Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
05-12-06, 11:45
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
@pashalis
το μαυροκαπακο βγηκε με ξαρι και μαλιστα μερικες εκδοσεις με 6αρι και μπλοκε διαφορικό.
@carinaman
ΜΟΤΕΡ 20V Silvertop. Ροικη εξελιξη κεφαλης, νεοι εκκεντροφοροι(δεν ξερω τι, τους φοραγε οταν το πηρα εικαζω TOMS) αυξηση συμπιεσης, χταποδι. Δυναμικο ζυγισμα στροφαλου και ελαφρωμα, ελαφρυτερο βολαν. Διαχειρηση κινητηρα με αγραφο εγκεφαλο. Μπουζοκαλωδια TRD, Δισκοπλατο TRD, ψυγειο λαδιου greedy.
Μεταδοση εξαρι του g6 1,3 με μπλοκε
Στησιμο: KONI κιτρινα Eibach, αντιστρεπτικες TRD και συνεμπλοκ πολυουρεθανης, μπαρα θολων TRD, μπαρα ψαλιδιων και πισω μπαρα.
Φρενα celica gt4 285mm με χαραχτες δισκόπλακες μπροστα και τα levin πισω.
|
05-12-06, 18:08
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
g6 το μοτερ ηταν ηδη φτιαγμενω οταν το πηρες? αν οχι πες μας καμια λεπτομερια για τιμη και για αποδοση πια απο αυτα αξηζαν τον κοπο απο που τα πηρες .
βγαζη καρτα καυαεριων?
ποσα αλογα βγαζη το μοτερ σου αν το εχεις δυναμομετριση?
απο οτι εχεις καταλαβη δεν υπαρχουν πολυ που εχουν καποιες δοκιμασμενες λυσεις για την αυξηση ιπποδυναμης στα 20ν οποτε οι πληρωφοριες σου ειναι πολυτιμες
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
06-12-06, 16:59
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
g6 το μοτερ ηταν ηδη φτιαγμενω οταν το πηρες? αν οχι πες μας καμια λεπτομερια για τιμη και για αποδοση πια απο αυτα αξηζαν τον κοπο απο που τα πηρες .
βγαζη καρτα καυαεριων?
ποσα αλογα βγαζη το μοτερ σου αν το εχεις δυναμομετριση?
απο οτι εχεις καταλαβη δεν υπαρχουν πολυ που εχουν καποιες δοκιμασμενες λυσεις για την αυξηση ιπποδυναμης στα 20ν οποτε οι πληρωφοριες σου ειναι πολυτιμες
|
To μοτερ φοραγε μονο εκκεντοφορους οταν το αγορασα. Τα υπολοιπα τα εκανα εγω. Η επεξεργασια σε στροφαλο καπακι κλπ εγινε στην Αγγλια απο τον αδελφο μου που δουλεύει στην Cosworth. Αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο εχω καποιες ακρες να σου συστησω εδω στην Ελλαδα ρωτα με με pm. Και καρτα βγαζει και ΚΤΕΟ περναει ολα σχετικα εινα εδω που ζουμε μην ανησυχεις για τιποτα. Δυναμομετρηση ειχα εναβασει και πιο παλια αν ψαξεις θα τη βρεις τοτε ηταν στα 195,5 αλογα και 17,6 κιλα η ροπη. Σημερα είμαι στα 204 αλογα και 18,2 ροπη. Λογικα εχει λιγο ακομα περιθωριο, σαν 1,6 βεβαια γιατι αν υπερκυβισεις πας αλλου, αλλα γενικα ειμα ευχαριστημενος προς το παρον αν αργοτεα αφηνιασω παλι εδω ειμαστε.
|
06-12-06, 17:50
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
g6 παραλληλο ποιον εχεις και απο τις βελτιωσεις ποιες απο ολες ειχε τα καλυτερα αποτελεσματα ?το μοτερ χαμηλα πως δουλευη στρωτα εχει δυναμη η ψηλα ξυριζη και μονο .κοφτη ποσο εχεις ?ελατηρια βαλβιδων εχεις αλλαξη?
