Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Thrylos7
Το TS facelift κλεινει 3 χρονια οπου ναναι και δεν εχω αλλαξει λαστιχα απο την πρωτη μερα. Εχουν φαγωει και ηρθε η ωρα... Τι προτεινετε λοιπον? Να παω στα ιδια? (Michelen Pilot sport νομιζω φοραει?) Τιποτα αλλο? Επισης απο διασταση καποιοι που ρωτησα μου ειπαν αν παω σε 205 απο 195 που ειναι το default , τι λετε γι'αυτο?
Δε θα το παω στην πιστα το αυτοκινητο, και με ενδιαφερει να μην κοπαναει... οτι εχετε να προτεινετε ευπροσδεκτο!
|
Τουλάχιστον το δικό μου (2002) είχε τα Primacy από μαμά. Έβαλα Exalto 205/50 και ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος.... Τα έχω 2 χρόνια, γύρω στα 30.000χλμ. και είμαι σε φάση αλλαγής. Δεν τα ευχαριστήθηκα καθόλου (λυπόμουν τα 650 που έσκασα τότε και δεν τα άλλαξα νωρίτερα) και το αυτοκίνητο σκλήρυνε και δε μου άρεσαν στο δρόμο... Καμμία σχέση με τα προηγούμενα Exalto που είχα στο παλιό G6 μου και τα είχα λατρέψει.
Μου πρότειναν τα καινούρια Goodyear Excellence (570e, πολύ καινούρια!) ή τα Dunlop Sport 01 (400e, πολύ παλιά!) σε μαμά διάσταση. Δεν το λιώνω το αμάξι και θέλω κάτι μαλακό-να ζεσταίνεται, για μέσα στην πόλη... Bridgestone δε θέλω να τα ακούω...