Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
06-03-11, 01:25
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
για τον θορυβο που λες, η ΤΟΥΟΤΑ δινει στα επισημα οτι το μοτερ σου εχει λιγοτερο θορυβο και απο το 1.33 Ποσο σου βγηκε το corolli? γιατι αυτες οι καταναλωσεις αρχιζουν και μπαινουν σιγα σιγα στο μυαλο μου, η βαση μου ειναι η καστορια οποτε no problem, αν το πιεσεις μεχρι ποσο σου καιει?
|
ααααααα παω πασο αν και με το φιλτρο (Κ&Ν) θα τν παιρναω λιγο ισα ισα που σφυριζει το turbaki χαχαχαχααχαχ.12000 με 77000 χλμ γερμανιας εγω εδρα θηβα.πηγαινελα αθηνα 160χλμ γυρω στο 15ευρω αναλογα και το ποδι παντως σταθερα 170 χλμ το trip γραφει 6,3λιτρα.μν περιμενεις να δεις αστρονομικα ποσα σε σχεση με βενζινη μερα με νυχτα...
06-03-11, 09:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
για τον θορυβο που λες, η ΤΟΥΟΤΑ δινει στα επισημα οτι το μοτερ σου εχει λιγοτερο θορυβο και απο το 1.33 Ποσο σου βγηκε το corolli? γιατι αυτες οι καταναλωσεις αρχιζουν και μπαινουν σιγα σιγα στο μυαλο μου, η βαση μου ειναι η καστορια οποτε no problem, αν το πιεσεις μεχρι ποσο σου καιει?
|
αντι να αλλάξεις αμάξι και να πάρεις με πετρέλαιο γιατι να μην βαλεις υγραέριο σε αυτό που έχεις? και το αμάξι σου κρατάς να μην δινεις χρηματα για νεο, αλλά και ποιο οικονομικό θα είναι εφόσον το υγραέριο έχει την μιση τιμή του πετρελαιου (περίπου), ναι το ξερω πως το πετρελαιο καιει και λιγότερο αλλα και παλι ποιο οικονομικό ειναι με υγραέριο. Αν στην Καστοριά δεν έχει υγραέριο αλλά επιτρέπεται εκει το η πετρελαιοκίνηση πάω πάσο τοτε, στην Αθήνα το υγραέριο ειναι μονόδρομος πάντως!
|
|
|
|
06-03-11, 12:05
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
αντι να αλλάξεις αμάξι και να πάρεις με πετρέλαιο γιατι να μην βαλεις υγραέριο σε αυτό που έχεις? και το αμάξι σου κρατάς να μην δινεις χρηματα για νεο, αλλά και ποιο οικονομικό θα είναι εφόσον το υγραέριο έχει την μιση τιμή του πετρελαιου (περίπου), ναι το ξερω πως το πετρελαιο καιει και λιγότερο αλλα και παλι ποιο οικονομικό ειναι με υγραέριο. Αν στην Καστοριά δεν έχει υγραέριο αλλά επιτρέπεται εκει το η πετρελαιοκίνηση πάω πάσο τοτε, στην Αθήνα το υγραέριο ειναι μονόδρομος πάντως!
|
ετσι ειναι Νικιφορε, νομιζω υγραεριο δεν εχουμε ακομη(η' τουλαχιστον δεν ξερω κατι εγω), αλλα πετρελαια εχουμε αρκετα(κυκλοφορει κι ενα audi A5 3.0 TDI )...το G6ακι δεν το δινω, και καινουριο να παρω (λεμε τωρα) καλυτερα να το κρατησω χωρις πινακιδες παντως και τα μαμα 1.4 εχουν βγει αρκετα οικονομικα και με το 6αρι πατανε μια χαρα, αρκει να εχεις ελαφρυ ποδι...
