Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum
Παλιά 25-01-06, 14:41
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 371
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Για την επαρχία θα υπάρξει πολύ σύντομα σχετική ανακοίνωση. Σας παρακαλώ πολύ κάντε λίγο υπομονή. Δεν είναι δυνατόν να λυθούν όλα τα ζητήματα αμέσως.

Σας ευχαριστώ.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-01-06, 18:48
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε Euripides οι κάρτες πλέον βγαίνουν επιτόπου.Σου ζητώ συγνώμη εκ μέρους του club που καθηστερήσαμε αλλά δυστηχώς γράφτηκες μέσα σε περίοδο ανακατατάξεων.εγώ προσωπικά έκανα ότι μπορούσα.Επομένως για να επανορθώσω θα πρέπει απλά να έρθεις σε κάποια συνάντηση και να πάρεις επιτόπου την κάρτα σου.

Φιλικά Κών/νος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 13:55
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papathvas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ερώτηση:
για τα άτομα από την επαρχία πως θα εκμεταλευόμαστε τα πλεονεκτήματα από την κάρτα-συνδρομή;
π.χ.εγώ θα βρω κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη;;
Σχετικά με το κλείδωμα του forum, αυτο αν γίνει, θα γινει σε ενα τμήμα το forum. Δεν ξέρω τι θα περιλαμβάνει, αλλά φαντάζομαι οτι συμβαίνει και σε αλλά forums, απλά εμείς ως απλοί χρήστες δεν το ξέρουμε...
Σχετικά με τις συνδρομές και τα παιδια στην επαρχια, ώς υπεύθυνος Πάτρας, Γαλαξία και περιχώρων έχω να πώ τα εξής:
Σίγουρα προς το παρόν τα μέλη από την επαρχία δεν έχουν κανένα προφανή λόγο να πληρώσουν την συνδομή και να πάρουν την κάρτα. Οι περισσότεροι δεν υπάρχει περιπτωση να πάνε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα που στην πλειονότητα τους είναι στην Αθήνα. Υπάρχει όμως σχεδιασμός να οργανωθεί και η επάρχια, να οριστούν υπεύθυνοι, να υπάρξουν συμφωνίες και συνεργασίες με καταστηματά και σε άλλες πόλεις.
Εγώ πιστεύω οτι η συνδρομή και η κάρτα δεν είναι ή δεν πρέπει να είναι λόγω τον συνεργαζόμενων καταστημάτων.... Δεν πρέπει να την προμηθευόμαστε μόνο και μόνο για να πετύχουμε κάποιες καλύτερες τιμές. Πληρώνουμε μια συνδρομή επειδη θέλουμε να είμαστε μέλη ενος κυττάτου, ενος ζωντανου οργανισμου! Και σαν ζωντανός οργανισμός, το club μας εχει έξοδα: συντήρηση του site, συμμετοχή σε εκθέσεις, αγορά υλικών προώθησης, αυτοκόλλητα κτλ κτλ. Δυστυχώς όμως καλο το club, οι εκδρομές, οι συναντήσεις, αλλά όταν προκύπτουν έξοδα κάποιοι σφηρίζουν κλέφτικα!!!
Κάποιοι μπορεί να πουν οτι το μερικό έστω κλείδωμα του forum ειναι ενας έμμεσος εκβιασμός για να πλήρώσουμε συνδρομές... Μπορεί και να είναι!
Εγώ θα πω όμως οτι αν όλοι κάναμε αυτό που μας αναλογεί, δεν θα χρειαζόταν τιποτα να κλειδώσει και θα ειχαμε και περισσότερα προνόμια!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 15:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βαγγελάρα για μένα έκανες ίσως το πιο πετυχημένο σχόλιο σε αυτο το τόπικ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 16:20
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 285
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το να κλειδώσει ή οχι το forum είναι αποφαση του νομιμου συμβουλίου και μονο.

Εγω να πω οτι εφοσον τα πραγματα στην επαρχια ειναι ανοργάνωτα το κλείδωμα μαλλον ειναι ανουσιο προς το παρον. (Για γενικο κλειδωμα αναφερομαι). Γιατι εγω ας πουμε δεν θα ασχοληθω με το να παω στην Τραπεζα να καταθεσω λεφτα σε καποιο λογαριασμο ή να στειλω λεφτα καπου με καποιο τροπο... και με 10 τηλεφωνα στο τελος να εχω πληρωσει την συνδρομή μου για να μπω στο φορουμ.

Αν ημουν στην Αθηνα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να περασω μια παρασκευη...να πληρωσω και να γινω μελος . Ειναι απλα, οπως πρεπει να ειναι.

Και μιλαω μονο για το θεμα forum (γιατι καταλαβαίνω οτι υπάρχουν έξοδα) και όχι για προσφορες σε μαγαζια και τετοια.

Αν γινει καποιο βεβιασμένο γενικο κλείσιμο.... δεν θα υπάρχουν πολλα νεα μελοι πιστευω. και ειδικα απο την επαρχια.

Ολα τα παραπάνω με το σκεπτικό οτι το club δεν ειναι prive αλλα θέλει να ενώσει όλους τους κατόχους corolla που εχουν το μικροβιο της αυτοκίνησης και να τους κανει μια παρεα.

