νικο(2579) οχι δεν εχω τιποτα αλλο. το παραμικρο σε θεμα βελτιωση ιπποδυναμης. ας νομιζουν οτι ειμαι 142αλογα. με συμφερει. δημητρη κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος. τσαι? δεν γεννηθηκε ακομα μαυροκαπακο να με περασει μια καροτσα. χεχεχχεχεχε
νικο τι να κανω? δεν κουμπωσε η ρημαδα η δευτερη.νικο στο ποταμι με τοση ευθεια που ησουν? βαρεθηκα να περιμενω ρε
. λες να χαθουμε? θα τα δουμε και θα τα αναλυσουμε ολα.δεν παρεξηγουμαι με τιποτα μην ανυσηχεις. παντως δηλωνω οτι αν χασω εστω μια καροτσα απο οποιοδηποτε μαυρο παει να πει οτι το μοτερ μου ειναι αχρηστο. δημητρη κατεβα ρε συ. εχω φερει φρεσκο τσαι βουνου απο τον κιθαιρωνα. τσαμπα θα το πιεις ρε. δε θα πληρωσεις. 8400 λεει οτι ανεβαζει του νικου. παει η δευτερη του 120 ενω εμενα 7800 παει 110. λες να εχουμε ιδια σασμαν? βασιλη ψαχνω ενα λεβιε μαμα απο 101 οτι κυβικα και να ναι ειναι ιδια. απλα το ιδιο μπορω να το κανω short shifter και μαλιστα καλυτερο απο του εμποριου. η τουοτα το πουλαει ολο μαζι , μαζι με την πλαστικια βαση που καθεται και κοστιζει 155 ευρω!!!
επομενο θυμα ο φιλος γιαννης με τα 157? γιαννη που εισαι?
παντως παιδες μια καλη μοντιφα ειναι αυτο που ειπα στο νικο. να ξεγελασουμε τον εγκεφαλο και να νομιζει οτι ειναι κρυο το μοτερ ετσι ωστε να πεταει πιο πολυ βενζινα μεσα. το ειχαμε ξανακουβεντιασει αυτο με μια απλη ασφαλεια γινεται. καποτε την πουλουσαν και στο
www.fleamarket.gr εχω παρατηρησει οτι οταν η θερμοκρασια ειναι μισο χιλιοστο κατω απο τη μεση το μοτερ ξυριζει και θεριζει.οδηγικα βλεπω 2-3 αλογα αερα πατερα και γενικα πολυ πιο προυθμο για κοντρα. και μοιλις παει στη μεση στην κανονικη λειτουργια του δηλαδη ομαλοποιουντε ολα. πρεπει να το κανουμε ετσι ωστε παντα να νομιζει ο εγκεφαλος οτι η στανταρ θερμοκρασια ειναι μισο με ενα χιλιοστο κατω απο τη μεση. οι ηλεκτρονικοι εδω μεσα ας πουν τη γνωμη τους. μαλιστα βαζω τ αμαξι μου για πειραματοζωο tongue
τελικα τα τουρμπατα 1.3τ γιατι δεν μιλανε οταν ειμαι διπλα τους? ολο κουβεντα αλαζουν πχ chris
χαχαχαχα
εδω δεν φοβομαστε τα 1.6τ και ας με περνανε. ε slobo? xexexexe