Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
08-06-06, 15:02
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Για turbo σε Ε12 δυο ειναι οι λυσεις τωρα αν ειναι αξιοπιστες ενας θεος το ξέρει.Μαλιώρας sport team και DARAS DEVELOPMENT.Ο Μαλιώρας τυρμπιζει με πιεσεις 0.5 bar και χωρις ανοιγμα μοτερ τα € 3500 (παλιο περιοδικο).οΜαλιώρας υποδυναμη ειναι δυναμομετριμένα 172,2hp kai 23.8kg ροπή ενώ ο DARAS 190 άλογα απο οτι ξερω και αλαγή σε πιστονια και .......
08-06-06, 15:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
Για τον Μαλιώρα δεν ξέρω αλλα για τον DARA, πήγα και ρώτησα.0,3 bar χωρίς να μου εξηγεί τι θα μου κάνει στο μοτέρ παρα μόνο να μου επιμένει οτι θα έχω αρκετή ροπή. Και όσο για την τιμή... απλησίαστη! 7000 ευρώ μονο και μονο επειδή θα το τουρμπίσω στον DARA! Με τέτοια πίεση και 30% παραπάνω ιπποδύναμη φυσικό δεν είναι να έχω αξιοπιστία;
Re: Toyota corolla 2002 Turbo |
|
08-06-06, 16:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Re: Toyota corolla 2002 Turbo
Φίλε panosnet,αν θες άκουσέ με,άσε τις μετατροπές με τον κάθε "βελτιωτή" (συνεργεία είχαν όλοι,τώρα έχουν "βελτιωτικούς οίκους"-μη χέσω),πούλησε το αυτοκίνητο σου και τράβα αγόρασε ένα πραγματικό τούρμπο(με 18.000 βρίσκεις Colt,Ibiza) ή αν σου αρέσει τόσο το Κορόλλα,πάρε ένα μτχ.TS με την προϋπόθεση να είναι στην εγγύηση και ξεμπερδεύεις.Όλα τα υπόλοιπα είναι ρίσκο.
08-06-06, 16:15
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
ναι και μόλις το πάρει να αρχίσει να τον τρώει ο πισινός του, όπως και εμάς, πως θα σκαλίσει το ts.
Νόμιζω είναι αργά γιατί εχει ρίξει ηδη καποία λεφτά στο δικό του, είναι λάτρης και του turbo, οπότε καλα κάνει και το ψάχνει.
|
|
|
|
08-06-06, 23:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Αν παντως ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για να τουρμπίσεις το δικό σου γιατι δεν ψάχνεσαι καλυτερα για αλλαγη κινητηρα με έναν 1.3 απο GLANZA Turbo η έναν 2.0 3G-STE ? Απ οτι καταλαβαίνεις απο τις απαντησεις όλων μας ειναι καπως αρνητικες στο θέμα τουρμπο σε vvti. Κανεις δεν το εχει δοκιμάσει απο εδω μέσα, ξέρω σίγουρα οτι υπαρχει στην Αθηνα Ε12 1.4 Turbo γιατι το έχω δει αλλα μέχρι έκει. Λεπτομερειες δεν ξέρω καθολου οπως και το ποσο αξιόπιστο ειναι η που έγινε η δουλεια!
Τώρα όσο για ατμοσφαιρικές βελτιώσεις σου ειπα και πιο πριν οτι το καλυτερο που έχεις να κανεις ειναι να το υπερκυβίσεις. Best Value For Money. Αν βρεις και κανενα πιο αγριο εκκεντροφορο για το 1ΖΖΕ-FE η πιστόνια τα βαζεις και εχεις ενα βελτιωμένο υπερκυβισμενο! Απο εκει κ περα εσυ ξέρεις που να σταματησεις!
