Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-01-05, 18:59
vaggelis Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
astakos.....μπορει την δισφορα να την κανει η ταπα του ψυγειου
Παλιά 03-01-05, 21:41
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τη διαφορά την κάνουν τα 3000 ευρώ παραπάνω ρε! Να μην πω τα πόδια σας που τρέχουν από την τιμή και την κλεψιά!
Παλιά 04-01-05, 12:40
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@ Δημήτρη Δέδε:

Έτσι από περιέργεια...που το είδες αυτό το δελτίο τύπου που έβγαλε η Auto Ergonomics; Το έχεις σε φυλλάδιο ή στο site τους;

Thanx!
Παλιά 04-01-05, 12:46
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαλή Χρονιά σε όλους με γρήγορα και ασφαλή χιλιόμετρα!Θέλω να μου πει κάποιος αν δουλέυει καλά το QUICK SHIFTER της ΤΤΕ
Παλιά 04-01-05, 13:00
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μια χαρα δουλευει
Παλιά 04-01-05, 15:02
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Yπάρχει κάποιος που να ξέρει που θα βρώ κάποιο site που θα μάθω για TURBO KIT για TS?
Παλιά 04-01-05, 16:08
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: TS FORUM 2

@ Δημήτρη Δέδε:

Έτσι από περιέργεια...που το είδες αυτό το δελτίο τύπου που έβγαλε η Auto Ergonomics; Το έχεις σε φυλλάδιο ή στο site τους;

Φίλε ASTAKOS.

Ένας γνωστός μου, κάτοχος EVO έχει κάνει τις αναβαθμίσεις στην AUTOERGONOMICS και με ενημέρωσε ότι εκδίδουν περιοδικό με όλα τα νέα τους και τη δουλειά τους.
Πήρα τηλέφωνο στην AUTOERGONOMICS και μου το έστειλαν στο σπίτι.
Ειναι περιοδικό που ονομάζεται SHARKNET, διανέμεται δωρεάν. Διαθέτει αισίως 76 σελίδες και ωφείλω να ομολογήσω οτι δίνει εξαιρετικές πληροφορίες βελτίωσης με άρτια τεχνικά κείμενα και πολύ όμορφο φωτογραφικό υλικό. αναλύουν τα πάντα και αναφέρουν τη πηγή και τύπο κάθε υλικού που χρησιμοποιούν.
Αποπνέει επαγγελματισμό και σοβαρότητα και είναι πολύ καλύτερο από περιοδικά βελτίωσης που βρίσκεις στα περίπτερα...
Εάν θέλεις να σου στείλω ένα φωτοαντίγραφο για να έχεις προσωπική άποψη.

Χαιρετισμούς

Δημήτρης Δέδες.

P.S Με τρόμαξες μ'αυτό που έγραψες για το UNICHIP !!!! Μη κάνω τη κίνηση και τρέχω μετά !! Αλήθεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω το SUPER FILTER HKS instead of BLITZ Air Intake ?? Επιβεβαιωμένο ??
Παλιά 04-01-05, 16:13
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Απάντηση για S.NIKOLOPOULOS

Από φίλους Γερμανούς, το καλύτερο site για [acronym:1339728ad5="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:1339728ad5] TS compressot Kit είναι το

http://www.bemani.ch

Μπές στα Γερμανικά και πήγαινε TOYOTA -> [acronym:1339728ad5="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:1339728ad5]
Παλιά 04-01-05, 16:21
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Yπάρχει κάποιος που να ξέρει που θα βρώ κάποιο site που θα μάθω για TURBO KIT για TS?
Turbo kit λίγο χλωμό...kompressor kit ναι! Της Blitz ή της TTE!

Για την Blitz δες στο takakaira

Επίσης μπορείς να δεις και στο site της fensport, το αμάξι του Justin`s CELICA ZZT231 TRD M. Ξέρω ότι στην αγγλία το έβαλαν και έπαιξε σε CTS, γύρω στα 260-270 άλογα αλλά νομίζω ότι θέλει να ρίξεις συμπίεση.

Πληροφορίες για της TTE θα πάρεις από εδώ. Από ότι έχω ακούσει η TTE δεν θα το βγάλει το kit αυτό σαν bolt-on αλλά θα το δίνει κατόπιν παραγγελίας σε καινούργιο-facelifted TS. Αλλά δεν είμαι σίγουρος...στείλε τους ένα mail στο florian.bachus@toyota-f1.com να σου πουν...!

