Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: Ζαντολάστιχα |
|
15-12-05, 20:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ζαντολάστιχα
Μετά από καιρό είπα να μετρήσω τα νέα λάστιχα μου: ήταν περίπου 27 εμπρός και 25,5 πίσω. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί δεν ξέρω τί πίεση είχαν βάλει.
Αυτό που δεν αντέχεται είναι η επαγγελματική μιζέρια σε αυτή τη χώρα. Έβαλαν νέες βαλβίδες μόνο εμπρός και παλιές πίσω! Και δεν ήταν κανένας μικρομαγαζάτορας, αλλά οι εργάτες του περιφερειακού εισαγωγέα και μεγαλο-επιχειρηματία, που προφανώς δεν ευθύνεται. Και στο τέλος έδωσα και φιλοδώρημα!
|
15-10-07, 21:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Eπαναφέρω ένα παλιό θέμα που όμως αρκετά επικαιρο θα έλεγα!Μάλλον είναι καιρός να αλλάξω τα λαστιχάκια μου!Είμαι ανάμεσα σε ΤΟΥΟ Τ1R ,michelin pilot primacy και pilot exalto 2!Οι τιμές είναι αρκετά κοντά,οπότε δεν θα παίξει σχεδόν κανένα ρόλο στην απόφασή μου!ΤΟΥΟ 500 ευρώ,PRIMACY 520 και exalto 580!Κλείνω προς το ΤΟΥΟ μάλλον αλλά μου φαίνεται πως τα 500 ειναι πολλά!Εχει ψαχτεί κάποιος άλλος με τιμές?
|
15-10-07, 21:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
560 έβαλα τα Exalto Γιάννενα μάλλον μπορείς να πέσεις λιγάκι άμα ψαχτείς- παζαρέψεις εδώ Αθήνα. Το ίδιο ισχύει και για το 500 για τα ΤΟΥΟ. Ανάμεσα στα 2 σχεδόν δεν παρατήρησα διαφορές, έχω την αίσθηση πως το TOYO κρατάει λιιιγο καλύτερα στο στεγνο και το exalto είναι αρκετά πιο αθόρυβο.
|
15-10-07, 23:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
Στα πόσα χιλιόμετρα σου βγήκε off το toyo?Γενικά δεν τρέχω αλλα καμια φορά κάνω καμια ειδική στη ριτσώνα και αντε και καμία στην κάζα!ποιο έχει πιο μαλακά πλαινά?
|
|
|
|
16-10-07, 00:29
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
Eπαναφέρω ένα παλιό θέμα που όμως αρκετά επικαιρο θα έλεγα!Μάλλον είναι καιρός να αλλάξω τα λαστιχάκια μου!Είμαι ανάμεσα σε ΤΟΥΟ Τ1R ,michelin pilot primacy και pilot exalto 2!Οι τιμές είναι αρκετά κοντά,οπότε δεν θα παίξει σχεδόν κανένα ρόλο στην απόφασή μου!ΤΟΥΟ 500 ευρώ,PRIMACY 520 και exalto 580!Κλείνω προς το ΤΟΥΟ μάλλον αλλά μου φαίνεται πως τα 500 ειναι πολλά!Εχει ψαχτεί κάποιος άλλος με τιμές?
|
Μια και είσαι TSάκιας και εσύ, ρίξε μία ματιά και κατά Falken FK-452 μεριά.
Η τιμή τους είναι γύρω στα 500-520€ (τα 205/50/16) και είναι μια πολύ καλή λύση, ίσως καλύτερη και από άλλες "διάσημες" λύσεις, κερδίζοντας αισθητά και στο value-for-money.
Τα λάστιχα αυτά τα φοράω εδώ και 6 μήνες και 15000km και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά μόλις ζεσταθούν, είναι το κάτι άλλο...
Καλή τύχη στην επιλογή σου και καλοφόρετα!
Πάνος.
|
16-10-07, 00:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
Στα πόσα χιλιόμετρα σου βγήκε off το toyo?Γενικά δεν τρέχω αλλα καμια φορά κάνω καμια ειδική στη ριτσώνα και αντε και καμία στην κάζα!ποιο έχει πιο μαλακά πλαινά?
|
Βασικά και τα δύο έχουν μαλακά πλαϊνά... Τα ΤΟΥΟ ίσως λιγάκι περισσότερο.
