Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-12-11, 22:49
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απο την στιγμή που κάποιοι έβαλαν το όνομά τους στις επιβεβαιωμένες συμμετοχές ΕΠΡΕΠΕ να βάλουν και τα λεφτά εντός της προθεσμίας...Αν αυτή έχει λήξει τότε όλοι όσοι δεν πλήρωσαν, ήταν πάρα πολύ λάθος. Ας περίμεναν να δουν πως θα πάνε τα οικονομικά τους και ας δήλωναν τελευταία στιγμή και αν γινόταν να συμμετάσχουν θα το έκαναν.
2-3 άτομα πήραν την ευθύνη τους ουσιαστικά και εκείνοι τους κρέμμασαν.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για τσέπες και λεφτά, το έλεγε καθαρα...Επιβεβαιωμένες συμμετοχές.
Βέβαια η προθεσμία λέει 22 οπότε δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι αύριο, αφού κάποιοι ίσως να τα έβαζαν αύριο.
Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον πιο υπεύθυνα αυτήν την φορά, γιατί είναι κρίμα, αφού το event αυτό θα ήταν από πολλές απόψεις πολύ μπροστα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-11, 23:05
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Φιλε μου TARZAN συγνωμη αλλα δεν με καλυπτει η απαντηση σου. Οταν ξεκινησε η σκεψη για το track day επρεπε να γινει η λιστα ωστε να δουμε το ενδιαφερον και αν ειμασταν μεσα σε ολο το σκεπτικο και οχι οτι ειναι 1000/100 σιγουρο οτι αυτος που εβαλε το ονομα του στην λιστα θα πηγαινε.
Το ξαναλεω δεν μπορει κανενας να κανει κουμαντο, να μπει στην τσεπη κανενος.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρία : 21-12-11 στις 23:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-11, 23:16
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N. Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου TARZAN συγνωμη αλλα δεν με καλυπτει η απαντηση σου. Οταν ξεκινησε η σκεψη για το track day επρεπε να γινει η λιστα ωστε να δουμε το ενδιαφερον και αν ειμασταν μεσα σε ολο το σκεπτικο και οχι οτι ειναι 1000/100 σιγουρο οτι αυτος που εβαλε το ονομα του στην λιστα θα πηγαινε.
Το ξαναλεω δεν μπορει κανενας να κανει κουμαντο, να μπει στην τσεπη κανενος.....
Σιγουρα έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά αν δεν κάνω λάθος η λίστα με τα ονόματα ήταν για επιβεβαιωμένες συμμετοχές αν δεν κάνω λάθος.
Αν ήταν απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος τότε το παίρνω πίσω το post μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-11, 00:11
Το avatar του χρήστη pavlos
pavlos Offline:

Μικρό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 223
pavlos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά πραγματικά κρίμα, οι καιροί είναι όντως δύσκολοι και όντως τα έξοδα είναι παραπάνω από 50 . Το θέμα είναι ότι το ξέραμε και είχε ανακοινωθεί αρκετό καιρό πριν τελικά πραγματοποιηθεί οπότε δεν πιστεύω πως όλοι περιμένανε τελευταία στιγμή να καταθέσουν τα χρήματα.. Όταν δηλώνεις υπεύθυνα και επώνυμα πως θα συμμετάσχεις στο event, σημαίνει πως τα έχεις σκεφτεί όλα δηλαδή: λάστιχα, βενζίνες, κόστος συμμετοχής και λοιπά ατομικά έξοδα.

Προσωπικά, θα ήταν η πρώτη φορά που θα λάμβανα μέρος σε κάποιο track day και λυπάμαι που δεν θα πραγματοποιηθεί..
Παλιά 22-12-11, 00:49
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η φράση που είπα στηρίζεται σε δύο σκέψεις μου. Και εξηγώ.
Πρώτον, καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, να σκεφτόμαστε και τα έξοδα, πριν πούμε το ναι, ότι είμαστε μέσα. 2 μήνες διορία δόθηκαν. Χωρίς να θέλω να χαλάσω τη καρδιά μου με κανέναν. Ότι έγινε έγινε.
Δεύτερον, και εκείνο που με ξενέρωσε πιό πολύ, είναι γιατί ξέρω περιπτώσεις ατόμων, που αντί να καταθέσουν τα λεφτά, πηγαίναν τα σκορπούσαν να μην πω που, και το έπαιζαν ιστορία μετά. Και πιο πολύ αναφέρομαι για ότι έχει υποθεί στη σελίδα του event στο facebook.
Και όπως σωστά είπατε, κουμάντο στη τσέπη μας, κανένας δε μπορεί να κάνει. Αλλά και εμείς από τη πλευρά μας, δε μπορούσαμε να το πάρουμε το ρίσκο, και με 1.000 ευρώ να συνεχίσουμε. Στα μισά λεφτά είμαστε. Καταλαβαίνω είναι δύσκολοι καιροί.
Κλείνοντας, να επαναλάβω ότι από αύριο κιόλας, θα προσπαθήσω να στείλω κάποια λεφτά πίσω. Ελπίζω μέχρι τη Παρασκευή να τα προλάβω. Και καταλαβαίνω επίσης, πως αυτοί που πλήρωσαν, από κάπου τα έκοψαν, για να πληρώσουν τη συμμετοχή. Γιορτές έχουμε, οπότε θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να γυρίσω τα λεφτά όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-11, 01:21
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Agapios θεωρω πως ολοι μας σκεφτηκαμε το συνολικο κοστος απο την αρχη, αλλα μια παροιμια λεει "μην υπολογιζεις χωρις τον ξενοδοχο..." Απο την αλλη δεν μπορουμε να ξερουμε τι προεκειψε σε καθεναν μας και δεν μπορεσε να τα πληρωσει. Αυτο το δυμηνο εχουν πεσει μαζι:
χαρατσια, τελη κυκλοφοριας, ασφαλιστρα αυτοκινητων κτλ, οποτε η δικη μου αποψη ειναι οτι απο την στιγμη που καποιοι ξεκινησαν να το διοργανωνουν θα επρεπε να ολοκληρωθει. Τι εννοω!!!

