Καλημερα παιδια!!!
Μετα απο μερικες μερες απουσιας , επεστρεψα! Τα τρεχαμετα δεν εχουν τελειωσει αλλα ειναι καπως καλυτερα!
Λοιπον στο θεμα μας τωρα! Καταρχην καλοριζικες σε ολα τα παιδια!!!! Βλεπω οτι δεν εχει γραψει κανεις εντυπωσεις , γι αυτο θα αρχισω εχω με τα σχολιακια μου.
Την μπαρα την εβαλα το περασμενο Σαββατο ( ειχα κατεβει στο σπιτι μου στο Αργος ) και το βραδακι εφυγα κατευθειαν για Αθηνα. Οι δοκιμες αρχισαν αμεσως στις στροφες στα Δερβενακια ( για οσους ξερουν ).
Οι δοκιμες συνεχιστηκαν ολη την εβδομαδα( πολυ βραδυ καθως πηγαινα για δουλεια) , στις στροφες που εχει ο δρομος που περναει κατω απο την γεφυρα της Κυμης( νομιζω Αγ. Κωνσταντινου).
Οι εντυωπσεις που μου αφησε ειναι παρα πολυ καλες. Το αμαξι καθως στριβεις , εχει πιο βαρυ τιμονι και στριβει πιο ομαλα. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι κατα την επαναφορα! Πρωτα οταν ερχοταν το αμαξι στα ισα του , εκανε ενα μικρο "παιξιμο" το αμορτισερ προς την μερια που επανεφερα το τιμονι. Τωρα δεν υπαρχει το παραμικρο!!!! Με το που φερνεις το τιμονι στα ισα του ,σταθεροποιηται κατευθειαν και συνεχιζεις!
Απλα θελω να σας πω για οσους δεν την εχουν δοκιμασει ακομα να μην ξεθαρεβονται παρα πολυ! Δεν εχουμε και ferrari....
Και απλα σκεφτητε οτι εμας εαν πεταξει μουτρα τωρα , ισως ειναι πιο δυσκολο να το επαναφερουμε.... Γι αυτο προσοχη!!!!!
Περιμενω και τα δικα σας σχολια!!!