το μέλλον όμως?
|
09-06-06, 11:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
ναι και μόλις το πάρει να αρχίσει να τον τρώει ο πισινός του, όπως και εμάς, πως θα σκαλίσει το ts.
|
Δεν έχεις και άδικο..τελικά ο άνθρωπος είναι άπληστο&ανικανοποίητο ον!! Το αποφάσισες για εκκεντροφόρους τελικά? Άσε,εμένα ακόμα μέσα είναι(έκλεισε αισίως την 2η εβδομάδα)!!
|
|
09-06-06, 17:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Φιλε panos net αν το ονειρο σου ηταν να φτιαξεις το corolla που εχεις τωρα με turbo,θα συμφωνησω κι εγω με τα παιδια πιο πανω, αλλαξε μοτερ και πηγαινε σε λυσεις τυπου Glanza,3S-GTE,20V turbo, που με τα λεφτα που σου ειπε ο Δαρας ,μαζι με τοποθετηση θα πεζεις ανετα στα 300 αλογα με τα μοτερ αυτα,τωρα αν στο αιμα σου κυλα το αιμα του κοντρακια με τα λεφτα που θα δωσεις για να το κανεις turbo και την πωληση του παιρνεις μεχρι και sierra cosworth,η την φθηνη λυση ενα starlet GT που με κοστος 1500-2000 ευρω πηγαινεις στα 190 αλογα με Τ25 και πατας κοσμο που αν ειχες αλλο αυτοκινητο θα επρεπε να ριξεις πολλα λεφτα για να τα πατησεις.....ισως αυτο να ενοουσε ο suboy λεγοντας ''κοντραμαξο''!!!!!! εχουν φτιαχτει για να ρ α β ο υ ν κοσμο και αυτα και τα punto GT και τα crx και αλλα αρκετα γρηγορα αυτοκινητα που εβγαιναν απο το εργοστασιο τοσο ''σβελτα'' ,στην προκειμενη περιπτωση εγω ανεφερα τα πιο ''value for money'' για τον σκοπο αυτο,ελπιζω να σε βοηθησα λιγο οσον αφορα τον τροπο που βλεπω εγω τα πραγματα, η επιλογη ειναι δικη σου
|
10-06-06, 19:37
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Φίλε panos να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω. Έχω μια Ε111 sedan 1.4 vvt-i. Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν και κατέληξα σε αδιέδοξο. Όσα ειπώθηκαν εδω μέσα τα έχω σκεφτεί και πάντα κάπου σταματούσα γιατι κάτι με χάλαγε... Και σου εξηγώ:
Ξεκινάω με το δεδομένο ότι θέλω το αμάξι μου να είναι γρήγορο για να κοντραρόμαι στα φανάρια ή και αλλού με τους αλλούς ομοιδεάτες!
Οι σκέψεις που κάνω είναι οι εξής :
1) Θα το τουρμπίσω. Δε θα το κάνω τέρας αλλά θα έχει 160-180 άλογα. Σκέφτομαι όμως ότι αν το τουρμπίσω θα χάσω αξιοπιστία και θα πετάξω ένα σωρό λεφτά. Παρόλα αυτά το προσπερνώ...
2) Καποια στιγμή βρίσκομαι στην εθνική οδο και βλέπω τι όμορφα, γλυκά, αθόρυβα και οικονομικά πάει το αμαξάκι μου. Και έχει 135.000 χιλιόμετρα (όχι σαν το δικο σου που είναι καινούριο). Οπότε καταλάβαινω ότι αν το τουρμπίσω θα χάσω αυτή την ησυχία που ώρες ώρες είναι απαραίτητη (δεν θέλω και όλες τις ώρες να κάνουμε κόντρες)
3) Αφήνουμε το τούρμπισμα και πάμε σε αλλαγή μοτέρ. Θα βάλω τον 20V. Αλλά τότε θα πετάξω το μοτεράκι μου που ξέρω τι του έχω κάνει και θα βάλω ένα άλλο που δεν ξέρω την κατάστασή του. Και εκτός αυτού το άμαξι θα χάσει την αξία του. Τώρα το δίνω 7.000. Με αλλαγμένο μοτέρ ποιος θα το πάρει. Ίσως αν είχα 200.000 χιλιόμετρα ή αν είχα την Ε101 θα το έκανα, αλλά τώρα δεν το κάνω
4) Βρήκα το καλύτερο λέω, υπερκυβισμός! Αλλά πολλά δεν είναι τα 3000 για να κοντράρω τα Vts...?