|
06-03-11, 12:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
προς το παρον οσο δεν γινονται (ακόμα τουλάχιστον) σε μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχω οικονομικά προβλήματα δεν προχωρώ στην τοποθέτηση συστηματος υγραεριου, το πολύ πολυ να βάλω στην corolla το hi-low boost switch να παίζει και στο low (0.4 bar αντί 0.7 τώρα) και να δω διαφορά στην κατανάλωση, γιατί ξέρεις αν το έχεις και σκαει το πατας. Αν τώρα γινουν μειώσεις μισθών σε δωρα κτλ και πάει και η βενζίνη 2 ευρώ, τότε ναι με βλέπω για υγραέριο στην turborolla.
|
06-03-11, 14:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
Παράθεση:
ετσι ειναι Νικιφορε, νομιζω υγραεριο δεν εχουμε ακομη(η' τουλαχιστον δεν ξερω κατι εγω), αλλα πετρελαια εχουμε αρκετα(κυκλοφορει κι ενα audi A5 3.0 TDI )...το G6ακι δεν το δινω, και καινουριο να παρω (λεμε τωρα) καλυτερα να το κρατησω χωρις πινακιδες παντως και τα μαμα 1.4 εχουν βγει αρκετα οικονομικα και με το 6αρι πατανε μια χαρα, αρκει να εχεις ελαφρυ ποδι...
|
Έχει υγραέριο η Καστοριά, στο καινούργιο βενζινάδικο (ΕΧΟ μην κάνουμε και διαφήμιση) στους Αμπελόκηπους κοντά.
|
06-03-11, 17:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Για να βάλεις υγραέριο δεν χρειάζεται έγκριση απο το υπουργείο ; κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
06-03-11, 18:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
οχι έγκριση, απλά πας μετά και το δηλώνεις αφου περάσεις και ΚΤΕΟ πριν και στην αδεια σου εκτος από καυσιμο βενζινη λεει και υγραέριο! όμως αυτά τα θεματα εδώ έχουν αναλυθει ακριβώς : http://www.corollaclub.com/forums/sh...=14765&page=60
|
17-03-11, 18:28
|
banned
|
|
|
|
Ενα ωραίο συγκριτικό κατανάλωσης απο τους 4Τ
http://tiny.cc/cu1l6
Κώδικας:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=13&art_id=12673
|
26-04-11, 19:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Corolla E11 1.4 με 5άρι σασμάν....Φουλάρω Αθήνα πηγαίνω Καλαμάτα.Κάνω διαδρομή μέχρι Κορώνη και πίσω,γυρνάω Αθήνα και πριν την Ελευσίνα μπαίνω Αττική οδό για Λαμία..Στο σείριο(όπου μπαίνω να βάλω βενζίνη) το κοντέρ γράφει 635 χλμ και ο δείκτης της βενζίνης είναι στην γραμμή πριν το ''Ε''.Άρα έχω ακόμα σίγουρα 10 λίτρα στο ρεζερβουάρ..Αν για παράδειγμα η κατανάλωση από το σημείο εκείνο και μετά θα είναι 10L/100 άρα έχω σίγουρα ακόμα 100 χλμ να κάνω..Άρα θα έβγαζα περίπου 750 χλμ με ένα ρεζερβουάρ???Λίγο περίεργο δεν είναι???Έχει τύχει σε άλλον να βγάλει τόσα χλμ με ένα γέμισμα?
|
26-04-11, 20:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μέχρι τη μέση η βελόνα πέφτει αργά-αργά. Μετά αρχίζει και κατεβαίνει πιο γρήγορα.
Εγώ όταν ξεκινούσα από Δράμα για Αθήνα, φούλαρα μέχρι σταγόνα το τεπόζιτο. Η βελόνα πήγαινε πιο πάνω από την ένδειξη "1/1". Μετά από 160-170 χιλιόμετρα περίπου με 120 χλμ/ώρα, έπεφτε ακριβώς στο "1/1"...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17324305 seconds (79,82% PHP - 20,18% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|