστα δεν νομίζω ότι οι δικές μου είναι πολύ σκόυρες. Είναι ότι πιο Light υπάρχει. Την ημέρα δύσκολα καταλαβαίνεις διαφορά όταν το κοιτάς το αμάξι. Τώρα το βράδυ αλλάζουν τα πράγματα, αλλά και πάλι είναι πολύ ανοιχτές. Του Γιάννη για παράδειγμα είναι οι Alluminium light που είναι ποιο σκούρες από τις δικές μου και για αυτό και εγώ δεν τις επέλεξα, για να μην έχω προβλήματα. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Γιώργος τελικά μάλλον θα έχω.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-07, 17:37
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον καποιος ρωτησε πριν για τις τιμες στα ΚΤΕΟ.Στα ιδιοτικα το παραβολο ειναι 44ευρω ενω στα δημοσια 36.Κατ' εμε πιο πολυ συμφερουν τα δημοσια γιατι μπορεις να λαδωσεις πιο ευκολα.Πριν απο 2 εβδομαδες περιπου περασα και εγω το δικο μου.Στην αρχη ειχα κλεισει σε ιδιοτικο αλλα μολις εμαθα για τα φιμε πηρα ενα φιλο που δουλευει σε σχολη οδηγων και μου ειπε πως τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ και πλεον κοβουν για το παραμικρο.Μου ειπε οτι εμενα μπορει να με εκοβαν για φιμε,εξατμιση και χαμηλωμα.Τελικα κανονισε αυτος να μου κλεισει ενα ραντεβου στον χολαργο και πηγα εκει κατα τις 12:30 και 12:50 ειχα φυγει με το καινουργιο μου αυτοκολλητακι.Βεβαια μαζι με το παραβολο εσκασα 100ευρω αλλα η κ@υλ@ πληρωνεται τι να κανουμε.Καλυτερα λοιπον να πληρωσεις για να περασεις παρα να μπεις στη διαδικασια του να ξαναπερνας ΚΤΕΟ η ακομα και να πρεπει να βγαλεις τις μεμβρανες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-07, 20:10
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
Τέλος αυτό που έχω να πω στον φίλο γιάννη είναι ότι εν μέρη φταίει.μην προτρέχεται θα σας εξηγήσω.
εμείς έχουμε κάνει το σύστημα φριτέζα.άρα από τη στιγμή που ήξερε ότι φοράει εξάτμιση και φιμέ και έχουν έναν παραπάνω λόγο να τον κόψουν ας έδινε ένα 30 Ε.καλήτερα να μείνεις μέσα ένα παρασκευοσαββατοκύριακο στα 3 χρόνια πάρά να παραπονιέσαι μετά.
Κωστακη σημειωση,καθε 2 χρονια εγινε πλεον το ΚΤΕΟ αν δεν το ξερετε!Ναι το εμαθα και αυτο σημερα!Τα @@@@ που να τα φανε στους γιατρους τα λεφτα μου και ολα τα λεφτα που δινει ο κοσμακης για να λαδωσει τον καθε βλακακο που βαζουν εκει μεσα,δηθεν μηχανικο!!Και να σημειωθει οτι το αμαξι μου ειναι στην πενα και απο μηχανικα αλλα και γενικα οτι χρειαζεται να κινηθει και να ακινητοποιηθει με πληρη ασφαλεια(οσοι το εχουν δει ξερουν πως το εχω)!Να δειτε που περναγαν κατι τριμπ@υρδελα και τα περναγανε αερα οι π@υστηδες με το λαδωματακι τους!!!Λαδωματακι θελετε?Την επομενη φορα θα παω με τον θειο μου(μηχανικος,ξερει καποιον τελικα απο εκει μεσα και θα μου το περασουν)και θα παρω απο το συνεργειο του το μηχανημα που πρεσσαρει βαλβολινη και θα τον λαδωδω απο τον κ@λο οποιο π@υστη μου πει οτι δεν περναω!!Αι σιχτιρ πια!!
Παλιά 23-02-07, 23:29
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε δημοσιο πηγα φιλε μου και δεν ξαναπαταω!!!Στο ΚΤΕΟ μανδρας το πηγα.
Πήγαινε σε ένα ιδιωτικό να τελειώνεις. Είναι ένα κοντά στο Μενίδι. Εγώ πριν από 2 χρόνια που τον ρώτησα, μου είπε ότι αν βλέπει μέσα όλα οκ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-07, 02:07
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ιδιωτικό και πάλι ιδιωτικό!!! Η διαφορά σε € είναι μικρή. Ούτε τρεχάματα με παράβολα και χαρτιά, ούτε πρωινό ξύπνημα, ούτε άδεια από δουλειές, ούτε τίποτα! Πας, τους παραδίδεις το αυτοκίνητο, κάθεσαι πίνεις τον καφέ σου και στο φέρνουν σε 15 λεπτά!! Κι αν είσαι τυχερός απολαμβάνεις τον έλεγχο μια και σε μερικά ιδιωτικά τον αναλαμβάνουν γυναίκες!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-07, 02:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Έχουν γίνει πιο αυστηρά τα ιδιωτικά παιδιά! Θέλουν να δείξουν οτι και καλά κάνουν καλή δουλειά και κόβουν πολλά αμάξια!!! Έκοψαν μπροστά μου mercedes E200 για φώτα και φαρμακείο και golf IV για χαμήλωμα. Τρεις πόντους το χε το παλξκάρι χαμηλωμένο και του λέει δεν επιτρέπεται!! Τρελάθηκε αυτός. Τους έβρισε και έφυγε. Τον πατέρα μου τον έκοψαν για οβάλ στις μπροστινές δισκόπλακες ενώ δν ίσχυε. Τις άλλαξε με άλλες που είχε και πέρασε τελικά στο όριο!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΚΤΕΟ loykas loykopoylos ΦΟΡΟΥΜ 73 17-10-19 22:45
Mr ΚΤΕΟ madvinegar ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 0 25-08-11 11:46
ΚΤΕΟ Nikos SUPPORT 8 05-01-07 16:05
Κτεο Χρηστος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 06-12-05 15:22

Page generated in 0,18163705 seconds (83,58% PHP - 16,42% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com