Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Μετάδοση: Δίσκος Πλατώ, Ρουλεμάν, Κιβώτιο κλπ |
 |

21-02-04, 05:05
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μετάδοση: Δίσκος Πλατώ, Ρουλεμάν, Κιβώτιο κλπ
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ σε 1400 να βάλω κιβώτιο, σασμάν, δίσκο-πλατώ κτλ...γενικότερα μετάδοση από TS?? Αξίζει?? :shock: :shock: :shock: :shock:
|

25-02-04, 10:50
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
APO TS DEN AXIZEI KAI EINAI MAKRY GIA SENA.DEN EXEIS DYNAMH KAI 5-6 THA KREMAEI.VALE TO EXARI APO G6 H APO CELICA ME TA 140HP.KOUTI MPENEI,
|

25-02-04, 13:51
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Ευχαριστώ πολύ!!!
Το κιβώτιο όμως αυτό έχει κοντή 6η?? Δε θέλω να χάσω τελική!!! 
|

25-02-04, 15:26
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
kamia sxesi aderfe.i 5 einai konti kai skotonei alla h 6 einai taxidiara me telikes dynates eidika meta tis 5000rpm
|

26-02-04, 10:06
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
file djbac an thes exari sazman bale apo tin g6 tairiazei apolita me to moter sou xvris kanena problima. i metadvsi tis ts einai sxediazmeni gia ekeina ta aloga kai se esena tha kremane oi sxeseis.
|

26-02-04, 10:50
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
file djbac an thes exari sazman bale apo tin g6 tairiazei apolita me to moter sou xvris kanena problima. i metadvsi tis ts einai sxediazmeni gia ekeina ta aloga kai se esena tha kremane oi sxeseis.
|
 |
|
 |

11-03-06, 06:17
|
|
|
|
|
Μετα απο 68000km το corollaki μου ζητησε δισκο.Ετυχε να ειμαι στην Αμαλιαδα και ρωτησα τιμη στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν 280.τελικα αποφασισα να ανεβω Αθηνα και να τον αλλαξω εδω.Αφου δεν με αφησε στην εθνικη παλι καλα αν και ξερετε τι ειναι να ερχεσαι απο εκει με μεγιστη ταχυτητα 100kmh?Σημερα λοιπον αρχισα να ρωταω τις αντιπροσωπειες.Αρχικα πηγα στον Φλαμιατο που ειναι και κοντα στο σπιτι μου και μου ειπαν.......380 ευρω.Μολις το ακουσα ξαφνιαστηκα.Μιλησα και με αλλες αντιπροσωπειες και η χαμιλοτερη τιμη που μου ειπαν ηταν 320.Γινεται ρε παιδια να υπαρχει τετοια διαφορα αναμεσα στις αντιπροσωπειες?Τελικα μιλησα με εναν γνωστο μηχανικο και μου ειπε οτι θα μπορεσει να μου αλλαξει το δισκο αλλα μου ειπε οτι δεν θα βαλουμε τον αυθεντικο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα της ιδιας εταιριας με αυτον που χρησημοποιει η ΤΟΥΟΤΑ.Οι δισκοι ειναι ιδιοι και στο μονο που διαφερουν ειναι οτι ο αυθεντικος ειναι μεσα σε κουτι της ΤΟΥΟΤΑ και φυσικα η τιμη αφου ειχαν διαφορα 50 ευρω.Τελικα το παλικαρι μου αλλαξε δισκο,πλατο,ρουλεμαν μια τσιμουχα του σασμαν που ειχε ψιλλο χαλασει και μια βιδα του σασμαν γιατι μου ετριζε λιγο και μου πηρε 260 ευρω.Τελικα αφου η εγγυηση εχει ληξει δεν αξιζει να το πηγαινω εκτος ΤΟΥΟΤΑ για service?Γιατι η διαφορα κοστους ειναι αρκετη και η δουλεια ειναι η ιδια και μαλιστα την κανει και γνωστος μου που δεν νομιζω να με κοροιδεψει.
|

11-03-06, 12:38
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε μου bill η ΤΟΥΟΤΑ δεν βγάζει εξαρτήματα,τα παίρνει από άλλες εταιρείες και απλά βάζει τη φίρμα της επάνω.μια χαρά κίνηση έκανες.εγώ θα σου πρώτεινα να βρεις ένα εξουσιωδοτημένο συνεργείο για να κάνεις τα service σου πιο φτηνά.
|

20-03-06, 20:59
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Την τελευταια φορά πυ άλλαξα φίλτρο λαδιού μου είπε ένα φιλαρακι που δουλευε στην TOYOTA οτι θα πάει να το πάρει αυτός για να μου δείξει κάτι.
Οταν πήγαμε να το βάλουμε ξεκολησαμε το αυτοκολλητο που έγραφε μια ασχετη μαρκα και απο κατω έγραφε Toyota. διαφορά περίπου στα 5 Ε....
οποτε diafani-psyxi εχεις απολυτο δικιο....
|

03-10-06, 15:04
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
help!!! Θέλω να βρω τον κωδικό από το κιβώτιο! που ακριβώς το γράφει? το μόνο που βρήκα ήταν ένας κωδικός που άρχιζε από 60 δεν περιλαμβάνει γράμματα και βρίσκεται στην κορυφή της χελώνας κάτω από τον θερμοστάτη της μηχανής
Επίσης μου μαγκώνει την 1η και την 2α? Για να κάνω αλλαγή σχέσης πρέπει να αποσυμπλέξω επάνω στην επιτάχυνση αλλιώς δεν μπορώ να βγάλω ταχύτητα. Μήπως έχω πρόβλημα στα συγχρονιζε? Από λάδι έχω sae 80-90 energear ed της ΒΡ!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22993493 seconds (81,12% PHP - 18,88% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|