Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
19-02-10, 19:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υπάρχουν φίλε μου. Παραθέτω και link.
http://www.camskill.co.uk/products.p...2b0s3322p48831
Αυτό είναι το ένα. Οι κωδικοί για τα μπροστά είναι 734060 και 734061. Παίρνεις ένα και ένα δηλαδή. Ο κωδικός για τα πίσω είναι 741070. Αυτά τα παίρνεις επί 2.
|
|
|
|
19-02-10, 22:25
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Άν δεν αισθάνθηκες την ανάγκη να το χαμηλώσεις μέχρι τώρα, μην το κάνεις, γιατί είναι πολύ αγχωτικό με δρόμους, ράμπες κτλ, ειδικά αν έχεις μπροστά σπόιλερ.
Καταλαβαίνω ότι τα ελατήρια κανονίζουν την ανεση. Επομένως δεν θα χάσεις και πολλά αν τα κρατήσεις και βάλεις κάποιο "σκληρώτερο" αμορτισερ όπως Bilstein sport. Συμφωνώ με το σχόλιο του papadodi.
Διαφορετικα, τα ΤΤΕ ελατήρια είναι 100% τα Eibach που στοιχίζουν πολύ λιγώτερο. Η Τoyota από ότι έχω καταλάβει βάζει αμορτισερ ΚΥΒ, τα βασικά. Ενδεχομένως να τα διακινούν και σε εξουσιοδοτημένα.
Να ρωτήσω κατι για τα KYB AGX. Στον κατάλογο της KYB στο ιντερνετ δεν βλέπω τα ρυθμιζόμενα AGX για Corolla E12. Όσοι τα βρήκατε ήταν σίγουρα για E12 ?
|
Ναι θα μου τη δώσει πολύ να κοπανάει γιατί είναι το καθημερινό μου αμάξι και ειλικρινά όπου και αν πηγαίνω όλο και έναν καρόδρομο θα πετύχω. Φοράω και μπροστινό σπόιλερ οπότε με το χαμήλωμα θα βρίσκω κιόλας.
Λέτε να κοιτάξω τα AGX? Υποθέτω δεν θα έχω πρόβλημα με τα μαμα ελατήρια.
Επίσης αν ήταν να αλλάξω στο συνδυασμό ελατήριο-αμορτισερ που φοράει η f/l μπορώ να τις πάρω από το εμπόριο? Γιατί η ΤΟΥΟΤΑ μου τα δίνει κοντά στο 1000ρικο
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
|
20-02-10, 13:24
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν έχει νόημα να αλλάξεις με f/l. Αν θυμάμαι καλά, ζήτημα να είχαν βάλει κάποιο σκληρότερο ελατήριο σε συνδυασμό με κατι πρόσθετο σαν 1-2 επιπλέον στροφες για διατήρηση της ίδιας άνεσης. Ούτε είχε χαμηλώσει 1mm (πληροφορία απο ΤΤΕ).
Με τα ίδια ελατήρια, εγώ θα έβαζα Bilstein sport γιατι μου φαίνεται πιο standard καλή λύση από οτιδήποτε ρυθμιζόμενα (απλά διαίσθηση).
|
20-02-10, 17:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Ναι θα μου τη δώσει πολύ να κοπανάει γιατί είναι το καθημερινό μου αμάξι και ειλικρινά όπου και αν πηγαίνω όλο και έναν καρόδρομο θα πετύχω. Φοράω και μπροστινό σπόιλερ οπότε με το χαμήλωμα θα βρίσκω κιόλας.
Λέτε να κοιτάξω τα AGX? Υποθέτω δεν θα έχω πρόβλημα με τα μαμα ελατήρια.
Επίσης αν ήταν να αλλάξω στο συνδυασμό ελατήριο-αμορτισερ που φοράει η f/l μπορώ να τις πάρω από το εμπόριο? Γιατί η ΤΟΥΟΤΑ μου τα δίνει κοντά στο 1000ρικο
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
|
για μενα βάλε agx.. εγω σε Ε11 g6 αυτα φοραω.. με Η&R .. ουτε κοπανανε ουτε τπτ... κ εχει πολυ καλο κράτημα.... Αλλα....για χαμηλωμα πανω απο 2,5 ποντους κοιτα στο blistein Β8 sprint...
|
20-02-10, 23:24
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σας ευχαριστώ όλους.
