Σε συνεχεια απο αλλο τοπικ,μιας και μιλαμε εδω για διαφορες,καλα πιο ομορφο εξωτερικα ειναι το ασημοκαπακο,αλλα εσωτερικα το 'μαυρο' και αν σου παει διαφωνησε!Μοντελακι το δικο μου αφου ειναι πιο 'αδυνατο' σε σχεση με το 'παχος' το δικο σου(και για οποιον δεν καταλαβε μιλαω για το βαρος των μεταλλων).Παντως σοβαρα τωρα τα οποια προβληματα αξιοπιστιας,που μαστιζουν τα ασημοκαπακα οφειλονται και σε ενα μεγαλο ποσοστο στις μαζικες εισαγωγες τους,αφου εχουν φθασει και πολλα τετοια μοτερ με παρα πολλα χιλιομετρα,αρα λογικο να χρειαζονται την επισκευουλα τους.Τωρα στο ποιο ειναι πιο γρηγορο,σε μαμισιες καταστασεις,και ασε τα παραλληλα εγκεφαλακια εκτος,(με ενα κεφαλι εγω,με ενα και εσυ,που μου καταντησες Λερναια Υδρα) δεν τιθεται ζητημα.Παντως αν εχεις πετυχει τα νουμερακια, που ειχες αναφερει μια φορα ενταξει δυσκολα να σε περασει 'μαυροκαπακο' μιας που και οι ροπες σου ηταν στο θεο.Και απο κιβωτιο τι να παιζει;Εγω με τιποτα παντως δεν το ξεκινω σωστα.Απο σταση ολη την πρωτη μου την αφηνει κατω,οσες προσπαθειες και να εχω κανει.Παντα ρολαριστος για να εχω ελπιδες εστω και με βαρυτερα αυτοκινητα.
|