ελπιζω να μην στα ζαλιζω!!!
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
06-12-06, 18:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Διαχειρηση κινητηρα με αγραφο εγκεφαλο. Αυτό το έκανες εδώ ? πόσο βγήκε το κουστούμι? Τι μυαλό του βάλατε?
|
06-12-06, 22:38
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ναι ειναι βασικα καποια πραγματα.. Πχ πολλοι λιγοι ξερουν να κανουν σωστη ροικη στο καπακι.. Ειδικα στην Ελλαδα.. Οι εκκεντροφοροι τι διαρκεια εχουν? Ο αγραφος τι ειναι και ποιος τον προγραμματισε?(το βασικοτερο)
Απο καταναλωση πως πας? Εχεις μετρησει ποτε ετσι ενδεικτικα ενα 0-100 και 0-160?
|
|
|
|
07-12-06, 10:46
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Πληροφοριακα το καπακι του levin ειναι εντελως απαραδεκτο!!! από πλευρας ροής στην εισαγωγή. Σηκωνει πολυ δουλεια. Η εξαγωγή ειναι καλυτερη. Αξιζει τρελλατα λεφτά της!!!
Περι εκκεντροροφων σου ειπα τους φοραγε ηδη οποτε δεν ξερω πολλα. Περι καταναλωσης εχει αυξηθει οχι τραγικα ομως. Μετρημα ο-100 κλπ δεν εχω κανει απλα μπορω να πω οτι ειμαι μπροστα απο type-r με φιτρο και εξατμιση σχεδον μια καροτσα.
Περι εγκεφαλου ειναι αγραφος όπως σας είπα και ειναι της LINK. Αρχικη ρυθμιση ειχε γινει απο τον Ανδριανακη και την τελικη αφου αλλαξαν καποια πραγματα στην πορεία την εκανε ο αδελφος μου. Το προγραμμα το τσεκαρε και ο συνεργατης της LINK που επισκεφθηκε την Αθηνα και το βρηκε απλα ΟΚ χωρις να χρειαστει να παρεμβει καπου.
Το μοτερ δουλέυει καλα απο χαμηλα χωρις κομπιασματα και δισταγμους μετα τισ 4.000 ομως σκοτώνει Χτυπαει κοφτη χωρις να το καταλαβεις. Ο κοφτης ειναι στις 9.300. Ελατηρια βαλβιδων μπηκαν σκληροτερα δεν ξερω ομως τι καθαρισε ο αδελφος μου στην Αγγλια. Αν καποιος ενδειαφερετια μαθαινω και λεω.
|
07-12-06, 12:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Ρε παιδία αν ανοίξουμε το κεφαλάρι μετά χρειάζεται πλανιάρισμα για να ξανακλείσει? Το φοβάμαι έτσι να το κλείσω. Κάποιοι μου είπαν ότι δεν έχει και περιθώρια για πλανιάρισμα.
Φίλε g6 έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά και κατά τη γνώμη μου έχεις κάνει σημαντικές αλλαγές ώστε να φτάσεις σε αυτή την ιπποδύναμη.
δεν μας είπες πόσο περίπου στοίχισε ο εγκέφαλος και γενικότερα όλη η μετατροπή
|
07-12-06, 13:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Αν είναι ευκολο στείλε μου σε πμ το τηλ. του Ανδριανάκη.
|
07-12-06, 14:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
πολυ καλη δουλεια φιλε g6, πιστευω ολα τα λεφτα πρεπει να ειναι ο αγραφος αυτος εκανε την διαφορα πιστευω στην αυξηση της ιπποδυναμης ........το μαυρο παιρνει περισσοτερα αλογα και ροπη απο το ασημι?ποιο πιστευεις εσυ οτι ειναι το ποιο αξιοπιστο μετα απο βελτιωση του δικου σου μεγεθους?τι αλλο μπορει να παρει ο 20v για να φτασει τα 250hp?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16827798 seconds (79,88% PHP - 20,12% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|