Θα κάνω αναζήτηση σε όλα αυτα που είπατε, θα βάλω κάτω τα οικονομικά μου και θα αποφασίσω.
|
21-02-10, 02:27
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
|
Έχεις δίκιο, δεν έβγαιναν σε μία μηχανη αναζήτησης αλλά τα έχει ο pdf κατάλογος 2009-2010 που κατέβασα. Δύο ερωτήσεις για όποιον ξέρει
(1) Για Corolla έχει και τα ULTRA-SR (κωδικοί μπροστά 334818 αριστερα, 334817 δεξια και 341816 πίσω). Αυτα η KYB τα αναφέρει σαν sport οδήγησης. Έχει βάλει κάποιος και γενικά υπάρχει κάποια ιδέα πως θα συγκρίνονται με τα AGX στην σκληρή τους ρύθμιση?
(2) Συμφέρει να τα αγοράσεις από camskill και όχι μέσω της Ελληνικής αγοράς και έχει κάποιος εμπειρία αγοράς απο camskill ?
|
21-02-10, 03:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Θα τα πάρω εγώ από camskill σύντομα...
|
18-03-10, 03:26
|
|
|
|
|
πριν λιγο καιρο αρχισα να ακουω ενα θορυβο,μετα απο ψαχιμο διαπιστωσα οτι ειχε προβλημα το μπροστα αριστερο top mount..
πριν μερικες μερες το αλλαξα με ενα γνησιο κ ολα οκ!!
τωρα ομως αρχησε παλι να κοπαναει κ να κανει θορυβο!!
τι μπορει να φταιει ρε γαμωτο????
φοραω bilstein χοντρομπούκαλα με ελατηρια h&r 4ποντα.
την εχω πανω απο εναμιση χρονο ομως,τι εγινε λοιπον στα καλα καθουμενα??
καμια ιδεα??
|
18-03-10, 17:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
.......έχει κάποιος εμπειρία αγοράς απο camskill ?
|
Εγώ έχω φέρει λάστιχα, καθώς και πολλοί γνωστοί μου... Όλα μια χαρά.
|
|
|
|
26-12-18, 22:29
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
πριν λιγο καιρο αρχισα να ακουω ενα θορυβο,μετα απο ψαχιμο διαπιστωσα οτι ειχε προβλημα το μπροστα αριστερο top mount..
πριν μερικες μερες το αλλαξα με ενα γνησιο κ ολα οκ!!
τωρα ομως αρχησε παλι να κοπαναει κ να κανει θορυβο!!
τι μπορει να φταιει ρε γαμωτο????
φοραω bilstein χοντρομπούκαλα με ελατηρια h&r 4ποντα.
την εχω πανω απο εναμιση χρονο ομως,τι εγινε λοιπον στα καλα καθουμενα??
καμια ιδεα??
|
Χρόνια Πολλά!
Έχω κάτι παρόμοιο με τον Mpesikos! Μετά μια καλή διαδρομή, αντιλήφθηκα κάτι γκουπ γκουπ στις συνηθισμένες ανωμαλίες των δρόμων που φαίνεται σαν να προέρχονται από την ανάρτηση μπροστά αριστερά. Έχω κι εγώ τα bilstein sport για καμια 10 χιλιάδες χλμ (με ελατήρια ΤΤΕ). Αλλά πριν μερικούς μήνες άλλαξα και φούσκες ημιαξονίου στη πλευρά εκείνη. Να είναι τo top mount ή τίποτα άλλο?
Mpesikos ή όποιος έτυχε με παρόμοιο σύμπτωμα, ας μας γράψει που ήταν το πρόβλημα. Ακατάλληλη εποχή για συνεργείο ... μάλλον θα πρέπει να το ακινητοποιήσω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17420506 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|