Υπάρχει βέβαια και ένα kompressor kit από τον Bemani...κάνεις κλικ στο Toyota και μετά στο Toyota Corolla TS kompressor. Είναι ελβετικό το site οπότε οι τιμές είναι σε ελβετικά φράγκα (chf).

Πάντως γενικά από ότι έχω κοιτάξει δεν αναφέρεται από κανένα αυτό το kit...δεν ξέρω ποιοί και πως το έχουν βάλει ούτε αν είναι αξιόπιστο.
Παλιά 04-01-05, 16:38
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
@ Δημήτρη Δέδε:

Φίλε ASTAKOS.

Ένας γνωστός μου, κάτοχος EVO έχει κάνει τις αναβαθμίσεις στην AUTOERGONOMICS και με ενημέρωσε ότι εκδίδουν περιοδικό με όλα τα νέα τους και τη δουλειά τους.
Πήρα τηλέφωνο στην AUTOERGONOMICS και μου το έστειλαν στο σπίτι.
Ειναι περιοδικό που ονομάζεται SHARKNET, διανέμεται δωρεάν. Διαθέτει αισίως 76 σελίδες και ωφείλω να ομολογήσω οτι δίνει εξαιρετικές πληροφορίες βελτίωσης με άρτια τεχνικά κείμενα και πολύ όμορφο φωτογραφικό υλικό. αναλύουν τα πάντα και αναφέρουν τη πηγή και τύπο κάθε υλικού που χρησιμοποιούν.
Αποπνέει επαγγελματισμό και σοβαρότητα και είναι πολύ καλύτερο από περιοδικά βελτίωσης που βρίσκεις στα περίπτερα...
Εάν θέλεις να σου στείλω ένα φωτοαντίγραφο για να έχεις προσωπική άποψη.

Χαιρετισμούς

Δημήτρης Δέδες.

P.S Με τρόμαξες μ'αυτό που έγραψες για το UNICHIP !!!! Μη κάνω τη κίνηση και τρέχω μετά !! Αλήθεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω το SUPER FILTER HKS instead of BLITZ Air Intake ?? Επιβεβαιωμένο ??
Το SharkNet μου το στέλνουν κι εμένα. Δεν αναφέρει πουθενά το δελτίο τύπου που λες...ή είμαι τόσο μα τόσο στραβός και δεν το βλέπω;

Αν μιλάς για το TS που έχει στην σελίδα 57, το αμάξι αυτό είναι του Νεκτάριου και τα έχουν ωραιοποιήσει τόσο πολύ τα πράγματα με φανφάρες και ανακρίβειες που πραγματικά ακούγεται δελεαστικό!
Μην τσιμπάς δημήτρη...φαντάσου ότι πήρα τηλέφωνο τον νεκτάριο, του το έστειλα και με mail το άρθρο, το κουβεντιάζαμε και είχαμε πεθάνει στα γέλια!

Για το unichip μην τρομάζεις...όπως σου είπα έχει μπει σε ένα άλλο TS (νεκτάριος) και σε 2 celica TS και παίζει άψογα! Επίσης άψογα παίζει και σε όσα αγγλικά TS έχει εγκατασταθεί!! Στο λέω με κάθε σοβαρότητα!

Απλά, επειδή είμαι γνωστός καντέμης στο χώρο του tuning, έτυχε να μου κάνει αυτό το πράγμα. Και για να καταλάβεις τι εννοώ...όταν είναι πολύ κρύο το αμάξι (δηλαδή το έχω παρκαρισμένο για κανά 3ωρο-4ωρο) στην πρώτη μιζιά σβήνει και παίρνει μπρος στην δεύτερη. Όπως σου είπα είναι θέμα χρόνου να το λύσουμε το πρόβλημα...απλά τώρα με τις γιορτές είχαν κλείσει και τα κεντρικά της Dastek που στείλαμε mail αλλά έλειπε και ο Θέμης.

Για το θέμα του HKS εννοώ το panel φίλτρο της HKS που μπαίνει στον παπά. Δεν εννοώ το μανιτάρι της HKS. Αν είναι να βάλεις χοάνη τότε 100% πήγαινε στην Blitz!

Αυτά...ότι άλλο θες εδώ είμαστε!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,16774297 seconds (81,04% PHP - 18,96% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com