Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-05-07, 18:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βασικα πιστευω πως ο Ακης εχει συνη8ισει το κλωτσημα που κανει το δικο του μετα τις 3800 που λειτουργει το VVTI και γι αυτο του φαινεται ετσι. Εγω παλι ειχα την αισθηση οτι οδηγουσα 1800αρι! Η ροπη του ειναι εκει απο πολυ πιο χαμηλα οποτε στα ψηλα απλα ηδη υπαρχει και δεν σου κανει αισθηση!
το μέλλον όμως?
|
02-05-07, 19:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Το έχω οδηγήσει κι εγώ αλλά τον κινητήρα τον πνίγει πολύ το ηλεκτρικό γκάζι.......Γι'αυτό και ανεβάζει αργά από ένα σημείο και μετά.....Πατάς το γκάζι για να επιταχύνει κι άλλο αλλά η πεταλούδα του γκαζιού ανοίγει αργά.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
03-05-07, 10:23
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Άμα σου άρεσε ωρέ κοπέλι βάλτο στο μάτι να το χτυπήσεις απο το 2020 και μετά...είναι πολυ νωρίς ακόμα.
03-05-07, 12:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το Auris θα μου κινούσε την περιέργεια μόνο εάν έβγαινε τουρμπάτο η κομπρεσσοράτο μα αρκετά αλογάκια! Ετσι δεν με συγκινεί.......!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
03-05-07, 17:32
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
το σκέυτεται σοβαρά παιδια αυτό η μαμά Toyota να το βγάλει με άξονα πολαπλλών οπως το 2.2 D-4D και turbo ή kompressor κοντά στα 250 άλογα τέτοια πράγματα ακούγονται.για το 2009 ομως σύμφωνα με το DRIVE.
|
|
|
|
03-05-07, 19:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εμενα δυο πραγματα με χαλασανε.
Ο ημιακαμπτος και το ηλεκτρονικο γκαζι.Ειδικα το δευτερο.
Εγω θελω να παταω εγω το γκαζι και οχι το αυτοκινητο.Εγω θελω να παταω το γκαζι και να γουργουριζει, να ρουφαει αερα και να πεταει φουλ καυσιμο.Δεν θελω εναν αρρωστο διασωληνωμενο.Μου εχει τυχη ηλεκτρογκαζο να μην μπορει να ανεβει πεζοδρομιο.Ηταν ετοιμο να σβησει.Μιλαμε για ξευτιλα.Ειδικα οταν παρκαρει ηλεκτρογκαζο ειναι σαν να μουγκριζει αγελαδα.
Θα μου πεις, βρει Ηρακλη και τι θα κανεις οταν αλλαξεις αυτοκινητο; Ηλεκτρογκαζο δεν παιρνω με τιποτα παντος.
Να δειτε γλεντια που θα εχουμε οταν θα γινουν και τα τιμονια ηλεκτρονικα ελενχομενα.Δεν μιλαω ηλεκτρικη υποβοηθηση, αλλα το να μην υπαρχει μηχανικη συνδεση μεταξυ τιμονιου και τροχων.
Η mercedes δοκιμαζει ενα αναλογο συστημα πεδησης, οπου θα πατας το πενταλ και απλα θα μεταφερεις ηλεκτρικο σημα και το αυτοκινητο θα φρεναρει αναλογως.
Μιλαμε για πληρη αποκοπη απο ολες τις αισθησης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 03-05-07 στις 19:19.
|
03-05-07, 19:31
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Εγώ οδήγησα το Auris 1.6 με το ΜΜΤ πρόσφατα.Εντυπώσεις? Καλύτερη ποιότητα κύλισης,βελτιωμένο σε αίσθηση τιμόνι (εξακολουθεί να υπολείπεται του ανταγωνισμού),πολύ καλύτερη θέση οδήγησης.Στα μείον θα έβαζα κι εγώ τα φρένα κυρίως σε επίπεδο αίσθησης.Επίσης όσον αφορά το ΜΜΤ,στην πλήρως αυτόματη λειτουργία είναι πολύ αργό και το αυτοκίνητο "μουριάζει" σε κάθε αλλαγή ταχύτητας με τέρμα γκάζι.Στην ημιαυτόματη λειτουργία είναι καλύτερα τα πράγματα πάντως.Τέλος,δεν φαίνεται ότι έχει 124 άλογα αυτό το μοτέρ (παίζει μεγάλο ρόλο και το ΜΜΤ εδώ).
|
|
03-05-07, 19:46
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Εμενα δυο πραγματα με χαλασανε.
Ο ημιακαμπτος και το ηλεκτρονικο γκαζι.Ειδικα το δευτερο.
Εγω θελω να παταω εγω το γκαζι και οχι το αυτοκινητο.Εγω θελω να παταω το γκαζι και να γουργουριζει, να ρουφαει αερα και να πεταει φουλ καυσιμο.Δεν θελω εναν αρρωστο διασωληνωμενο.Μου εχει τυχη ηλεκτρογκαζο να μην μπορει να ανεβει πεζοδρομιο.Ηταν ετοιμο να σβησει.Μιλαμε για ξευτιλα.Ειδικα οταν παρκαρει ηλεκτρογκαζο ειναι σαν να μουγκριζει αγελαδα.
Θα μου πεις, βρει Ηρακλη και τι θα κανεις οταν αλλαξεις αυτοκινητο; Ηλεκτρογκαζο δεν παιρνω με τιποτα παντος.
Να δειτε γλεντια που θα εχουμε οταν θα γινουν και τα τιμονια ηλεκτρονικα ελενχομενα.Δεν μιλαω ηλεκτρικη υποβοηθηση, αλλα το να μην υπαρχει μηχανικη συνδεση μεταξυ τιμονιου και τροχων.
Η mercedes δοκιμαζει ενα αναλογο συστημα πεδησης, οπου θα πατας το πενταλ και απλα θα μεταφερεις ηλεκτρικο σημα και το αυτοκινητο θα φρεναρει αναλογως.
|
Δεν το έχεις καταλάβει αυτό φίλε Ηρακλη οτι ο οδηγός δε θα υπάρχει στο μέλλον και ουτε θα ευχαριστίεται αυτοκίνητο.
|
04-05-07, 10:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
|
Εμένα δεν με νοιάζει τόσο η αποκοπή από όλες τις αισθήσεις όσο ο φόβος μη γίνει κανενα βραχυκύκλωμα ή καεί καμία ασφάλεια και μετά μας βλέπω σε χαντάκια, γκρεμούς και αντίθετο ρεύμα είτε επειδή το τιμόνι νέκρωσε είτε επειδή το πενταλ του φρένου ξεράθηκε...
|
04-05-07, 10:30
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
το σκέυτεται σοβαρά παιδια αυτό η μαμά Toyota να το βγάλει με άξονα πολαπλλών οπως το 2.2 D-4D και turbo ή kompressor κοντά στα 250 άλογα τέτοια πράγματα ακούγονται.για το 2009 ομως σύμφωνα με το DRIVE.
|
"Κάλιο αργά παρά ποτέ" φίλε μου...
"Το γοργόν και χάρην έχει" το είπαν κάτι γερμανάκια και τώρα τρίβουν τα χέρια τους τα μαστόρια.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17611098 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|