Τα ΤΟΥΟ μου κράτησαν αρκετά καλά, τα άλλαξα στον 1 χρόνο περίπου (25.000km) βέβαια από νωρίτερα ήθελαν άλλαγμα, αλλά σε σχέση με όλα τα προηγούμενα που είχα κράτησαν παραπάνω! Η οδήγησή μου μόνο χαλαρή δεν χαρακτηρίζεται
PeterIoannou τα FALKEN που λες δεν βγαίνουν φθηνότερα από ΤΟΥΟ και ελάχιστα φθηνότερα από ΕΧΑLTO, οπότε θέμα value for money δεν τίθεται... Έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα πάντως.
|
|
Πρωτη αλλαγη ελαστικων, τι? |
|
16-10-07, 01:51
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Πρωτη αλλαγη ελαστικων, τι?
Το TS facelift κλεινει 3 χρονια οπου ναναι και δεν εχω αλλαξει λαστιχα απο την πρωτη μερα. Εχουν φαγωει και ηρθε η ωρα... Τι προτεινετε λοιπον? Να παω στα ιδια? (Michelen Pilot sport νομιζω φοραει?) Τιποτα αλλο? Επισης απο διασταση καποιοι που ρωτησα μου ειπαν αν παω σε 205 απο 195 που ειναι το default , τι λετε γι'αυτο?
Δε θα το παω στην πιστα το αυτοκινητο, και με ενδιαφερει να μην κοπαναει... οτι εχετε να προτεινετε ευπροσδεκτο!
|
|
|
|
16-10-07, 02:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Thrylos7
Το TS facelift κλεινει 3 χρονια οπου ναναι και δεν εχω αλλαξει λαστιχα απο την πρωτη μερα. Εχουν φαγωει και ηρθε η ωρα... Τι προτεινετε λοιπον? Να παω στα ιδια? (Michelen Pilot sport νομιζω φοραει?) Τιποτα αλλο? Επισης απο διασταση καποιοι που ρωτησα μου ειπαν αν παω σε 205 απο 195 που ειναι το default , τι λετε γι'αυτο?
Δε θα το παω στην πιστα το αυτοκινητο, και με ενδιαφερει να μην κοπαναει... οτι εχετε να προτεινετε ευπροσδεκτο!
|
Μετέφερα εδώ το ερώτημά σου δε χρειάζεται να ανοιχτεί καινούριο θέμα για λάστιχα. Αν διαβάσεις όλοι όσοι έχουν πάει από το 195/55 στο 205/50 μόνο θετικά έχουν να πουν για την αλλαγή αυτή. Επίσης πες μας και τι χρήση κάνεις στο αυτοκίνητο για να σου προτείνουμε και το αντίστοιχο λάστιχο. Δεν είναι καλό να βάλεις το ακριβότερο high performance ελαστικό στην περίπτωση που δεν κάνεις τέτοια χρήση
|
16-10-07, 05:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
εχουμε καμια εμπειρία απο maxxis?Εμφανισιακά το βλεπω πολύ καλό αν και μαλακό!Και έχω ακούσει καλά λόγια!400 ευρώ σε γνωστό!Τι λέτε?
|
16-10-07, 14:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Σωστη η μετακινηση, το ειδ ακαι εγω κατοπιν εορτης το thread :-( . Λοιπον η χρηση δεν ειναι σε καμια περιπτωση κοντρες/πιστα κλπ , ειναι κατα 90% απλη καθημερηνη χρηση και που και που το παταμε και λιγακι. Αφου αλλωστε φτασαμε 3 χρονια να περασουν για να αλλαξουμε τα εργοστασιακα....
Με τη λογικη οτι τα καλα performance parts ειναι και αρκετα ακριβοτερα και εχουν πιθανον μικροτερη διαρκεια ζωης (γρηγοροτερη φθορα) γενικα νομιζω πως θα ταιριαζε κατι λιγο καλυτερο απο το εργοστασιακο χωρις να επηρεαζεται πολυ αυτη η διαρκεια ζωης και η τιμη. Δε ξερω αν η παραπανω λογικη λειτουργει και στα λαστιχα βεβαια.
Παντως γεγονος ειναι οτι και τα ιδια να βαζαμε αφου 90% ειναι απλη χρηση του αυτοκινητου μεσα στην πολη μια χαρα θα ηταν, απλα για εκεινο το 10%, αμα κραταγε και λιγο καλυτερα χωρις ενα σκασμο λεφτα δε θα με χαλαγε, καπως ετσι το βλεπω...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17277598 seconds (81,48% PHP - 18,52% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|