Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
30-03-10, 10:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ερωτηση.
Τα Mintex τα τακακια τα εχει βαλει κανενας? Ειναι καλα? Τα βρισκω αρκετα καλη τιμη απο ebay και σκεφτομαι στην επομενη αλλαγη να τα παραγγειλω απ'έξω.
Καλο φρεναρισμα? Τρωγονται γρηγορα? Σφυρανε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 30-03-10 στις 10:35.
|
30-03-10, 10:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ερωτηση. Μονο αποστατες δαγκανας θελει για τις Ε12 (για φρενα ΤS). Η δαγκανα απο το 1,6 ειναι ιδια με του 1,8; Και τακακια; Οσοι το εχουν κανει αλλαξαν μπρος πισω;
|
30-03-10, 10:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Για να βαλεις μπροστα φρενα απο TS θελεις τους δισκους και τους αποστατες. Οι δαγκανες και τα τακακια ειναι ιδια.
Για πισω ειναι πιο μανικι η δουλεια γιατι πρεπει να αλλαξεις ολο το ακρο απο TS...
Εγω εχω αλλαξει μονο τα μπροστα (που ειναι και πιο ευκολο) και ειναι υπεραρκετο πιστευω ακομα και τωρα που ειμαι 1.8
|
30-03-10, 10:47
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αν ο αριθμος πλαισιου ξεκιναει απο JTD τοτε ειναι japan. Αν ξεκιναει απο SB τοτε ειναι UK.
Τον αριθμο πλαισίου το αναγραφει και στην αδεια κυκλοφορίας.
|
Το τσεκαρα πηγα τωρα ανοιξα το καπο και το ειδα! το θεμα ειναι εχουν διαφορες τα τακακια Uk Κ Japan? Ολα ιδια δεν ειναι? τα ferodo premier παραγκειλα και με ρωταει αυτο
|
|
|
|
30-03-10, 14:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Για να βαλεις μπροστα φρενα απο TS θελεις τους δισκους και τους αποστατες. Οι δαγκανες και τα τακακια ειναι ιδια.
Για πισω ειναι πιο μανικι η δουλεια γιατι πρεπει να αλλαξεις ολο το ακρο απο TS...
Εγω εχω αλλαξει μονο τα μπροστα (που ειναι και πιο ευκολο) και ειναι υπεραρκετο πιστευω ακομα και τωρα που ειμαι 1.8
|
Και τα πίσω φρένα είναι εύκολο να τα αλλάξεις και να βάλεις από TS, το έχω κάνει εγώ. Χρειάζεσαι δίσκους και τα πιατέλα που έχουν οι δίσκοι δηλάδή τα προστατευτικά των δίσκων ας το πω γιατί εκεί πάνω είναι κολλημένες οι βάσεις για την δαγκάνα.
Μιχάλη βλέπεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά και με τα πίσω φρένα. Στο λέω γιατί κι εγώ φορούσα μόνο τα μπροστινά για κάποιο διάστημα και μόλις έβαλα και τα πίσω φάνηκε αμέσως η παραπάνω διαφορά.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
|
|
|
30-03-10, 15:52
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Ερωτηση.
Τα Mintex τα τακακια τα εχει βαλει κανενας? Ειναι καλα? Τα βρισκω αρκετα καλη τιμη απο ebay και σκεφτομαι στην επομενη αλλαγη να τα παραγγειλω απ'έξω.
Καλο φρεναρισμα? Τρωγονται γρηγορα? Σφυρανε?
|
Είχα βάλει Mintex σε αυτοκίνητο με τρυπητούς/χαραχτούς δίσκους Q&H και δεν μου άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις -τα τακάκια-.
Αρκετό βουητό στο φρενάρισμα (περισσότερο από αυτό που δικαιολογούν οι χαραγές των δίσκων), μείωση της αποτελεσματικότητας με την υπερθέρμανση -η οποία έρχεται γρήγορα-, και γενικά, δεν ήταν αυτό που περίμενα.
Στο ίδιο αυτοκίνητο -και με αντίστοιχο κόστος- τα Ferrodo Premier ήταν πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Κορυφαία -για έντονη χρήση και για τα δικά μου γούστα- είναι τα DS2500 της Ferrodo, και επίσης ακούγονται καλά λόγια για τα EBC Yellow Stuff, τα οποία θα είναι η επόμενη επιλογή μου, ώστε να τα δοκιμάσω και εγώ.
Πάνος.
ΥΓ: Πάντως, οι χαραχτοί Black Diamond δείχνουν την ποιότητά τους και από το αυξημένο βάρος τους, σε σχέση με τα ανακυκλωμένα scrap-ο-δισκόφρενα που κυκλοφορούν...
|
30-03-10, 16:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ευχαριστω πολύ Πέτρο και Πανο για τις πληροφορίες!
|
30-03-10, 20:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Καλησπερα παιδια.Εχω μια ερωτηση.Πριν 17000km περιπου αλλαξα τα πισω τακακια(μαρκα δεν θυμαμαι).Στην αρχη σφυριζαν,αλλα μετα σταματησαν για λιγο.Μετα απο καποιες χιλιαδες χιλιομετρα αρχισαν παλι να σφυριζουν.Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν σφυριζουν μονο οταν παταω φρενο,αλλα και καποιες φορες οταν το αμαξι κινειται κανονικα(κυριως οταν παω να αποφυγω λακουβες και κανω τιμονιες) αλλα δεν ακουγεται τοσο εντονα ο ηχος.Ξερετε τι μπορει να φταιει?
|
31-03-10, 00:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για πάνε κοίτα τα σε τι κατάσταση είναι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
|
31-03-10, 00:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Θα τα κοιταξω αυριο μαλλον,καθως θα παω να βαλω τις καινουργιες δισκοπλακες και τακακια που αγορασα...Υπαρχει περιπτωση να εχουν στραβωσει και οι πισω δισκοπλακες?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
626 |
27-06-23 09:55 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*101 |
160 |
19-11-08 23:51 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,17280006 seconds (81,66% PHP - 18,34% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|