5) Και εκεί που είμαι ανάμεσα στις παραπάνω σκέψεις, ένα βράδυ μου δίνει ένας φίλος το vts του και το κάνω γύρω στην 1 ώρα βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Και εκεί καταλάβαινω κάτι που δεν είχα σκεφτεί μέχρι τότε. Κοιτάω από τους καθρέπτες και βλέπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτοκίνητα να κάνουν σφήνες από πίσω μου για να μου κολλήσουν και να ανοίξω μαζί τους. Και διαπιστώνω ότι αντί να ψάχνω αμάξι να ανοίξω, οι άλλοι ψάχνουν εμένα! Οκ λέω, βρήκα τι θα κάνω, θα αγοράσω vts.
6) Αλλά από την άλλη, πολλά δεν είναι να δώσω 7-8000 για να πάρω ένα σκισμένο αμάξι που δεν κρατάει στις στροφές? Και αν το πάρω πώς θα συντηρώ δύο αμάξια? Έχουν ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας
7) Βρήκα το καλύτερο, θα αγοράσω καινούριο κοντράδικο αμάξι! Θα δώσω τα 8 που θα έδινα για το Vts, θα δώσω και το δικό μου, θα βάλω και 5000 δόσεις και θα πάρω ένα colt, fr, st. Αλλά από την άλλη βλάκεια δεν είναι δώσω 20.000 για να κάνω το κέφι μου και μάλιστα για ένα μικρό αμάξι?
8) και εκεί που σκέφτομαι όλα αυτά πάω στο βενζινάδικο και δίνω 45 ευρώ βενζίνη. Και ξενερώνω τελείως...
Που κατέληξα τελικά? Θα σου πω τη γνώμη μου αλλά αυτή είναι εντελώς υποκειμενική. Προφανώς όλοι εδω μέσα δεν είμαστε κοντράκιδες όπως είναι τα καλόπαιδα στο Need For Speed. Μας αρέσει να τρέχουμε αλλά το αμάξι μας είναι πρώτα από όλα εργαλείο. Αλλίως δεν θα έπαιρνες corrolla. Εγω προσωπικά έχω στιγμές που θέλω να πάω κάπου ήρεμα χωρις βουητά και κοπανήματα.
Να είσαι σίγουρος ότι όποια μετατροπή και αν κάνεις στο αμάξι είναι λεφτά που ποτέ δε θα πάρεις πίσω. Ούτε να το πουλήσεις θα μπορείς. Εγώ έχω καταλήξει ότι καλύτερο είναι να έχω το αμάξι μου σε νορμάλ κατάσταση, να καίει λίγο και είναι φιλικό.
Και με το γκάζι τι κάνουμε? Κατα τη γνώμη μου κάνε ένα από τα 2
1) Υπερκιβισμός σε κάποιον που το έχει ξανακάνει
2) Μεταχειρισμένο αμάξι, σχετικά φτηνό, πχ starlet gt
|
|
Re: Toyota corolla 2002 Turbo |
|
10-06-06, 20:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
τοτε ανεβασε σε μια ραμπα δυο τετοια να δεις τη διαφορα. εννοειται οτι δεν ειναι κανα uno να σε προσπερασει ο κινητηρας αλλα οτι γινει θελει προσοχη και ειπα στο φιλο να προσεξει τις λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα!!!!
|
Ευχαριστώ για την απάντηση!!!
Εσύ που το έχεις κάνει δηλαδή τι διαφορές είδες ανάμεσα στα δύο?
Εσύ που από 1.3 το έχεις κάνει να πάει σα TS έχεις παρατηρήσει λαμαρίνες να ξεκολλάν ή πρόσεξες τις λεπτομέρειες και δεν έχεις πρόβλημα...?
|
10-06-06, 20:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ωραίος ρε pavleoura. Ρε billl θέλω μια χάρη. Να μου στείλεις τα διαγράμματα των καλωδιώσεων του εγκεφάλου από το repair manual που έχεις!Οκ;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16520405 seconds (82,57% PHP - 17,43% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|