εγω ειμαι μεσα αλλα κατα τη γνωμη μου αυτες οι εποχες περασαν...
καποτε ημασταν πολλοι βρισκομασταν συχνα καναμε βολτες πιναμε καφεδες εκδρομες καργα....
μπορει να ημασταν πανω στην ταβλα μας... ξερω γω?
μπορει να ετυχε να βρεθουμε-μαζευτουμε-γνωριστουμε, τοτε εδω στο club οι πιο fun του της ιδεας του corollaclub...
και αυτο ειχε κρατησει... οσο ειχε κρατησει δεν εχει σημασια. περασαμε καλα και το ευχαριστηθηκαμε...
ας κρατησε λιγο...
τωρα οι πιο πολλοι εχουν χαθει αλλο διαβαζουν οποτε εχουμε εκδρομη αλλος οικογενεια κτλ κτλ..
φυσικα και γω δεν ειμαι οπως ημουν...
μπορει γιατι δε βρισκω αντικρυσμα....
και δεν μιλαω μονο για 101 αλλα για ολο το club που σχετικα ξαφνικα χαθηκε ο κοσμος σε σχεση με το οπως ημασταν πιο πολλοι πιο δεμενοι πιο εξοικειωμενοι ο ενας με τον αλλον κτλ κτλ...
μινιμουμ σε συναντηση ημασταν 40 ατομα. μινιμουμ...
που ειναι αυτα?
κανονιζαμε εκδρομη και δεν ρωτουσαμε ποιοι θα ερθουν γιατι ξεραμε οτι θα ειμαστε πιο πολλοι απο οτι περιμενουμε. και μετα απο λιγο καιρο παρακαλουσαμε να μας πουν ποιοι θα ερθουν εκδρομη για να κλεισω ταβερνα.... και απο τους δηλωθεντες τελικα ερχοντουσαν οι μισοι και αυτοι στο 90% ηταν admins και mods. αν αυτο δεν ειναι ελειψη ενδιαφεροντος τοτε τι ειναι?
δε βγαζω το τομαρι μου απ εξω. μπορει να ειχα την φαση μου οπως και ο καθενας εχει την φαση του... αλλα ημουν ειμαι και θα ειμαι εδω ομως...
παντα σε επικοινωνια και χαβαλε με ολους.
το καλο ειναι οτι απο το 2004 που ειμαι στο corollaclub εχω γνωρισει πολυ κοσμο και καλο κοσμο και διατηρω φιλικες σχεσεις με μελη να βγαινουμε να τρωμε να πινουμε οικογενειακα κτλ κτλ...
αυτα μενουν τουλαχιστον...
εισαι 25. οταν θα γινεις 35 σαν και μενα πιθανον να μην ασχολεισαι. μπορει να κορεστεις οπως απο οτι εχω καταλαβει επαθαν πολλοι...
εγω παντως νοιωθω 22 ετων
χρονο δεν εχω να κανω αυτα που θελω...
κανουμε εκδρομη στο σοφικο...
αν αυτη η εκδρομη γινοταν πριν 3 χρονια θα ημασταν 25 αυτοκινητα...
τελος παντων μου βγηκαν και τα παραειπα...
μπορει να φταινε οι εποχες... τι να πω...
θα δειξει... θελω να ξαναγινουμε οπως ημασταν. 2 χρονια ψαχνω να βρω τι εφταιξε...
μακαρι να γινει καποια προσπαθεια αλλα παλι θα δω... ελειψη ενδιαφεροντος...