Χαλαρωστε ρε παιδες εδω ειμαι δεν χανομαι ενας ενας
προς νικολας
φιλε και εγω οταν ειχα το starlet 2,5 ειχα βαλει με οχι τοσο μεγαλο intercooler οσο θελεις εσυ και εβγαλε 180+,πρπει να σε ενημερωσω οτι χρειαζεσαι αντικοφτη για να σηκωσεις πιεση στο 1bar και θελεις safc2 για να ρυθμισεις τις βενζινες σου,για το intercooler τωρα μπορω να στο βρω χαλαρα οποτε θες περιπου στα 300ευρω και εγω φοραω αλλο προφυλακτηρα οχι το μαμα που εχει αρκετο χωρο και για μεγαλυτερο,ο μηχανικος μου αυτη τη στιγμη ειναι ο σπυροπουλος στου ζωγραφου αλλα το μοτερ το εβαλα αλου.Οτι αλλο θελησεις πες μου.
προς μανος βασιλακης
φιλε μου εμεις τα ειπαμε μεσω των προσωπικων μηνυματων περιμενε αυτες τις μερες θα σου στειλς το τηλεφωνοκαι οτι αλο χρειαστεις πες μου
προς michael
καταρχην γεια σου και σε σενα,δεν μου διευκρινιζεις για ποια φρενα θες,μπρος η πισω? τελοσπαντων ακου και για τα δυο.τα μπροστινα που αναφερω ειναι απο ιαπωνια απο το corolla το 20v και ειναι διπιστονα και η διαμετρος τους ειναι 280 (χαραχτα τα εχω κανει εγω) πισω τωρα με abs δεν ξερω απο τη ακριβως ειναι αλλα μπαινουν κουτι πανω και επειδη ρωτησα τωρα γαι καποιον απο εδω μεσα εχουν 290ευρω τιμη και παλι για μενα και υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα (για μπροστινα δεν ρωτησα)