Sorry για την πολυλογια
Παλιά 26-01-06, 16:50
Slobo Offline:
Administrator

Συμφωνώ ότι όλοι περιμένουμε ανταποδοτικά οφέλη από την συμμετοχή μας στο κλαμπ με την συγκεκριμένη συνδρομή, αλλά ας μην ξεχνάμε το βασικότερο. Η συνδρομή αυτή πάνω από όλα έχει ως στόχο να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα του κλαμπ. Είμαστε ένα κλαμπ που δεν χρηματοδοτείται από κανέναν, αλλά παρόλα αυτά έχει έξοδα. Τα έξοδα αυτά πρέπει να καλυφθούν.

Όχι το κλείδωμα του Forum δεν είναι παγίδα εγγραφών. Θα ήταν αν κλείδωνε ολόκληρο και το μόνο που υπήρχε για τους μη εγγεγραμμένους ήταν μια σελίδα υποδοχής με μια και μοναδική ανακοίνωση σχετική με την αίτηση εγγραφής. Δεν συζητάμε όμως κάτι τέτοιο. Το κλείδωμα περιοχής του Forum έχει καθαρά διαχειριστικό και οργανωτικό χαρακτήρα για τα εγγεγραμμένα μέλη.

Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε ένα prive club. Την συνδρομή πρέπει πρώτα να την πληρώσουμε για να συνεισφέρουμε στη λειτουργία του club και μετά γιατί θα υπάρχει κλειδωμένη περιοχή, εκπτώσεις κλπ. Έτσι και αλλιώς αυτοί την στιγμή όσοι πληρώνουν ούτε σε κλειδωμένη περιοχή του forum μπαίνουν και μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν μπαίνουν ούτε καν στο internet. Το κάνουν όμως για να βοηθήσουν. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτός θα πρέπει να είναι και ο πρώτος λόγος για τον οποίο θα κάνει κάποιος εγγραφή. Για εμένα τουλάχιστον αυτός ήταν όταν γράφτηκα (πολύ πριν μπω στο 5μελες και πριν γίνω moderator).

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την ανάγκη δραστηριοποίησης. Περάσαμε όντως μια περίοδο μειωμένης σχετικά κινητικότητας, αυτό είναι αλήθεια. Τώρα όμως πάμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και πιστεύω ότι ήδη είμαστε σε καλό δρόμο. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή.

Φιλικά

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 17:04
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ημουν στην Αθηνα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να περασω μια παρασκευη...να πληρωσω και να γινω μελος . Ειναι απλα, οπως πρεπει να ειναι.
Σωστό αυτο που λές, αλλά πρέπει να βρεθει ενας τρόπος να πληρώνουν και τα παιδια απο την επαρχία γιατι αποτελούν ισότιμα μέλη του club! (το λέω και το τονίζω αυτο. Τα μέλη της επαρχιας δεν ειναι παιδια ενος κατώτερου Θεού).
Και ξαναλέω το εξής: Η ανάγκη για να πληρώσουμε τη συνδρομή μας δεν ειναι για να εχουμε εκπτωση σε 5 καταστήματα. Είναι για να μπορέσει να καλύψει τα λειτουργικα εξοδα της αυτή η παρεα που λέγεται corolla club. Και αυτά μας βαραίνουν όλους, είτε πάμε στις συναντήσεις είτε οχι, είτε ψωνίζουμε απο τα συνεργαζόμενα καταστήμαρα είτε όχι.
Και αν κάποιος νομίζει οτι όλα αυτά τα λέω επειδη είμαι Moderator και προωθώ τα "προϊόντα-συνδρομές", του απαντώ το εξής... Εγώ δεν εχω βάλει δεκάρα στην τσέπη μου, εχω πληρώσει τη συνδρομή μου και οτι κάνω το κάνω για την κ@υλα μου και για την παρέα που γνωρισα μέσα στο club και τους γουστάρω πάρα πολύ.

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 17:31
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαστε ένα κλαμπ που δεν χρηματοδοτείται από κανέναν, αλλά παρόλα αυτά έχει έξοδα. Τα έξοδα αυτά πρέπει να καλυφθούν.

Και έχω εγώ μια απορία. Γιατί δεν ζητάμε χρηματοδότηση από μια αντιπροσωπεία Τoyota; Έχουμε κάτι να χάσουμε; Ποιος δεν θα ήθελε να διαφημίζεται από το μόνο κλαμπ της Κορολλα στην Ελλάδα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 17:44
Slobo Offline:
Administrator

Αντωνη ίσως να γίνει και αυτό στο μέλλον. Προς το παρον πρέπει να διευθετηθούν άλλα ζητήματα πρώτα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-06, 17:44
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αντώνη εμείς δεν "διαφημίζουμε" καμιά αντιπροσωπεία. Την Ιαπωνική εταιρία ΤΟΥΟΤΑ "διαφημίζουμε" μέσω των κορόλλα μας.
Γιατί να δεχτεί λοιπόν η αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΟΣ (π.χ.) να μας σπονσοράρει? Θα πρέπει μετά να "διαφημίζεις" τον Μπαρμπούτσαλο και όχι την ΤΟΥΟΤΑ...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 22 10-09-24 15:21
Κλείδωμα-ξεκλείδωμα θυρών giannis-tour SUPPORT 21 09-01-14 19:58
Συναγερμός-κεντρικό κλείδωμα antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 02-05-13 17:42
Αυτόματο Κλείδωμα ΓΙΟΚ 3sgte SUPPORT 5 15-04-07 17:48
Κεντρικό Κλείδωμα JapanBoy TOYOTA COROLLA E 12 13 23-05-06 00:53

Page generated in 0,24605799 seconds (80,27% PHP - 19,73% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com