Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p="
@ Δημήτρη Δέδε:
Έτσι από περιέργεια...που το είδες αυτό το δελτίο τύπου που έβγαλε η Auto Ergonomics; Το έχεις σε φυλλάδιο ή στο site τους;
Φίλε ASTAKOS.
Ένας γνωστός μου, κάτοχος EVO έχει κάνει τις αναβαθμίσεις στην AUTOERGONOMICS και με ενημέρωσε ότι εκδίδουν περιοδικό με όλα τα νέα τους και τη δουλειά τους.
Πήρα τηλέφωνο στην AUTOERGONOMICS και μου το έστειλαν στο σπίτι.
Ειναι περιοδικό που ονομάζεται SHARKNET, διανέμεται δωρεάν. Διαθέτει αισίως 76 σελίδες και ωφείλω να ομολογήσω οτι δίνει εξαιρετικές πληροφορίες βελτίωσης με άρτια τεχνικά κείμενα και πολύ όμορφο φωτογραφικό υλικό. αναλύουν τα πάντα και αναφέρουν τη πηγή και τύπο κάθε υλικού που χρησιμοποιούν.
Αποπνέει επαγγελματισμό και σοβαρότητα και είναι πολύ καλύτερο από περιοδικά βελτίωσης που βρίσκεις στα περίπτερα...
Εάν θέλεις να σου στείλω ένα φωτοαντίγραφο για να έχεις προσωπική άποψη.
Χαιρετισμούς
Δημήτρης Δέδες.
P.S Με τρόμαξες μ'αυτό που έγραψες για το UNICHIP !!!! Μη κάνω τη κίνηση και τρέχω μετά !! Αλήθεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω το SUPER FILTER HKS instead of BLITZ Air Intake ?? Επιβεβαιωμένο ??
|
Το SharkNet μου το στέλνουν κι εμένα. Δεν αναφέρει πουθενά το δελτίο τύπου που λες...ή είμαι τόσο μα τόσο στραβός και δεν το βλέπω;
Αν μιλάς για το TS που έχει στην σελίδα 57, το αμάξι αυτό είναι του Νεκτάριου και τα έχουν ωραιοποιήσει τόσο πολύ τα πράγματα με φανφάρες και ανακρίβειες που πραγματικά ακούγεται δελεαστικό!
Μην τσιμπάς δημήτρη...φαντάσου ότι πήρα τηλέφωνο τον νεκτάριο, του το έστειλα και με mail το άρθρο, το κουβεντιάζαμε και είχαμε πεθάνει στα γέλια!
Για το unichip μην τρομάζεις...όπως σου είπα έχει μπει σε ένα άλλο TS (νεκτάριος) και σε 2 celica TS και παίζει άψογα! Επίσης άψογα παίζει και σε όσα αγγλικά TS έχει εγκατασταθεί!! Στο λέω με κάθε σοβαρότητα!
Απλά, επειδή είμαι γνωστός καντέμης στο χώρο του tuning, έτυχε να μου κάνει αυτό το πράγμα. Και για να καταλάβεις τι εννοώ...όταν είναι πολύ κρύο το αμάξι (δηλαδή το έχω παρκαρισμένο για κανά 3ωρο-4ωρο) στην πρώτη μιζιά σβήνει και παίρνει μπρος στην δεύτερη. Όπως σου είπα είναι θέμα χρόνου να το λύσουμε το πρόβλημα...απλά τώρα με τις γιορτές είχαν κλείσει και τα κεντρικά της Dastek που στείλαμε mail αλλά έλειπε και ο Θέμης.
Για το θέμα του HKS εννοώ το panel φίλτρο της HKS που μπαίνει στον παπά. Δεν εννοώ το μανιτάρι της HKS. Αν είναι να βάλεις χοάνη τότε 100% πήγαινε στην Blitz!
Αυτά...ότι άλλο θες εδώ είμαστε!