Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papathvas";p="
ερώτηση:
για τα άτομα από την επαρχία πως θα εκμεταλευόμαστε τα πλεονεκτήματα από την κάρτα-συνδρομή;
π.χ.εγώ θα βρω κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη;;
|
Σχετικά με το κλείδωμα του forum, αυτο αν γίνει, θα γινει σε ενα τμήμα το forum. Δεν ξέρω τι θα περιλαμβάνει, αλλά φαντάζομαι οτι συμβαίνει και σε αλλά forums, απλά εμείς ως απλοί χρήστες δεν το ξέρουμε...
Σχετικά με τις συνδρομές και τα παιδια στην επαρχια, ώς υπεύθυνος Πάτρας, Γαλαξία και περιχώρων έχω να πώ τα εξής:
Σίγουρα προς το παρόν τα μέλη από την επαρχία δεν έχουν κανένα προφανή λόγο να πληρώσουν την συνδομή και να πάρουν την κάρτα. Οι περισσότεροι δεν υπάρχει περιπτωση να πάνε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα που στην πλειονότητα τους είναι στην Αθήνα. Υπάρχει όμως σχεδιασμός να οργανωθεί και η επάρχια, να οριστούν υπεύθυνοι, να υπάρξουν συμφωνίες και συνεργασίες με καταστηματά και σε άλλες πόλεις.
Εγώ πιστεύω οτι η συνδρομή και η κάρτα δεν είναι ή δεν πρέπει να είναι λόγω τον συνεργαζόμενων καταστημάτων.... Δεν πρέπει να την προμηθευόμαστε μόνο και μόνο για να πετύχουμε κάποιες καλύτερες τιμές. Πληρώνουμε μια συνδρομή επειδη θέλουμε να είμαστε μέλη ενος κυττάτου, ενος ζωντανου οργανισμου! Και σαν ζωντανός οργανισμός, το club μας εχει έξοδα: συντήρηση του site, συμμετοχή σε εκθέσεις, αγορά υλικών προώθησης, αυτοκόλλητα κτλ κτλ. Δυστυχώς όμως καλο το club, οι εκδρομές, οι συναντήσεις, αλλά όταν προκύπτουν έξοδα κάποιοι σφηρίζουν κλέφτικα!!!
Κάποιοι μπορεί να πουν οτι το μερικό έστω κλείδωμα του forum ειναι ενας έμμεσος εκβιασμός για να πλήρώσουμε συνδρομές... Μπορεί και να είναι!
Εγώ θα πω όμως οτι αν όλοι κάναμε αυτό που μας αναλογεί, δεν θα χρειαζόταν τιποτα να κλειδώσει και θα ειχαμε και περισσότερα προνόμια!