Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
21-08-10, 00:38
|
banned
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ποιας χρονολογίας είναι το toyota σου?
|
21-08-10, 00:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Φεβρουάριος του 2007. Από τις τελευταίες Ε12.
|
21-08-10, 00:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δες μας είπες πόσο χρήματα σου στοίχισε κομπλέ η εγκατάσταση? και πόσο δηλώματα κτλ κτλ? αν και έχει άλλη τιμή στο ατμοσφαιρικό και άλλη σε turbo moter, έτσι μου είπαν όλοι!
|
21-08-10, 00:52
|
banned
|
|
|
|
Οκ.
Ελπίζω να σου κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα !!!
Όσο ψάχνω όλο και πιο πολλά παλαβά διαβάζω.
Κυρίως για πρόβλημα στη λίπανση των βαλβίδων, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή (γυρω στα 100,000km) να παίρνεις το καπάκι στο χέρι.
Στα 5ης γενιάς προβληματικές αντλίες που εάν είναι εκτός εγγήυσης κοστίζουν αρκετά...
Εδω έχει ένα ιταλικό forum αλλά είναι κουραστικο να το διαβάζεις ακόμα και με τη μετάφραση
http://www.omniauto.it/forum/index.php?showforum=103
Αν ξέρει κανείς ιταλικά, κάτι παραπάνω θα καταλάβει....
|
21-08-10, 01:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δες μας είπες πόσο χρήματα σου στοίχισε κομπλέ η εγκατάσταση? και πόσο δηλώματα κτλ κτλ? αν και έχει άλλη τιμή στο ατμοσφαιρικό και άλλη σε turbo moter, έτσι μου είπαν όλοι!
|
Νικηφόρε, το έχω γράψει στο θέμα για την 12άρα μου! 1450 ! Για το δήλωμα, σε δημόσιο ΚΤΕΟ, είναι 80, και αν σε κόψουνε, άλλα 20. Σε λίγο καιρό όμως, θα μπορείς να το δηλώνεις και σε ιδιωτικό. Για turbo κινητήρες δεν ξέρω, θα σε γελάσω.
Τώρα, σε αυτό που λέει ο Μάριος. Έβαλα ένα λαδωτήρα, μόνο και μόνο γι΄αυτό το λόγο. Να μην ξεραθούν οι βαλβίδες. Οπότε υπάρχει λύση και σε αυτό.
Στο link, είναι και όλη η αναφορά που έκανα για την μετατροπή μου.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=19563&page=8
|
21-08-10, 01:33
|
banned
|
|
|
|
Ευχαριστω agapiou.
Βλέπω αυτό το πρόβλημα με τη λίπανση έχει διάφορους τρόπους αντιμετώπισης.
Άλλος ψεκάζει λάδι, άλλος ένα ειδικό χημικό κλπ....
Να μας ενημερώνεις για οτι σου συμβαίνει με το υγραέριο να μαθαίνουμε !!
|
21-08-10, 01:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το μόνο που μου συμβαίνει είναι να βάζω 50 λίτρα και να πληρώνω 33 ευρώ! Τίποτα άλλο!
Πέρα από την πλάκα, είδα το αμάξι να είναι λίγο πιό ζωντανό!
|
21-08-10, 09:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για την λίπανση των βαλβίδων επειδή το έχω συζητήσει και με άλλους μου είπαν ότι αν μερικές φορές το δουλεύεις και με βενζίνη πχ 1 φορά την εβδομάδα για μερικά χλμ, αρκεί και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, εξάλου δε νομίζω ότι παντού έχει υγραέριο έτσι? τουλάχιστον όχι ακόμα. Πάντως το βρήκες σε πολύ καλή τιμή. Εμένα όπως είπα λόγω turbo μου λέγανε τρελές τιμές, αλλά και για ατμοσφαιρικά δεν άκουσα τιμή κάτω από 1800 ευρώ!
Επίσης κάποιος άλλος είπε ότι τα νέα ήδη υγραερίου είναι μαζί με κάποια άλλα συστατικά ας πούμε και έτσι δεν χρειάζεται κάποια λίπανση, δεν ξέρω όμως τι αληθεύει τελικά, ο καθένας λέει τα δικά του, καλύτερα με λαδιέρα αν και δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά φαντάζομαι θα είναι η ποιό σωστή και σίγουρη λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-08-10 στις 12:07.
|
21-08-10, 12:18
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Marios50
Στα 5ης γενιάς προβληματικές αντλίες που εάν είναι εκτός εγγήυσης κοστίζουν αρκετά...Αν ξέρει κανείς ιταλικά, κάτι παραπάνω θα καταλάβει....
|
Φίλε Μάριο για οποιαδήποτε απορία σου πάνω στο θέμα θα ήταν καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο τον " Fanis" όπως είπε κ ο Νίκος στο τηλέφωνο της υπογραφής του να σου πεί τα πάντα! Κ πληροφοριακά απλά για να το γνωρίζεις δεν υπάρχει 4ης κ 5ης αυτές οι ονομασίες είναι Made from Greece!
Το "4ης" είναι (Υγρού-Αερίου ψεκασμού)
Το "5ης" είναι (Υγρού ψεκασμού)
Μπορεί να στα πεί κ ο φάνης αυτά!
Φιλικά Ζήσης!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 21-08-10 στις 12:23.
|
21-08-10, 14:29
|
banned
|
|
|
|
Σ' ευχαριστω Ζηση. Τα γνωρίζω αυτά, απλά χρησιμοποιώ αυτές τις ονομασίες μιας και τις χρησιμοποιούν σχεδον όλοι.
Απ' ότι καταλαβαίνω το τοπίο ειναι ακόμα θολό, και η εμπειρία sto υγραέριο πολύ μικρή στη χώρα μας.
Αστο, καλύτερα βενζίνη και περικοπές στα δρομολόγια.... κι αμα πάνε καλά τα πράγματα να μαζέψουμε λεφτά για κανα diesel
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17961097 seconds (78,70% PHP - 21,30% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|