Οπως καποιοι διοργανωνουν αγωνες ταχυτητας οπως το site motorsport-spec. που τυγχανει να ειμαι μελος, οταν διοργανωσε το πρωτο trackday τους, αρχες του χρονου σιγουρα δεν ειχαν οσες συμμετοχες ειχαν δηλωσει και ομως εγινε.

Στους αγωνες dragster αυτοι που διοργανωνουν τον αγωνα βαζουν μια τιμη συμμετοχης και οσοι πιστοι προσελθετε... και οι αγωνες γινονται.

Με λιγα λογια σαν διοργανωτες εσεις του corolla club,celica club, starlet club.... θα επρεπε να το ειχατε προνοησει απο την αρχη αυτο το θεμα και να ειστε προετοιμασμενοι σε οποιαδηποτε δυσκολια ωστε να γινει το trackday, ακομη και αν επρεπε να βαλετε χορηγους ή και λεφτα απο την τσεπη σας.
Αυτη ειναι η αποψη μου και ειμαι ανοιχτος σε οποιοδηποτε ερωτημα.
Παλιά 22-12-11, 01:30
agapiou Offline:
Moderator

Στο θέμα των χορηγών που λες. Από τα 1.000 ευρώ τα 150 ήταν χορηγία. Και με άλλους που μιλήσαμε, βρήκαμε πόρτες κλειστές λόγω κρίσης, και το καταλαβαίνω.
Εγώ ο ίδιος έστειλα e-mail πριν 2 βδομάδες στην toyota στην Αθήνα, όχι μόνο για χορηγία αν ενδιαφέρονται, αλλά να διαθέσουν και κάποιο όχημα για safety car, για διαφήμιση της εταιρίας. Και όπως ήταν φυσικό, δεν με απάντησαν καν...
Τώρα για τα λεφτά από την τσέπη μας, το θεωρώ λίγο άτοπο.
Η πίστα μας ζήταγε 1.830. Εμείς μαζέψαμε 1.000. Τι θα έπρεπε να κάνω?
Προσωπικά πήγα 3 φορές Σέρρες με δικές μου βενζίνες. Ένα κάρο τηλέφωνα. Ένα κάρο καφέδες με τα παιδιά από το celica club, για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Χώρια το άγχος. Το οποίο φυσικά δε τελείωσε, αφού θα επιστρέψω τα λεφτά και όσους πρόλαβαν και έκανα κατάθεση.
Εμείς για το συμφέρον όλων πήγαμε να το κάνουμε. Αν ήταν ήξερα να πάω και μόνος, όπως σήμερα, που δεν είχε ψυχή στη πίστα.
Προς Θεού, δε θέλω να μαλώσω με κανέναν. Και επαναλαμβάνω ότι στη τσέπη κανενός δε μπορώ να μπω. Βάλτε και τα έξοδα τα δικά μας όμως, που εντέλλει δε θα γίνει το track day.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 22-12-11 στις 01:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-11, 09:36
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Κατ' αρχάς, μπράβο στα παιδιά, κυρίως στον agapiou και στον Alex-poli για το όλο τρέξιμο και την προσπάθειά τους να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πολύ σημαντικό event. Κρίμα που κατέληξε έτσι, γιατί θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγάλο...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N. Εμφάνιση μηνυμάτων
Με λιγα λογια σαν διοργανωτες εσεις του corolla club,celica club, starlet club.... θα επρεπε να το ειχατε προνοησει απο την αρχη αυτο το θεμα και να ειστε προετοιμασμενοι σε οποιαδηποτε δυσκολια ωστε να γινει το trackday, ακομη και αν επρεπε να βαλετε χορηγους ή και λεφτα απο την τσεπη σας.
Πριν απαντήσω σε αυτό, να σου πω Γιώργο ότι δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα μαζί σου, απλά για να μην παρεξηγιόμαστε. Αλλά αυτό που έγραψες είναι τελείως, μα τελείως άκυρο. Και το λέω αυτό γιατί με τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι δεν έχεις κατανοήσει το συγκεκριμένο event και το σκεπτικό αυτού. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη διοργάνωση ενός trackday ή ενός dragster αγώνα με το συγκεκριμένο event. Γιατί; Γιατί αυτοί που διοργανώνουν τα πρώτα που αναφέρεις έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο: το κέρδος. Είναι μία εμπορική δραστηριότητα από την οποία θα έχουν οικονομικό όφελος. Είναι μέρος της δουλειάς τους από την οποία βγάζουν τα προς το ζην. Εκεί λοιπόν έχουν κάνει τα κουμάντα τους, έχουν υπολογίσει τι θα βάλουν στη τσέπη από όλο αυτό και εάν θέλεις παίρνουν το ρίσκο και επενδύουν σε αυτό, βάζοντας λεφτά από την τσέπη τους με απώτερο σκοπό αυτά που θα ξαναμπούν στη τσέπη τους να είναι πολυυυυυυυύ περισσότερα. Και για να γίνει φυσικά αυτό, αυτά που θα πληρώσει κάποιος που θα συμμετάσχει θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που πραγματικά κοστίζει το όλο σκηνικό.

