Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Μετάδοση: Δίσκος Πλατώ, Ρουλεμάν, Κιβώτιο κλπ |
 |

03-10-06, 16:30
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Μετάδοση: Δίσκος Πλατώ, Ρουλεμάν, Κιβώτιο κλπ
Τον κωδικο του κιβωτιου τον εψαχνα και εγω καποτε..Μου ειπαν οτι ειναι μεσα στη χελωνα αλλα δε βρηκα κατι..Θες τον κωδικο του κιβωτοιυ σαν ανταλλακτικο η τον τυπο πχ C-52,C-56 κτλ??
|

03-10-06, 20:07
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Θέλω τον τύπο του κιβωτίου! να εξακριβώσω το C56. Ο κωδικός που έχω βρει είναι 60203630και βρίσκεται όπως είπα και νωρίτερα πάνω στη Χελώνα κάτω από το θερμοστάτη.
Έψαξα στο google το νούμερο αυτό αλλά δεν βρίσκει τίποτα.
|
 |
 |

04-10-06, 01:30
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Σαν ανταλλακτικο δεν μπορω να βρω κατι τετοιο..
Τωρα για το αν ειναι οντως C-56 δεν εχεις παρα να ρωτησεις το Marmel ποσα χλμ του εβγαζε η καθε ταχυτητα οταν το ειχε πανω(πριν βαλει της carina)..
|

04-10-06, 09:46
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Το LSD στο κιβώτιο που διάβασα σε διάφορα site τι είναι? Αυτός που μου πούλησε το σετάκι μου έδωσε το συγκεκριμένο κιβώτιο για μπλοκέ! Δεν έχει όμως τα συμπτώματα του μπλοκέ. Ξέρω ότι μου είπε ψέμα αλλά θέλω να σιγουρευτώ. ΠΧ μήπως φαγώθηκαν τόσο τα δισκάκια του που γυρίζουν ανεξάρτητα πλέων τα ημιαξόνια σαν το απλό.
|
 |
 |

04-10-06, 18:28
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
To LSD ειναι το Limited Slip Differential δηλαδη το μπλοκε διαφορικο..Ασημοκαπακο με μπλοκε δεν υπηρξε ποτε...Οποτε αν το σασμαν σου ειναι απο ασημοκαπακο σιγουρα δεν ειναι μπλοκε..
5αρι απο 20v με μπλοκε ηταν απο το Levin BZ-V απο το 97 και μετα, μαυροκαπακο εννοειται..Αν σου εδωσε τετοιο καλως..
Ενας τροπος για να δοκιμασεις το διαφορικο σου και να δεις αν ειναι μπλοκε η οχι ειναι να βαλεις πρωτη η καποια ταχυτητα, να σηκωσεις τους 2 μπροστα τροχους και να κουνησεις τον ενα με το χερι..Αν ο αλλος κουνιεται προς την ιδια φορα τοτε ναι ειναι μπλοκε, αν οχι τοτε ειναι ανοικτο..
Παρολαυτα εχω ακουσει οτι αυτη η δοκιμη μπορει να μη δουλεψει για μπλοκε με μικρο ποσοστο εμπλοκη οπως το μαμα της ΤΟΥΟΤΑ που ειναι 19%..
Παρολαυτα σε δισκατο μπλοκε TRD που το δοκιμασαμε με 28% εμπλοκη, δουλεψε..
|

04-10-06, 19:11
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Αυτό είναι το κακό! Συμφωνήσαμε όταν πήρα το σετάκι, το κιβώτιο να είναι από μαύρο μπλοκέ. Έβγαλε το μαμά του ασημί, και μου έδωσε χύμα του ΒΤ. Μετά δοκίμασα με σχέση να κινήσω τον ένα τροχό και γύριζε ο άλλος ανάποδα. Πριν τον βρίσω (που το έχω κάνει για άλλα θέματα) είπα να τσεκάρω μήπως έχει φαγωθεί το υλικό τριβής. Ένας λόγος που έψαχνα τον κωδικό του ήταν αυτός.
|
 |
 |

04-10-06, 21:21
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Χμ μαλλον τοτε δεν ειναι μπλοκε..Ειναι πολυ σπανια αυτα τα κιβωτια και απο οτι εχω ψαξει συνηθως πανε Αμερικη κατευθειαν, εμεις παιρνουμε ολη τη σαπιλα και τα παλια..
|

05-10-06, 09:51
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Το μοτέρ το ΒΤ το πούλησε σε κάποιον που έσπασε το δικό του! Μ@λ@κ@ς ήταν αυτός για να αφήσει το κιβώτιο με το μπλοκέ ?Και σιγά που θα μου πούλαγε το μπλοκέ μόνο 100€ παραπάνω από το απλό!
|

07-05-07, 19:28
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά να κανω ερώτηση???Στο 1.3 το στρογγυλοφαναρο ταιριάζουν δισκο πλατω ρουλεμαν απο κινητηρες 2Ε 4Α κλπ η μονο απο 4Ε????
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20632696 seconds (80,45% PHP - 19,55% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|