Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
ΤΡΟΠΕΤΟ CARLOS SAINZ |
|
17-02-04, 17:40
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ο ΔΡΟΜΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΤΡΟΠΕΤΟ CARLOS SAINZ
Γνωριζει κανενας αν το μοτερ κανει για μοντελο 99 στρογγυλοφαναρο?
Ευχαριστω
Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα COROLLA.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
|
17-02-04, 22:43
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
|
|
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΦΑΝΑΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ HELP ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΠΙΡΟ!!!!
18-02-04, 18:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ARGIROUPOLI
|
|
Filarako ayto to moter foraw sto dikomou oxi apla mpainei alla mpainei kouti panw 2000cc turbo nitro 360ps eimai,oti theleis rwta me na sou pw
filika basilis
19-02-04, 12:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ο ΔΡΟΜΟΣ
|
|
Καλησπερα.BLACKTURBO Κ.Τ.Λ...Εχω βρει ενα τροπετο με 6000ευρω δεν ξερω ειναι καλα η πολλα?
Τοποθετηση εχω ενα δικο μου και δεν θα μου παρει μια,απλα το πολυ πολυ να κολληση κανα αυτοκολιτακι με το καταστημα του στα πλαινα του αυτοκινητου.
Αν μπορεις (και θες φυσικα)μου λες μια τιμουλα για το ποσο το πηρες...
Ευχαριστω Γιαννης
Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα COROLLA.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
|
|
|
|
26-02-04, 19:02
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ARGIROUPOLI
|
|
SORRY KATRXHN POU DEN SOU APANTHSA AMESWS APLA DEN MPAINW KATHE MERA KAI MOLIS TWRA TO EIDA.EGW FILE DEN EIXA PAREI TROPETO APLA EIXA PAREI OLO TO MOTER PLHRES 2500EYRW
TIMOKATALOGOS AKOU:
MOTER PLHRES 2500
FRENA MPROS DIPISTONA PENTAMPOULONA AKRA 300
FRENA PISW ME ABS PENTAMPOULONA AKRA 380
INTERCOOLER KATW 73CM 300
EKSATMISH 70MM (XWRIS KATALUTH) 780
ORGANAKIA 400
TOPOTHETHSH 1000
AYTA EINAI TA PRWTA EJODA BEBAIA NA LABEIS YPOPSHN SOU OTI GIA OLO KOSTOS KSEKINAS KAI GIA ALLO PAS
PX ENISXYSH BASEVN MOTER 150 XARAGMA FRENWN AN THES 50,ALLAGH LADIVN BALBOLINES,TAKAKIA,YMANTES,MHXANOURGOUS KAI MALAKIES THA SOU PANE ARKETA
BEBAIA EXEIS KAI DISKO PLATO ENISXYMENA AN THES SXASTRA,FILTRO,ZANTES PENTAMPOULONES AN BALEIS AYTA POU EBALA KAI GW
BASIKA AYTA THIMAMAI TWRA
PROSEXE ENA PRAGMA NA PAREIS TO KALO TO SASMAN POU EINAI APO MR2 2000CC GIATI OPWS KSEREIS TO CELLICA ME TO MOTER POU BRHKES EINAI 4KINHTO KAI PRPEI NA TAIRIKSEIS ESU SASMAN NA BREIS NA BALEIS AYTO POU SOU EIPA GIATI AN BALEIS KATI APLO TO ESPASES AYTA ARXIKA
EGW EXW PERASEI STO ALLO STADIO BELTIWSHS
AN EINAI KAI TO BALEIS PES MOU OTI ALLO XREIASTEIS
KAI AN EPITREPETE BEBAIA APO POION THA TO PAREIS ? KAI SE POION THA TO BALEIS?
FILIKA BASILIS
27-02-04, 14:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ο ΔΡΟΜΟΣ
|
|
Σε ευχαριστω παρα πολυ,ειχα παει στον φιλλιπου και ειχε ενα τροπετο με φρενα και ολα επανω με 1000χιλιομετρα εκτηεσιακο ιταν μου ειπε,φυσικα με μηχανικο πηγαμε και το ειδαμε ηταν παραγματι του κουτιου...γιαυτο και τα 6000ευρω.
Απλα ειμαι γενικα στο ψαξιμο ψαχνο το καλυτερο για μενα και φυσικα για την τσεπη μου..
Και παλι ευχαριστω ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα
|
27-02-04, 18:20
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ARGIROUPOLI
|
|
EXW STO MYALO MOU 2-3 MOTER 2000CC GIA OPOION ENDIAFERETAI
PAIDIA PANTWS NA KSERETAI OTI THELEI DHLWMA KAI POLU PSAKSEIMO GIA NA TO DHLWSEIS SE EFORIES KAI YPOYRGEIA ALLA KAI GIA AYTO EXW TH LYSH GIA OPOION ENDIAFERETAI
BASILIS
28-02-04, 21:13
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
να σε ρωτησω κατι εγω εχω κινητηρα απο starlet gt και σκεφτουμε να του βαλω μια τ25 και να του αλλαξω και το intercooler ξερεις απο που θα μπορουσα να το βρω αυτο που λες 73cm και που θα μπορουσα να το τοποθετουσα εσενα ποιος ειναι ο μαστορας σου ? και ηθελα να σε ρωτησω αν τα φρενα μπενουν στα δικα μου χωρις να αλλαξω τον αξωνα, ακομα με το σασμαν στο starlet που ειχες ειχες προβλημα γιατι στο δικο μου εχω την αισθηση οτι δεν περναει την δυναμη στο δρομο
01-03-04, 12:38
|
|
|
|
|
|
ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ BLACK TOURBOCOROLLA2000 ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟΝ 13Τ 4FTE
ΣΕ ΑΜΑΞΩΜΑ ΕΕ90 ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 2ΕΕ .ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ PM KAI ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΟ mail ΜΟΥ
manolis.vasilakis @unilever.com
PM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ
|
|
ΦΙΛΕ BLACKTURBOCOROLLA2000CC |
|
02-03-04, 12:11
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πειραιά
|
|
ΦΙΛΕ BLACKTURBOCOROLLA2000CC
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ... ΑΠΟ ΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΕΧΟΥΝ. (ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15805793 seconds (81,42% PHP - 18,58% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|