Το Time Attack Team TOYOTA είναι μία εκδήλωση με τελείως διαφορετική λογική. Πρέπει να αναφέρω ότι στοχεύει στη παρέα; Στοχεύει στη ικανοποίηση και την ευχαρίστηση των μελών των εμπλεκόμενων clubs; Στοχεύει στο απλά να βρεθούν μεταξύ τους φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι για να γίνουν γνωστοί; Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος για κανέναν. Αντιθέτως αυτοί που ασχολήθηκαν και έτρεξαν για αυτό, έβαλαν λεφτά από τη τσέπη τους και χρόνο από τη ζωή τους, τη στιγμή που όλοι εμείς οι υπόλοιποι καθόμασταν αναπαυτικά στους καναπέδες μας και περιμέναμε όλα να είναι έτοιμα στο "πιάτο". Το να απαιτούμε να βάλουν λεφτά από τη τσέπη τους (που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν 900 ευρώ περίπου), ελπίζοντας στην συμμετοχή των υπολοίπων από εμάς την τελευταία στιγμή (που ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση 50 ευρώ), νομίζω ότι είναι τουλάχιστον άδικο. Και μάλιστα τη στιγμή που η ιστορία έχει δείξει ότι οι περισσότεροι είναι θετικοί και "μέσα" στα λόγια αλλά στις πράξεις είναι αμέτοχοι. Αυτό έχει φανεί σε εκδηλώσεις που δεν απαιτούσαν καμία οικονομική συμμετοχή, πόσο μάλλον σε αυτή που υπήρχε και χρηματική υποχρέωση...

Να ξεκαθαρίσω τελειώνοντας ότι με τα παραπάνω δεν κάνω καμία μομφή σε όσους δεν έβαλαν χρήματα, είναι κατανοητή η οικονομική δυσκολία όλων, πιστέψτε με ότι εγώ είμαι ένας από αυτούς που τη βιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Απλά αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κομμάτι της δημοσίευσης του Γιώργου...
Παλιά 22-12-11, 09:57
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτό οτι πολλοί είναι μόνο στα λόγια και στο τέλος κάνουν πίσω δέν είναι η πρώτή φορά ρε ανδρέα
εγώ τώρα ας το πώ και ας είναι και μαλακία ..................
αν και δέν είμαι μέλος με κάρτα κ.τ.λ. (όπως παλιά)
εμείς από την αθήνα μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτή την εκδήλωση?
π.χ να βάζαμε απο 10 ε ο καθένας για μιά βοήθεια
εγώ είμαι ο πρώτος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-11, 11:08
agapiou Offline:
Moderator

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Απλά όπως έχουμε δει και παλαιότερα, πάντα όταν διοργανώνεται κάτι, στην αρχή είμαστε όλοι μέσα, και μετά σιγά σιγά μειωνόμαστε. Απλά στη προκειμένη περίπτωση, το φαινόμενο είναι πιο έντονο.
Για να μην παρεξηγηθώ, για 3η φορά θα πω ότι δε μπορώ να μπω στη τσέπη κανενός. Και δε μπορώ να ξέρω τα έξοδα του καθενός, όπως και λίγοι ξέρουν τα δικά μου έξοδα, τα προσωπικά δηλαδή, του τελευταίου μήνα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ - 1st Time Attack του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ sotoskap ΓΕΝΙΚΑ 5 11-09-12 21:29
Επιβεβαιωμένες (πληρωμένες) συμμετοχές για το TOYOTA TIME ATTACT Edessaios ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 6 06-01-12 05:17
Toyota Rally Team sotoskap WRC 5 25-06-11 21:09
Time attack στο Ρύσιο 4ages1 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 18-03-10 16:55

Page generated in 0,19259000 seconds (83,69% PHP - 16,31% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com