Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6
Φιλε μου οχι απλα εχω ασχοληθει αλλα εχω φαει τα νιατα μου με το αντικειμενο. Αρχικα φορουσα e-manage και στη συνεχεια περασα στη λυση του αγραφου για πιο ακραια πραγματα. Αρα ξερω πολυ καλα και τι λεω και πως το λεω. Στην προαναφελξη (πειρακια) δεν ειναι αναγκαιο να αναψει το check. Να σου πω επισης μια και αναφερθηκε πιο πριν το ονομα (μην κατηγορηθω πως διαφημιζω κιολας) οτι και ο Μοτις ετσι κανει, πρωτα φτιαχνει το προγραμμα στο δυναμομετρο και μετα επιβεβαιωνει και ψιλοδιορθωνει στο δρομο. Το street tuning ενδεικνειται για γιδοβοσκους ασχετους προγραμματιστες που θεωρουν τα δυναμομετρα μηχανηματα του διαβολου αφου δεν τα ξερουν. Ολα αυτα προς ενημερωση και χωρις καμια διαθεση παρξηγησης παντα. Αν θες επισης μπορεις σε αλλες σελιδες να βρεις λεπτομερειες για το αυτοκινητο μου και να συζητησουμε....
|
Επειδη εγω ειχα αναφερει για τον Μωττη λογω του οτι ρυθμισε το rx7 του κολλητου,απο οτι καταλαβα,ο ανθρωπος εχει φτιαξει μια τεραστια βαση δεδομενων απο τα μοτερ που εχει φτιαξει,τις κυριες παραμετρους τις εχει ετοιμες στο lap top,και αναλογως με το τι θες απο το αμαξι σου,κανει για τα "χοντρα" ρυθμισμα στο δρομο και για να παρει και το τελευταιο αλογο στο αμαξι το βαζει πανω στο δυναμομετρο....στην περιπτωση του κολλητου μου επειδη το αμαξι ειναι αθυριδωτο..και επειδη εχει αρκετες χιλιαδες χλμ και εγινε μονοτουρμπινο,φτιαξαν ενα προγραμμα οχι πολυ "επιθετικο",φτιαχτηκε οσο το δυνατο πιο ασφαλες με σχετικα πλουσια μειγματα,δεν θελαν να το πιεσουν στα ακρα το αμαξι,οποτε με καμια 30αρια πατηματα με ολες τις σχεσεις και ταχυτητες,το ρυθμισαν στο δρομο μονο και παρολα αυτα,το αμαξι εβγαλε πολυ καλες καμπυλες και νουμερα ιπποδυναμης/ροπης...Δεν αντιλεγω ομως οτι χρεαζεται και το δυναμομετρο!