Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 210
Ας βαλω και εγω με την σειρα μου μερικες φοτο....οι οποιες με ζορισαν λιγο αλλα με την βοηθεια και τις οδηγιες του Δημητρη (agapiou) εβγαλα ακρη....μερικες φοτο λοιπον κατα την διαρκεια του στησιματος και μερικες με τα μελη του club που κέρδισαν τα πολύ ωραία δωράκια....
Δύναμη Σεβασμού: 337
32Αυτοκίνητα νομίζω οτι είναι πολύ καλός αριθμός κ μπράβο σε όλα τα παλικάρια που ήρθανε για να κάνουμε κάτι όμορφο για το δικό μας Club! Εγώ με την σειρά μου να πώ πολλά πολλά μπράβο στον διοργανωτή όλων αυτόν τον "Fanis"κ τον ευχαριστούμε πολύ! Να ευχαριστήσω ακόμα τον "agapiou233" για την φιλοξενία του κ όλα οσα έκανε για μένα κ τον Μιχάλη κ δεν θα ξεχάσω το πόσο ωραία περάσαμε κ στο σπίτι(οχι πονηρες σκέψεις)αλλά κ στην φωτογράφησει κ του αξίζουν πολλά συνχαρητήρια! Τον "COROLLAKIAS MIXALHS" που με πήγε κ με έφερε σόο πίσω στο σπίτι μου κ για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμπειρία που έζησα! Να πω κ ένα ακόμα ευχαριστώ κ στον "mixalhs_23" κ για το φαγητό που ήταν πολύ καλό αλλά κ την κουβέντα που είχαμε! Τέλος χάρικα που γνώρησα αρκετά απο τα παιδιά του Club κ σχεδών με όλους είχαμε να πούμε κ απο κάτι κ μου είναι ακόμα στο μυαλό όλο αυτό που κάναμε κ να πούμε κ καλοτάξιδο κ το πανέμορφο Ts του "TmNemesis" κ καλά κ ασφαλή χλμ να έχει!
Τέλος να πούμε οτι τα παλικάρια απο το περιοδικό ήταν πραγματικά πολύ καλά κ μας κάνανε πολύ καλή δουλειά!
Υ.Γ Καλό είναι να να υπάρχουν κάποιες συμετοχές κ απο το AURIS CLUB κ να μην είναι πάντα 1
Θα βάλω κ μερικές φώτο αργότερα!
Δύναμη Σεβασμού: 242
Ετοιμασα και το βιντεο και το ανέβασα στο youtube.Οτι μπορουσα έβαλα και μαλιστα και σε ταχυτητα περα απο το κανονικο για να δειξω οσο πιο πολυ μπορουσα.Παντως θα ετοιμασω και αλλο καποια στιγμη. http://www.youtube.com/watch?v=KemzlAxEJGc